Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Har du fået købt årets store julenummer?

Her er 3 stærke grunde til, at du skal få fingrene i det nu.

Jul i balletmesterboligen

© Lene Samsø

Adventskranse i Bo Bedres julemagasin

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

1. Du kommer i fantastisk julestemning

Årets skønneste og hyggeligste højtid er lige om hjørnet - og det skal nydes.

I vores store julenummer finder du en overflod af inspiration til dit julehjem og julebord. Vi har besøgt hele ni stemningsfulde juleboliger, som alle er pyntet op på hver deres måde:

Lige fra det nostalgiske juleunivers hos familien Rosasco, der bor i en gammel balletmesterbolig i Nordsjælland til farveeksplosioner hos Sofie Amalie Rolandsen, der pynter op med udgangspunkt i blå og moderne julehjem, hvor pynten er funderet i det naturlige og stilrene.

Vi sætter også fokus på elegante adventskranse, når den internationalt anerkendte blomsterdesigner Annette von Einem, der også har kreeret dekorationen på forsiden, viser, hvordan du kan skabe din egen særegne adventskrans, der med garanti vil sprede julestemning og imponere derhjemme.

Julebord

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

© Foto: Tia Borgsmidt, Opskrift & styling: Lone Kjær

2. Vi har samlet de bedste opskrifter til dig

Julen er en tid, hvor hjemmelavet bagværk er i høj kurs. Og i år sætter vi krydderi og duft på julen.

Snyd ikke dig selv for de lækreste, søde opskrifter: Kardemommen har fået et comeback, og vores madskribent har blandt andet skabt lækkert julebag med udgangspunkt i det varme krydderi.

3. Du får årets bedste julegaveguide

Inde midt i det store julenummer finder du vores julegaveguide, hvor vi har håndplukket de fineste julegaver, som kan inspirere din ønskeliste eller dit køb til en, du har kær.

Vi har på redaktionen gjort os umage for at finde de allerbedste ting, fordi vi mener, at det er bedre med få velvalgte ting end mange halvgode ting.

God læselyst - vi garanterer god julestemning og hyggelig læsning.

Jul i balletmasterboligen

© Lene Samsø

Håndplukket til dig