6 bud på den populære rispapirlampe

Rispapirlampen er for alvor blevet en trend. Vi giver dig 6 bud på forskellige rispapirlamper her.

Rispapir

Lamperne i rispapir er i den grad kommet for at blive. De skaber en fantastisk atmosfære og kan bruges både ude og inde, alene eller flere i en klynge. Brug rispapirlampen over spisebordet, i det hyggelige hjørne i stuen, på soveværelset eller lav en sky af rispapir på børneværelset.

Her får du 6 bud på din næste rispapirlampe.

Rispapirlampe fra HAY
© HAY

Den traditionelle

En klassisk og enkel rispapirlampe som du måske husker den fra dit eget børneværelse. Denne lampe fra HAY fås i tre forskellige størrelser og kan bruges over spisebordet såvel som i entréen. Hvis du for alvor vil lade lampen komme til sin ret, kan du hænge den op foran en farvet væg. Du kan også pifte lampens udtryk op ved at bruge en farvet ledning.

Rice Paper Shade, fra 149 kr., Hay.

Rispapirlampe i japansk look fra &tradition
© &Tradition

Rispapirlampe med et unikt tvist

Særdeles smuk og dekorativ rispapirlampe fra &Tradition. Lampen findes i forskellige varianter, men fælles for dem alle er den sortbejsede egetræsramme, som giver lamperne et helt unikt udtryk. Brug lampen alene eller kombiner de forskellige varianter og hæng dem op i klynger for at skabe det helt rette udtryk.

Formakami pendant JH5, &tradition.

Akari rispapirlampe på ben fra Vitra
© Vitra

Rispapirlampe nu med ben

Gulvlampe i rispapir designet af Japansk-Amerikanske Isamu Noguchi for Vitra. Rispapiret bidrager til et varmt og blødt lys, og gør den ellers fyldige lampe let og enkel. Lampen egner sig perfekt til at sprede hygge i stuen eller i soveværelset.

Akari 10A, 5.250 kr., Vitra.

Kantet rispapirlampe hænger over sofabord

Bidar rispapirlampe fra House Doctor

© House Doctor

Perfekt over sofabordet

Denne fine lampe fra House Doctor passer perfekt over sofabordet. Den kan også bruges på børneværelset eller i entréen. Rispapiret bidrager til et blødt og naturligt lys. Lampen skiller sig ud med dens æstetisk flotte og unikke form, og kan med dens simple design hænges op over alt i din bolig.

Bidar lampeskærm,House Doctor.

Rispapirlampe med sart dekoration fra IKEA
© Ikea

Flotte former fra Ikea

Med denne lampe kan du skabe en blød og hyggelig stemning i dit hjem. Den pæreformede rispapirlampe giver et dekorativt lys og kan bruges overalt i hjemmet. Du kan sætte dit eget personlige præg på lampen ved at kombinere lampeskærmen med et farvet ledningssæt efter eget valg.

**RISBYN Loftlampeskærm, 119 kr., IKEA.

Rispapirlampe fra Le Klint til bordet
© Le Klint

Lys i vindueskarmen

Dekorativ og helt unik bordlampe fra Le Klint. Skab en hyggelig stemning i stuen eller i soveværelset ved at placere lampen i vindueskarmen eller brug den på en skænk eller et skrivebord. Lampen spreder et blødt og hyggeligt lys i rummet, og den lyse egetræsfod gør den samtidig enormt dekorativ og stilet.

Se andre kendte danske designerlamper.

Bordlampe model 375.