Lydisoleret glasvæg
© DEKO

Lydisolering skaber effektive og smukke kontorlandskaber

Lydisolering i kontorlandskabet er selvfølgelig først og fremmest en praktisk foranstaltning. Men vidste du, at det også kan være smukt?

For virksomheder, der drømmer om succes, er der ingen vej udenom lydisolering. God lyd og akustik er nemlig helt afgørende for, at medarbejderne kan koncentrere sig og arbejde effektivt. I sidste ende har lyden betydning for bundlinjen og væksten.

I dag er der heldigvis mange måder at få styr på lyden på, og det behøver bestemt ikke at være kedeligt. Tværtimod kan kontorlandskaber, mødelokaler, konferencerum med videre få en indsprøjtning lækker design med de rette lydisolerende løsninger.

Se lydisoleringen som dekoration

Lydisoleret glasvægge og loft har måske ikke den mest sexede ordlyd. Men lad dig ikke narre! I 2022 finder du nemlig utrolig dekorative designløsninger på lydisoleringen. På den måde er det ikke bare høresansen, men også synssansen, der får glæde af løsningen.

Blandt Skandinaviens førende udbydere af lydisolering til kontor-, erhverv- og institutionsbyggerier finder du eksempelvis DEKO. DEKO er en samling indretningsentreprenører, som lægger kræfter og hjerteblod i at udvikle stilfulde og lydisolerende løsninger. Her finder du alt fra farvet til mønstret glas og glas med print.

Kreative idéer til indretning med lydisolering

Du kan stort set få den lydisolering i din virksomhed eller din institution, som du drømmer om. Du kan gå den diskrete vej med lydisolerede lofter eller du kan tænke kreativt.

Var det fx noget med et rundt glasrum i kontorlandskabet? En farvet glasvæg i en valgfri nuance? Høje buede vinduer som rumdeler? Eller måske en fleksibel foldevæg, som let kan slås ud og pakkes væk?

I dag kan virksomheder og institutioner prydes med alt fra lyddæmpende glasvægge i klar rød til store, sprossede New Yorker-vinduer. Faktisk er det primært fantasien, der sætter grænser, så du kan med fordel slippe din indre designer løs.

3 fordele ved lydisolering i virksomheden:

  1. Det optimerer effektiviteten i forretningen.
  2. Arbejdsopgaverne udføres med bedre resultater til følge.
  3. Et flot design på lydisoleringen kan være med til at give kontorlandskabet karakter.

Få hjælp til store og små projekter

Det er ikke alle kontorlandskaber, der er forsynet med en handy(wo)man eller en designekspert. Heldigvis er det nemt at hyre professionelle til både rådgivning og eksekvering af lydisoleringen.

Hvad end du er på udkig efter fagentreprise, hovedentreprise eller totalentreprise, findes det på markedet. Du bestemmer altså helt selv, hvor meget af projektet du ønsker at stå for.

Når praktik og æstetik går op i en højere enhed

Som regel kan det betale sig at slå to eller flere fluer med ét smæk. Lydisolering er ikke nogen undtagelse. For hvis man kan få praktik og æstetik til at gå op i en højere enhed, hvorfor så ikke?

Når du leder efter lydisoleringen til virksomheden eller institutionen, kan det derfor anbefales at kigge efter flere ting. Du kan nemlig få alt fra brandsikkerhed til lydisolering og karakterfuldt design med de rette løsninger. Der er altså ingen grund til at lade sig nøje.