De 7 skønneste børneværelser på Instagram

Har du brug for inspiration til indretningen af børneværelset? Så læs med her. Vi har udvalgt 7 vidunderlige instagramprofiler, hvor du kan lade dig inspirere af alt fra møbler og legetøj til farver og tapet.

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til indretningen af et børneværelse. Ved du slet ikke, hvor du skal starte, så læs med nedenfor, hvor du bliver præsenteret for et udvalg af instagramprofiler, der kan give dig en idé om, hvad du går efter.

@amydyrholm

På Amy Dyrholm Kristiansens instagramprofil finder du både inspiration til drengeværelset og pigeværelset. På profilen lægges der jævnligt billeder op, og du kan få gode idéer til både interiør, legetøj og mere praktiske sager til børnene.

Du kan desuden følge med i resten af universet, som byder på boligindretning og hverdagsglimt fra familielivet.

@camilla.fackmann

Mangler du inspiration til pigeværelset, så er Camilla Fackmans instagramprofil uden tvivl et besøg værd.

Her ses et glimt af det skønne værelse, som er dekoreret med tapet og prydet med fine blomstermotiver. Værelset er lyst og hyggeligt - og så er der plads til både dukker og leg.

Lad dig desuden inspirere af de mange andre fine billeder af hendes børneværelser, der er at se på profilen.

LÆS OGSÅ: 7 inspirerende Instagrammere du skal kende

@byengell

På profilen @byengell kan du følge med i Sofie Weinreich Engells hverdagsøjeblikke og flotte indretning. Stilen er enkel, rolig og holdt i naturlige toner.

Det afspejler sig også på børneværelset, som er indrettet med den fineste køjeseng og legetøj i træ. Her får selv legetøjet lov til at pynte og indgå som et æstetisk element i indretningen.

@nadjaaleth

Hos Nadja Aleth finder du et univers fyldt med boligindretning, interiør og have. Især kan du lade dig inspirere af de vidunderlige børneværelser, som hun viser frem på profilen.

Her ses et af værelserne, som er holdt i grønne, hvide og sorte nuancer. Rummet fremstår trygt og roligt, og så er det holdt i børnehøjde med den fine seng, som forestiller et hus.

@malene.schultz_moller

På Malene Schultz-Møllers profil kan du lade dig inspirere af børneværelser i lyse og harmoniske toner.

I dette børneværelse matcher alt til perfektion. På knagerækken hænger både tøj, en hat og finurlige figurer til pynt og medvirker til at skabe et personligt pigeværelse.

@mievalsgaard

Følg med hos Mie Valsgaard, der blandt andet deler billeder af sin enkle og gennemførte indretning.

Her pynter dinosaurtapet i et skønt samspil med skrivebord og hylder af træ. Nedenunder den hvide seng findes også et hyggeligt spot med en sød lille sofa. Se endnu flere billeder af børneværelser i samme stil på hendes profil.

@lillyogella

Ønsker du at skabe et børneværelse med masser af varme og hygge? Så kan du lade dig inspirere af profilen @lillyogella. Her postes masser af billeder med interiør og legetøj til børneværelset, som er holdt i naturlige farvenuancer.

Se for eksempel det skønne børneværelse med to senge og masser af bløde tekstiler.

LÆS OGSÅ: Sådan indretter du et børneværelse på få kvm