Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Har du fået købt årets store julenummer?

Her er 3 stærke grunde til, at du skal få fingerne i det nu.

© Foto: Andreas Mikkel Hansen, Styling: Glottipress

© Birgitta Wolfgang Bjørnvad

1. Du kommer i fantastisk julestemning

Årets skønneste og hyggeligste højtid er lige om hjørnet - og det skal nydes.

I vores store julenummer finder du en overflod af inspiration til dit julehjem og julebord. Vi har nemlig besøgt seks stemningsfulde juleboliger, som alle har pyntet op på hver deres måde:

Lige fra det maksimalistiske juleunivers hos familien Sundstrøm på godset Göholm i Sverige til designerens moderne og utraditionelle julehjem, hvor pynten er funderet i en sort minimalisme.

Vi sætter også fokus på den smukke blomst, amaryllis, når den internationalt anerkendte blomsterdesigner Annette von Einem viser, hvordan den særegne blomst kan bruges som forfriskende og utraditionelt julepynt. Gå heller ikke glip af hendes bud på årets smukkeste adventskranse!

© Foto: Tia Borgsmidt, Opskrift & styling: Lone Kjær

© Foto: Tia Borgsmidt, Opskrift & styling: Lone Kjær

2. Vi har samlet de bedste opskrifter til dig

Julen er en tid, hvor hjemmelavet bagværk er i høj kurs. Og i år sætter vi krydderi og duft på julen.

Snyd ikke dig selv for de lækreste, søde opskrifter: Den klassiske brownie med nye toner af rom og rosin, juletrøfler og hjemmebagte luksus pebernødder dyppet i mørk chokolade.

3. Du får årets bedste julegaveguide

Inde midt i det store julenummer finder du vores julegaveguide, hvor vi har håndplukket de fineste julegaver, som kan inspirere din ønskeliste eller dit køb til en du har kær.

Vi har på redaktionen gjort os umage for at finde de allerbedste ting, fordi vi mener, at det er bedre med få velvalgte ting end mange halvgode ting.

God læselyst - vi garanterer god julestemning og hyggelig læsning.

© Foto: Birgitta Wolfgang Bjørnvad, Dekoration: Annette von Einem

© Foto: Birgitta Wolfgang Bjørnvad, Dekoration: Annette von Einem

Håndplukket til dig