Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Indretningsekspert hjælper et par med en hyggelig og velindrettet entré

Camilla og Sven vil gerne ændre på indretningen af deres entré, så den bliver udnyttet bedre og går mere i spænd med husets oprindelige stil. Her får de indretningsekspertens bud på en løsning!

Kære Lone

Grundet tidligere ejeres tilbygning er entreen blevet enorm med alt for megen spildplads, ikke mindst set i forhold til det kontor/værelse og lille toilet uden bad, der er kommet til.

Huset er i det hele taget præget af ombygninger og knopskydninger, og da vi gerne vil have et nyt køkken med åbning til stuen, tænker vi, at det skal være i samme omgang, der ændres på entreen, hvis ellers indretningen og udnyttelsen kan blive bedre og mere i husets oprindelige stil.

I køkkenet må der gerne være mere opbevaringsplads og vores brændeovn skal skiftes til gas, men selve løsningen er vi ikke kommet på endnu.

I entreen mangler vi skabsplads og i det hele taget en hyggeligere stemning at komme hjem til. De to stuer er lagt sammen, og det er vi rigtig glade for.

Vi håber, du kan hjælpe os.

Med venlig hilsen
Camilla og Sven

Tegning over husets udseende nu

© Lone Barslund

Kære Camilla og Sven

Jeg tænker, om ikke den store entré engang har været knyttet til kontoret, fordi der måske er kommet kunder og i hvert fald har entreen skulle set præsentabel ud. Det kunne også forklare dobbeltdørene og toilettet.

For at få mere vægplads og mere ro i rummet foreslår jeg, at I blænder halvdelen af åbningen til værelset og sætter en almindelig dør i. Det giver plads til eventuelt at udvide toilettet med en ny bruseniche.

Jeg vil også blænde døren ind til TV-stuen for at få en væg mere til en smuk konsol eller kommode med spejl, lampe og grønt, som så bliver det første, man ser fra hoveddøren.

Læg et smukt tæppe langs trappen, det vil også være med til at definere entreen.

TV-stuen får den fordel ud af blændingen, at den oprindelige brændeovn kan bygges om til en gasovn, der kobles på siden af skorstenen i stedet for udfor den, så døren ikke slår op i noget.

Den sidste dør, jeg foreslår, at I blænder, er til diskussion, for det er døren fra entré til køkken. Det betyder, at I skal rundt om hjørnet med varer osv., men til gengæld får I forlænget væggen, så der bliver plads til to højskabe mere.

Ny opbevaring får I med den nye ø, der har elementer på begge sider og en stor bordplade, som vil være fremragende at arbejde ved, bruge som buffet, lægge tøj sammen på og meget mere.

God fornøjelse!

De bedste hilsner
Lone

Indretningsekspertens bud på en tegning over en ny entré

© Lone Barslund

Håndplukket til dig