7 fantastiske børneværelser på Instagram

Vi har samlet 7 vidunderlige instagramprofiler, hvor du kan lade dig inspirere af alt fra møbler og legetøj til farver og tapet til børneværelset.

Der findes et hav af muligheder, når det kommer til indretningen af et børneværelse. Ved du slet ikke, hvor du skal starte, så læs med nedenfor, hvor du bliver præsenteret for et udvalg af Instagramprofiler, som du kan lade dig inspirere af.

@linebandersen

På Line Andersens Instagramprofil finder du både inspiration til drengeværelset og pigeværelset. På profilen lægges der jævnligt billeder op, og du kan få gode idéer til både interiør, legetøj og mere praktiske sager til børnene. Stilen er enkel, rolig og holdt i naturlige toner.

Du kan desuden følge med i resten af universet, som byder på boligindretning og hverdagsglimt fra familielivet.

@camillaaakjaer

Mangler du inspiration til en mere eventyrlig indretning, så er Camilla Aakjærs Instagramprofil uden tvivl et besøg værd.

Her ses et glimt af skønne værelser, som er dekoreret med tapet og prydet med fine blomstermotiver. Indretningen er lys og hyggelig – og så er der plads til både dyr og leg.

Lad dig desuden inspirere af de mange andre fine billeder af børneværelserne, der er at se på profilen.

@linestampedahl

På profilen @linestampedahl kan du følge med i Line Stampe Dahls hverdagsøjeblikke og flotte indretning. Stilen er herskabelig med rene linjer.

Det afspejler sig også på børneværelset, som er indrettet med den fineste køjeseng og møbler i træ. Men mest iøjnefaldende er det utroligt flotte loft, der er malet i gul, som giver en eventyrlig stemning.

@smaaglimtaflykke

Hos Julia finder du et univers fyldt med boligindretning, interiør og ej at forglemme farver. Især kan du lade dig inspirere af de vidunderlige børneværelser, som hun viser frem på profilen.

Her ses et af værelserne, som er indrettet med alle palettens farver. Rummet fremstår legende, og indbyder til fantasifuld leg og fordybelse – selv legetøjet får lov til at pynte og indgå som et æstetisk element i indretningen.

@nadjaaleth

På Nadja Leths profil kan du lade dig inspirere af magiske børneværelser, der virkelig giver anledning til leg og kreativitet.

Her er alt matchet til perfektion, men på en måde, hvor der stadig er plads til hygge og tumling.

@merimeri.dk

Følg med hos Line Schjelde, der blandt andet deler billeder af sin enkle og gennemførte indretning, som også går igen på børneværelset.

På profilen kan du også lade sig inspirere af kreative løsninger til opbevaring og meget andet. Her ses, hvordan Line udnytter potentialet i en blændet dør til fulde – vi er vilde med resultatet.

Se endnu flere billeder af børneværelser i samme stil og kreative løsninger på hendes profil.

@mievalsgaard

Ønsker du at skabe et børneværelse med masser af varme og hygge? Så kan du lade dig inspirere af Mie Valsgaard. Her postes masser af billeder med interiør og legetøj til børneværelset, som er holdt i naturlige farvenuancer.

Se for eksempel det skønne børneværelse indrettet med dinotapet og varme toner.

LÆS OGSÅ