Potteskjuler i terrakotta
© H&M Home

7 urtepotteskjulere, der pynter hjemmet

Du giver ikke kun din plantesamling et løft med disse fine urtepotteskjulere, din indretning får også et ekstra pift.

Arket 3/4 Terracotta Flower Pot
© Arket
Terracotta Flower Pot
© ARKET

Lys og simpel

Denne fine urtepotte fra Arket er lavet af terrakotta og har en tilhørende og matchende underkop. Planten kan placeres direkte i potten, som har et hul i bunden, så den nemt kan drænes.

Terracotta Flower Pot, Arket

Potteskjuler i terrakotta
© H&M Home

Asymmetrisk og håndlavet

H&M Home har skabt en håndlavet potteskjuler i terrakotta med en let asymmetrisk form og krakeleret overflade. Eftersom potteskjuleren er håndlavet, kan formen variere noget fra produkt til produkt, til gengæld er du garanteret et helt unikt eksemplar.

Potteskjuler i terrakotta, H&M Home

Ceramic Basket - Large
© ferm LIVING

Flettet planteskjuler

Denne helt specielle planteskjuler kan selvfølgelig bruges som urtepotte, men den fungerer også lige så fint som frugtskål, papirholder eller som et andet dekorativt omdrejningspunkt i et rum. Ved at kombinere traditionel kurvefletningsteknik med keramik har Ferm Living skabt en håndlavet kurv med et smuk og unikt udtryk.

Ceramic Basket - Large, Ferm Living

Leaf Flower Pot Grass Green
© Bungalow

Veggie-potte

Denne fine grønne keramiske potte er både charmerende og super unik. Kom en plante i, eller stil den på hylden som flot dekoration i sig selv.

Leaf Flower Pot Grass Green, Bungalow

Rustik vase beton
© House Doctor

Krukke fra fortiden

Denne potteskjuler har et antikt-udtryk, og er fremstillet af rå beton med en flot patina, der kombinerer forskellige nuancer af grå. Formen er organisk og unik, hvilket bidrager til dens charme.

Rustik vase beton, House Doctor

AYTM GLOBE Urtepotte XXL, Sort
© AYTM

Eklektisk og luksuriøst

Urtepotteskjuleren fra Globe har et utroligt luksuriøst og moderne udtryk. Den store potteskjuler er rund i formen og fremstillet i sort jern med en dekorativ messingfarvet fod. Den fås i flere størrelser.

Globe Urtepotte XXL - Sort, AYTM

TOPPU SKÅL - DUSTY BLUE / CHOKO
© OYOY Living

Grafisk og stilfuldt

Toppu-serien kendetegnes ved det grafiske og stilfulde design, der giver indretningen et smukt udtryk. Potten fås i forskellige farvekombinationer og størrelser - og så kan den også bruges til at servere mad i, da den er såkaldt foodproof.

Toppu skål - Dusty Blue / Choko Toppu, OYOY Living