Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Har du fået købt årets store julenummer?

Her er 3 stærke grunde til, at du skal få fingerne i det nu.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Annika og Elisabeth Kruse

1. Du kommer i fantastisk julestemning

Årets skønneste og hyggeligste højtid er lige om hjørnet - og det skal nydes.

I vores store julenummer finder du en overflod af inspiration til dit julehjem. Vi har nemlig besøgt syv stemningsfulde juleboliger, som alle har pyntet op på hver deres måde: Lige fra det traditionelle og magiske hos Caroline Fleming til det moderne og hyggelige, på Christianshavn hos Kasper og Filip.

Du får også inspiration til dit julebord - vi har nemlig besøgt 3 designere, som viser deres smukke og forskellige juleborde frem. Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for vores fine adventskranse, som blomsterdesigneren Annette von Einem har tryllet frem.

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling & opskrift: Lone Kjær

© Foto: Tia Borgsmidt, Styling & opskrift: Lone Kjær

2. Vi har samlet de bedste opskrifter til dig

Julen er en tid, hvor hjemmelavet bagværk er i høj kurs.

Derfor skal du naturligvis ikke snydes for de lækreste, søde opskrifter: Lige fra julestjerner med safran og remonce til de lækreste kryddermuffins med marcipanstjerner. Det skønne julebag kan laves i fællesskab, og bringe familie og venner endnu tættere sammen.

3. Du får årets bedste julegaveguide

Inde midt i det store julenummer finder du vores julegaveguide, hvor vi har håndplukket 321 julegaver, som kan inspirere din ønskeliste eller dit købt til en du har kær.

Vi har på redaktionen gjort os umage for at finde de allerbedste ting, fordi vi mener, at det er bedre med få velvalgte ting end mange halvgode ting.

God læselyst - vi garanterer god julestemning og hyggelig læsning.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Krans af: Annette von Einem, Styling: Glotti Press

Relaterede Artikler