Ferm Living Funkis dukkehus
© Ferm Living

Se Ferm Livings børnekollektion, der hylder fantasifuld leg

Naturlige materialer, fine farver og finurlige detaljer. Ferm Livings nye kollektion passer lige så godt ind på børneværelset, som i resten af hjemmet.

Ferm Living har skabt en særlig kollektion til børn, der er fyldt med skønne farver, sanselige naturmaterialer, rige teksturer og finurlige detaljer.

Et børneværelse skal være et frirum for de små sind og hjerter, hvor der gerne skal være plads til både fantasi, leg og fordybelse. Det imødekommer kollektionen til fulde – og endnu bedre består den af lækre og smagfulde designs, som ikke kun passer ind på børneværelset, men som også vil pryde i resten af hjemmet.

ferm LIVING AW22 Kids Puder med broderi
© ferm LIVING
Puder Broderi Efterårsfarver
© ferm LIVING

Grøn indretning

Ferm Living har forpligtet sig til ansvarlig produktion og ønsker at give børn en økologisk og bæredygtig leg. Deres efterårskollektion emmer også af innovation og omtanke.

Kollektionen tæller blandt andet de fineste puder fremstillet i taktilt hør, en magisk sengehimmel fremstillet i ufarvet økologisk bomuld og et dukkehus lavet i hånden i udelukkende naturlig rattan.

ferm living alfabet-poster

Kollektionen tæller også en indtagende alfabetplakat, hvor hvert bogstav er fremstillet af økologisk materiale, som er blevet omhyggeligt broderet på plakaten i et charmerende design – en detalje, vi er vilde med!

© Ferm Living
Ferm Living Sengehimmel

Den fine sengehimmel har to små vinduer med rullegardiner, så børnene kan kigge ud fra deres hyggelige tilflugtssted, når de vil.

© Ferm Living

Børnenes fristed

Barnets værelse er deres fristed, og det må gerne være en lille magiske verden, der er fyldt med fantasi og forundring – langt væk fra omverdenens forventninger og grænser.

Ferm Livings nye kollektion er dog ikke nødvendigvis begrænset til børneværelset. Blandt andet byder kollektionen på en dug, der opfordrer til leg og kreativitet. Dugen forvandler med ét spisebordet til et legefort, hvor børnene kan gemme sig med deres yndlingsbøger og -legetøj og forsvinde ind i deres egen verden – alt imens snakken over spisebordet kan fortsætte.

Ferm Living Dug i børnehøjde

Spisebordet kan hurtigt blive forvandlet til et fort i børnehøjde med dugen fra Ferm Livings efterårs- og vinterkollektion.

© Ferm Living
Ferm Living Funkis dukkehus

I det fine dukkehus kan dit barn indrette et hyggeligt lille hjem til sine yndlingsdukker, og så er det skabt i naturmaterialer, der sagtens kan blive integreret i et stuemiljø.

© Ferm Living

Funkis i dukkestørrelse

Kollektionen præsenterer også et dukkehus, som er en genfortolkning af et klassisk Funkishus. Det stilfulde hus har rene linjer og et moderne præg og tager standarden for dukkehuse til helt nye højder.

Autumn Winter 2022 KIDS kollektionen er i butikkerne fra september til december.

LÆS OGSÅ