Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

De 7 skønneste børneværelser på Instagram

Lad dig inspire af de mest vidunderlige børneværelser, som du kan finde på Instagram. Vi har fundet 7 profiler, som du skal kende.

@susanoestdahl

Hvis du ikke allerede følger med hos Susan Østdahl, så er det en profil, som på mange måde er værd at lade sig inspirere af.

Foruden det vidunderlige børneværelse, kan du til daglig følge med i et personligt og æstetisk univers af hverdagsglimt, boligindretning og familieliv.

@majasode

Lad dig inspire af Maja Sodes skønne drengeværelse, som er indrettet med en smuk, mørkegrøn sengehimmel, som er med til at skabe et hyggeligt, roligt, og trygt rum.

Find også anden inspiration til hjemmet og følg med i hendes liv som mor til to vidunderlige unger.

LÆS OGSÅ: 7 inspirerende Instagrammere du skal kende

@byengell

Følg med hos Sofie og oplev et univers, hvor hvert et lille hjørne er indrettet i børnehøjde.

Find inspiration til hjemmet og til hvordan du kan skabe små, skønne miljøer i lyse og naturlige nuancer.

@emsloo

Skab et personligt og fantasifuldt børneværelse ligesom svenske Emily Slotte. Et mønstret tapet gør et børneværelse unikt og vil helt sikkert gøre et uimodståeligt indtryk på dit lille yndlingsmenneske.

@csirinyi

Lad dig inspirere af et skønt børneværelse i lyse og harmoniske farver, som indbyder til både leg og kreativitet. Følg med hos Sanne og oplev et personligt og ærligt bolig- og børneunivers.

@annakubel

Skab en hule af puder og plaider, som dit barn kan puttes i til en tryg og varm nattesøvn. Følg med hos Anna Kubel og lad dig inspirere af et æstetisk univers med masser af små detaljer i børnehøjde.

@aconis

Lad dig inspirere af et børneværelse med plads til masser af fantasi og leg, og mød den seje familiefar Anthony, som også er featured i BO BEDREs store køkkenummer.

LÆS OGSÅ: Sådan indretter du et børneværelse på få kvm

Håndplukket til dig