En julekugle i guld
© Chad Madden

50 idéer til den perfekte julegave til ham

Hvad skal din mand, din far, din kæreste eller din bror have i julegave? Lad dig inspirere af vores liste med idéer til den perfekte gave til ham.

Gaveidéer til under 500 kr.

Er gavebudgettet begrænset til op til 500 kroner, er der masser af inspirerende muligheder her. Elsker han at læse, lave mad, spille sammen med famile og venner eller dekorere hjemmet med statement-items? Så får du herunder en række gode bud på julegaven til ham.

Fabric shaver fra steamery
© Steamery

Den ultimative fnugfjerner

Steamery har lavet en lille maskine, der er den ideelle balance mellem funktionalitet og æstetik. Den lille håndholdte, elektriske fnugrulle fjerner skånsomt fnug og overskydende uld fra strik, så de kan holder en sæson eller to længere.

Den perfekte gave til ham, som elsker en god strik.

Pilo 2 Fabric Shaver, 490 kr., Steamery. Køb den her.

Skraldespande fra Hay
© Hay

Skraldespand til hjemmekontoret

Vi er vilde med multifunktionelle møbler! Her et bud på en multifunktionel skraldespand, som ikke nødvendigvis behøver at blive brugt til skrald. Man kan også bruge den til opbevaring af ting, plakater eller paraplyer. Eller vend den på hovedet og brug den som alternativ skammel.

Perforated Bin, 349 kr., Hay. Køb den her.

Romanen, Annas sang af Benjamin Koppel
© Benjamin Koppel

Romanen over dem alle

'Annas sang' er en dramatisk og medrivende fortælling om ensomhed, pligt, krig – men også om livsmod i det jødiske miljø i 1930'ernes København.

Romanen er den første af Benjamin Koppel, som er inspireret af sande historier. Den perfekte gave til ham, som har en forkærlighed for medrivende historier om fortidens Danmark.

Annas sang, 269,95 kr., af Benjamin Koppel. Kan købes hos Gyldendal her.

Skagerrak Gin flaske
© Skagerrak Gin

Giv en god gin

Nordiske Skagerrak-gin er én af de bedste gin på markedet. Den har et tydeligt nordisk særpræg i smagen og kan trækkes i mange forskellige smagsretninger afhængig af, hvad den blandes med. Giv den for eksempel sammen med opskriften på en læskende julecocktail, der består af gin, kambucha og citronsirup.

Gin, Skagerrak Nordic Gin, 249 kr., kan købes her.

Spillesæt fra Georg Jensen
© Georg Jensen

Spil til den kvalitetsbevidste

Mangler der altid et raflebæger til familiesammenkomsterne, eller når vennerne er på besøg? Så har Georg Jensen lavet det mest elegante. Sky terningesæt er til manden, der elsker gadgets. Det består af et bæger i blankt, rustfrit stål med en top i kernelæder.

Sky terningesæt, 499 kr., Georg Jensen. Køb det hos Illums Bolighus her.

Kortspillet

Har din mand, kæreste eller far allerede det perfekte bæger – så har Georg Jensen heldigvis også lavet en kortspilsholder. Helt sikkert en gave til den kvalitetsbevidste. Kortholderen er ligesom raflebægeret i blankt, rustfrit stål med en strop i kernelæder, der holder kortene på plads.

Sky Kortspil, 399 kr., Georg Jensen. Køb det her hos Illums Bolighus.

Sferico Joe Colombo glas
© Karakter

Til samleren

Sferico Joe Colombo-serien fra Karakter har de smukkeste geometriske former, som giver en god dynamik til bordet, barskabet eller glasreolen.

Glassene kommer i seks forskellige varianter, som alle tilhører samme sæt. Man kan derved selv kombinere de forskellige varianter eller kun holde sig til én form, hvis det er det, man vil have.

Sferico Joe Colombo glas, 179 kr. pr. stk., Karakter. Køb de forskellige varianter her.

Blindes Arbejde svampe rensesæt
© Foto: Tia Borgsmidt / Styling: Mona Hald Bjerrehuus

Rensesættet til sanketurene

Giv et svampe-rensesæt i gave til ham, som elsker naturen, eller blot er nysgerrig på at lære. Naturen indeholder et hav af skønne ingredienser, som vi bruger i køkkenet hver eneste dag.

Gaven kan bruges hele året rundt og er specielt god, når svampene begynder at vokse i skovbundene.

Svampe-rensesæt, 315 kr., Blindes Arbejde. Køb sættet her.

Hammershøi-seriens vinglas fra Kähler
© Kähler
Perfection vinkaraffel fra Holmegaard
© Holmegaard

Det gode vinsæt

Giv et godt vinglas i gave. Det smukke rødvinsglas fra Kählers Hammershøi-serie med de ikoniske riller på stilken er i hvert fald et godt bud.

Glassene kommer i en pakke af to enten som rødvins- og hvidvinsglas i en helt klar variant eller med grøn stilk og fod, der giver endnu en ny dimension til både de ikoniske riller og borddækningen.

Vinglas, Hammershøi-serien, 2 stk. 49 cl. 249,95 kr., Kähler. Køb glassene her hos Rosendahl.

Karaffel

Et perfekt supplement til glassene kunne være en god vinkaraffel. Her er Holmegaards klassiske form og udtryk et rigtig godt bud.

Dekantering af vin i en karaffel udfolder nemlig vinens fulde potentiale og gør også en hverdagsvin til en langt mere interessant smagsoplevelse.

Vinkaraffel, Perfection, 439,95 kr., Holmegaard. Køb den her hos Rosendahl.

Square stikdåse fra Avolt
© Avolt

Til ham med mange ledninger

Avolt har løst problemet med de mange ledninger. Alle kender nok de hvide, kedelige stikdåser, som man er nødt til at gemme væk rundt omkring i hjemmet.

Men Avolt har designet den pæneste stikdåse, som man rent faktisk godt kan have fremme i lyset, og samtidig gør den firkantede facon, at den fylder mindre. Derudover findes den i et hav af lækre farver, så man snildt kan tilpasse den sin indretning.

Square 1, 419 kr., Avolt. Køb den her.

glas af fire i et sæt fra aarke
© aarke

Det arkitektonisk vandglas

Hvis han elsker godt design, så er disse arkitektoniske vandglas fra Aarke den perfekte gave.

Man får her et sæt, der består af fire forskelligformede glas. Det fantastiske ved dem er, at de alle indeholder samme mængde væske – uanset om det er det høje, lave eller runde, som man får fat i inde fra skabet.

Nesting Glasses, sæt af 4 stk., 325 kr., aarke. Købe sættet her.

© Trivial Pursuit

Et spil for hele familien

Så er der dømt hygge! Brætspillet Trivial Pursuit kan man nemt få flere timer til at gå med. Det perfekte selskabsspil, som handler om at have sin paratviden i orden.

Spillet er en klassiker, så hvis han ikke allerede har det – så er det på tide!

Brætspil, Trivial Pursuit, 249 kr. Køb spillet hos Bog&ide her.

Salt- og peberkværn fra Peugeot.
© Peugeot

En ægte klassiker

Saltkværnen fra serien Paris er et klassisk Peugeot-design. Træet er af bæredygtig bøg og malet i en lækker chokoladefarve.

Saltkværn, Paris, 299,95 kr., Peaugeot. Køb dem enkeltvis her.

Keep Cool termoflasker fra Stelton
© Stelton

Genanvendelig termodrikkeflaske

Keep Cool-termoflasken fra Stelton er designet af den italienske designduo Debiasi Sandri. Den fås i fem rolige farver og kan holde indholdet varmt i 12 timer og køligt i 24 timer.

Drikkeflaske, Keep Cool, 0,6 l, 249,95 kr., Stelton. Køb dem i den ønskede farve her.

BO BEDRE juleforside
© BO BEDRE

Abonnement på BO BEDRE

Interesserer han sig for boligindretning, design og arkitektur? Så kunne et abonnement på BO BEDRE være en rigtig fin julegave til ham.

Her vil han kunne holde sig orienteret om de seneste nyheder og trends indenfor design, og der vil være rig mulighed for, at han kan blive inspireret af alt fra vores skønne boligreportager og haveartikler til lækre madopskrifter.

Abonnement, 70 kr., BO BEDRE. Se tilbuddene og køb det her.

Sutsko i brun fra Hay.
© Hay

Slut med kolde tæer

De vaflede tøfler sørger både for varme fusser og følelsen af hjemmespa. Hjemmeskoene er af bomuld og fås i one size.

Sutsko, Waffles Slippers, 179 kr., Hay. Køb dem her.

Gaver til under 1000 kr.

Har du lidt mere at gøre med, kan du vælge at give ham én større ting i stedet for flere mindre. Forkæl for eksempel den mad- og vinelskende mand med nyt til køkkenet, giv ham en cykelhjelm, så sikkerheden er i orden, eller forkæl både ham og hans hjem med flot design.

Norr Tray bakke fra skagerak
© Skagerak

Den perfekte bakke til hjemmet

Den nordisk designede bakke fra Skagerak er perfekt til hjemmet, da den kan anvendes på stort set alle overflader – så hvis man vil forkæle med morgenmad på sengen eller kaffe og kage i sofaen, er den lige sagen.

Derudover er Norr Tray fra Skagerak også smuk i hjemmet. Den fås i eg med kernelæder-håndtag eller i sortbejset eg med sorte læderhåndtag – træet er FSC-certificeret og kommer fra europæiske skove.

Norr Tray, 645 kr., Skagerak. Køb bakken her.

En vandafvisende transportabel lampe fra Hay
© HAY

Den transportable lampe

Giv en gave til ham, som han kan tage med overalt. Denne transportable lampe fra Hay er den perfekte gave til ham, som sjældent sidder det samme sted længe, eller som blot elsker et mere dæmpet lys end den store loftslampe.

Lampen kan også bruges udenfor og de er genopladelige. Derudover er de fremstillet i robust plast med en mat overflade, som er vandafvisende. Portable Lamp fra Hay fås i et hav af farvekombinationer og størrelser.

PC Portable, fra 799 kr., Hay. Køb den her.

dots fra muuto til hjemmet
© Muuto

Til indretningsarkitekten

Er han glad for indretning? Så er disse knageophæng fra Muuto helt perfekte. De kommer i et sæt bestående af fem knager i forskellige størrelser, og kan bruges til alt fra badehåndklæder, tasker til overtøj.

Muuto Dots fås i træ, metal og keramik – derudover findes knagerne i ét hav af farvekombinationer.

Dots i træ, 849 kr., Muuto. Se de mange varianter og køb dem her.

Cykelhjelm fra Thousand Heritage
© Thousand Heritage

Det sikre valg

Køb en gave, der passer på dem. De fantastiske cykelhjelme fra Thousand Heritage er begyndt at pryde gadebilledet på diverse cyklister, og vi forstår det godt! De kommer i forskellige farver, har magnestisk lukning og har en funktion, der gør dem super nemme at låse fast til cyklen.

Collection Polished Grey, 800 kr., Thousand Heritage. Køb dem hos dr. Adams her.

Green Factory økosystem
© Green Factory

Den biodiverse gave

Green Factory laver de smukkeste, sejeste og vildeste økosystemer – og så er det en oplagt gave til ham, der elsker planter i hjemmet, men ikke altid lige får dem passet.

Økosystemerne består af europæiske planter, der samles i deres montre i Paris. De skal kun vandes få gange om året, ellers står de bare og passer sig selv.

De fås i en masse forskellige former, farver og størrelser, så der er noget til enhver smag.

Jungle Rocket Large, 950 kr., Green Factory. Se de forskellige varianter her.

Gaven til selvforkælelse

Sammensæt din egen gave til ham, som elsker at passe på sin hud. Her er de skønne produkter fra Woods Copenhagen det helt rigtige bud, og her har vi fundet tre produkter til en samlet værdi af 900 kr., som enhver mand vil sætte pris på.

Deep Cleansing Mask

En rensende, silkeblød bambuskulmaske med en unik formel af naturlige og aktive ingredienser. Formuleret med glykolsyre for effektivt at eksfoliere og fjerne det yderste lag af døde hudceller, hvilket efterlader huden ren, frisk og vital. Det aktive, sorte bambuskul har stærke antibakterielle og afgiftende egenskaber, der effektivt trækker urenheder ud og formindsker synlige porer.

Woods Copenhagen, 300 kr. køb her.

Daily Foaming Cleanser

En mild, daglig renseskum, der er udviklet til effektivt og nænsomt at rense huden uden at fjerne de naturlige olier, der forhindrer huden i at føles stram, tør og irriteret. Naturlige ingredienser som aloe vera beroliger og beskytter, mens agurke-ekstrakt bidrager med en kølende finish.

Woods Copenhagen, 300 kr. køb her.

24-Hour Hydra Gel

En vandbaseret, ikke-fedtet gel formuleret til at levere øjeblikkelig og intens hydrering med en mat finish. 24-timers Hydra Gel indeholder hyaluronsyre, der fungerer som en magnet for fugt, hvilket hjælper huden med at opretholde balance og et sundt udseende.

Woods Copenhagen, 300 kr. køb her.

Stonewashed løst sengetøj
© Ordinary Things

Blødt bomuldssengelinned fra Ordinary Things

Det lækre sengelinned fra Ordinary Things er lavet af 100 % økologisk bomuld. Farven giver soveværelset et roligt, afdæmpet look og vil passe godt ind i klassiske indretninger. Produktet er stenvasket, hvilket giver tekstilerne en blød overflade.

Så er han en, der elsker at bruge søndagen på langs, er dette et oplagt bud på en julegave.

Sengelinned, bomuld, fra 999 kr., Ordinary Things. Køb det her.

Pastalaver fra Tim Vladimir
© Tim Vladimir Kitchen

Den al dente gave

Vi kender alle sammen overskudstypen, der aldrig inviterer på middag uden, al maden er lavet fra bunden. Hvis han er typen, der godt kan lide at begive sig ud i sjove madprojekter, hvor man virkelig gør noget ud af det, vil han sandsynligvis elske at få en pastamaskine!

Med pastamaskinen fra Timm Vladimirs køkkenserie er der ingen grænser for, hvilke pastaretter han kan kaste sig ud i. Pastamaskinen kan lave syv tykkelser og tre slags pasta, og så har maskinen en smart bordholder, så den står stabilt ved brug.

Pastamaskine, 599,95 kr., Timm Vladimirs Køkken. Køb den hos Imerco her.

Måske skal han servere en af disse 15 lækre og indbydende pastaretter næste gang, I ses?

Tekla Håndklæder
© Tekla

Gaven i bomuld

Elsker han et langt, varmt bad og god kvalitet? Så er håndklæderne fra Tekla den helt rigtige gave. De er produceret i Portugal i økologisk bomuld og fås i et hav af smukke farver. De varierer i pris afhængig af størrelsen.

Bath Sheet, 725 kr., Tekla. Se de forskellige varianter og køb her.

Eda skraldespand fra House Doctor
© House Doctor

Skraldespand til udekøkkenet

Hvis han elsker at lave mad, så er en skraldespand med fodpedal den perfekte gave. Denne skraldespand fra House Doctor er enkel i sit udtryk og super nem i vedligeholdelse og praktik.

Den kan selvfølgelig placeres alle steder i huset, hvis nu man ikke lige har et udekøkken.

Eda Skraldespand Ecru, 599 kr., House Doctor. Køb den hos magasin her.

plaid fra Ordinary Things
© Ordinary Things

En vaflet plaid til de kolde dage

Giv en plaid i gave til de kolde aftener i sofaen. Denne plaid er lavet af bomuld og hør i økotex, som gør den dejlig blød. Den kan også anvendes som sengetæppe og fås i to størrelser.

Plaid, fra 899 kr., Ordinary Things. Køb den her.

Gave sæt til vinelskeren
© Le Crueset

Et gavesæt til vinelskeren

Den perfekte gave til vinelskeren, der ved, at det gode værktøj er værd at samle på.

Denne oplukker og tilhørende vinprop fra Le Crueset er fremstillet i rustfrit stål og rosentræ.

Gavesæt, 579 kr., Le Crueset. Køb gavesættet her.

Instant polaroid kamera
© Polaroid

Gaven til den fotogene

Et polaroid kamera er både en kreativ og sjov gave til ham, som elsker at samle på minder.

Kameraet udskriver billederne med det samme, så de nemt kan samles i et album.

Kamera, 999 kr., Polaroid. Køb det her.

Vandtæt taske fra Rains
© Rains
Rains taske
© Rains

Den vandtætte gave

Giv en praktisk gave til ham, som altid er på farten. Denne Mountaineer Duffel Bag fra Rains er perfekt til sportstøjet, weekendturen eller hverdagens mange gøremål.

Tasken kommer i sort og farven wood. Den er vandtæt, så den er altid det sikre valg,

Mountaineer Duffel Bag, 799 kr., Rains. Køb den her.

Idéer til under 1.500 kr.

Har du op til 1.500 kroner at købe julegave for, får du her vores bud på lækre gaver, han uden tvivl vil blive glad for. Giv ham en steamer, så han nemt og hurtigt kan stryge skjorterne, et bæredygtigt møbel eller måske en blød pakke?

Skammel i grøn og grå af Børge Mogensen.
© FDB møbler

Til designelskeren

Børge Mogensen er en af Danmarks mest betydningsfulde designere. De ikoniske design, Børge Mogensen står bag, vil næppe gå af mode, og flere af hans møbler står på ønskelisten hos os. Denne flotte skammel med navnet J27-skammel er produceret i massiv bøg og passer til spiseborde i højden.

Skammel, designet af Børge Mogensen, 1.300 kr., FDB Møbler. Se farveudvalget her.

Tekla Badekåbe med hætte
© Tekla

Den bløde pakke

En stor, blød og vamset badekåbe til manden, der elsker langsomme morgener, lun kaffe og lange bade – unisex-badekåben fra Tekla får man aldrig lyst til at tage af igen. Den er lavet af 100 % økologisk bomuld og kommer i et lækkert, oversize fit, så man rigtigt bliver pakket ind i det bløde materiale.

Badekåbe, unisex, 100 % økologisk bomuld, 1.345 kr., Tekla. Køb den her.

tyngdetæppe
© Anew Sleep

Gaven til den psykiske velvære

Hvis du leder efter den perfekte gave til ham, der har fokus på sit mentale helbred, er et tyngdetæppe fra Anew Sleep en oplagt mulighed – eller måske gaven til én, der trænger til en kærlig påmindelse?

Det håndflettede tæppe vejer hele seks kilo, og flere studier peger på, at tyngden skulle give en bedre søvn og samtidig reducere symptomer på angst og depression.

Tæppet fås i to farver.

Ella tyngdetæppe, 1.499 kr., Anew Sleep. Køb det her.

Beosound højtaler fra B&O
© Bang & Olufsen

Den musikalske gave

Beosound Explore-højtaleren fra B&O er både vandtæt og let transportabel. Det er en bluetooth højtaler, som nemt kan hægtes på tasken eller bæltestroppen og med ud på eventyr.

Den perfekte gave til ham, som nyder naturens friske luft hele året rundt.

Beosound Explore højtaler, 1499 kr., B&O. Køb den her.

Bæredygtig skammel fra Normann Copenhagen.
© Normann Copenhagen

Gaven der tager hensyn til miljøet

Designeren Simon Legald har været i det kreative hjørne, og ved at bruge 100 % genbrugsplast fra industri og husholdning har han skabt et helt nyt design. Skamlen fra Normann Copenhagen er multifunktionel i form af, at den både kan bruges som skammel, men også som et lille sidebord til stuen, som sengebord i soveværelset eller som praktisk møbel på børneværelset.

Bit Stool, Simon Legald, 42 x 36 cm, 1.399 kr., Normann Copenhagen. Se varianterne her.

Damper fra Steamery
© Steamery

Til ham, der er træt af at stryge skjorter

Den nye steamer Cirrus No.3 er en hybrid mellem en damper og et strygejern og gør det muligt at steame sit tøj hurtigt og nemt. Tøjet bliver både glat, fri for krøller og føles helt som, hvis det stadig hang i butikken. Den varme damp reducerer også dårlig lugt og dræber bakterier.

Steamer, Steamery Cirrus 03, 1300 kr., kan købes her.

Wire reolsystem fra Montana
© Montana Furniture

Til den organiserede

Montanas Wirereoler designet af Verner Panton er den perfekte løsning til ham, som elsker orden på en stilren måde.

Reolen kan enten anvendes stående på gulvet eller hænges på væggen. Dertil kan man sammensætte modellens mange størrelser og farver i et originalt system.

Wirereol, designet af Verner Panton, 1.300 kr., Montana. Find nærmeste forhandler og se udvalget her.

Unisex parfume
© Eight & Bob
Parfume til mænd fra eight and bob
© Eight & Bob

Den velduftende gave

Denne originale parfume fra det franske parfumehus Eight & Bob er både klassisk i sit udtryk, sin duft og i sin form. Den kommer i en skjult bog, som gør den lidt mere æstetisk end andre.

De primære noter i parfumen er tørret træ, labdanum og violette blade, mens parfumens basisnoter er rav, sandeltræ og vetiver. Derudover har den topnoter af kardemomme, citron og rosé-peber.

Parfume 100 ml., 1.250 kr., Eight & Bob. Køb den hos Wardhog her.

Adventure light fra New Works
© New Works

Gaven til ham, der elsker godt lys

Denne Sphere Adventure-lampe er et skulpturelt objekt, som man kan tage med sig overalt. Lampen er vand- og støvafvisende og har en rem til at holde eller hænge lyset.

Sphere Adventure Light, 1.195 kr., New Works. Køb den hos Paustian her.

Spejl med rem fra Hay.
© Hay

Enkelt og smukt spejl

Dette spejl fra Hay er både smukt og enkelt i sit udtryk. Spejlet kan nemt klemme sig ind forskellige steder i hjemmet, uden at det fylder for meget.

Spejl, Strap Mirror, 1.499 kr., Hay. Køb det her.

Gaveidéer til over 1.500 kr.

Skal den tunge pengepung frem, vil idéerne herunder med garanti være et hit som julegave. Her finder du geniale gadgets til både indretning og selvforkælelse. Glædelig jul – og rigtig god gavejagt!

Gråt tæppe fra Silkeborg Uldspinderi.
© Silkeborg Uldspinderi

Til de kolde vinterdage

Når det er isnende koldt udenfor, er der ikke noget bedre end at sidde indenfor med en kop varm kakao og et lækkert, blødt tæppe. Cumulus-tæppet er vævet af 100 % baby alpaka, som er det blødeste pels, du kan finde på en voksen alpaka.

Tæppe, Cumulus Plaid, 2.500 kr., Silkeborg Uldspinderi. Køb det her.

Rullebord med terazzoplade
© Hübsch
Rullebord med buketinstallation
© Hübsch

Til den detaljeorienterede

Dette elegante rullebord fra Hübsch er perfekt til stuen eller hjemmekontoret. Dens terazzoplade er nem at vedligeholde, og den kurvede hylde giver et dynamisk udtryk til indretningen.

Wave Trolley Terrazzo/Nickel, 2.499 kr., Hübsch. Køb det her.

Dundyne fra Lyxra
© Lixra

Som at sove på en sky

Denne Lixra Smaragd moskusdundyne er fremstillet af rene naturmaterialer og de skønneste drømme.

Lækker dyne med de blødeste dun, hvilket giver et åndbart produkt. Dynen er deklareret af Astma-Allergi Nordic samt NOMITE-, ØkoTex og Downpass-certificeret.

Smaragd moskusdundyne, 2.999 kr., Lixra. Køb den hos Magasin her.

Kikkert Binocular Swarovski
© Swarovski Optik

Til naturelskeren

Elsker han at tilbringe tid i naturen, er han typen, der rejser på safari eller blot den ultimative gadgetnørd? Så kunne Swarovskis nye kikkert, CL Curio 7x21, være et godt bud på en julegave.

Kikkerten er designet i et eksklusivt samarbejde med den verdenskendte industrielle designer Mark Newson og har ekstraordinær styrke og præcision. Foruden et kompakt og stilrent design er kikkerten produceret med den nyeste teknologi, så turen i naturen bliver en hel anden.

Binocular CL Curio 7x21, Swarovski, 5.700 kroner. Find den her.

Beoplay høretelefoner i lilla
© Bang & Olufsen

Til lydeksperten

Luk verden ude med smarte høretelefoner. Disse har justerbar støjreduktion og meget følsomme mikrofoner, som betyder, at man aldrig skal kæmpe for at høre eller blive hørt igen.

Beoplay HX høretelefoner, 3.749 kr., Bang & Olufsen. Køb dem her.

Carbonater pro fra aarke i sand
© aarke

Gaven med bobler

En unik gave der kan bruges igen og igen. Denne Carbonater Pro fra aarke kan forvandle vand til brus med ét tryk.

Den er fremstillet i rustfrit stål, og differentierer sig fra andre maskiner med dens elegante glasflasker, der nemt kan gå i opvaskemaskinen. Den er i september 2022 blevet lanceret i farven sand, som passer ind i enhver indretning.

Carbonater Pro, 2.200 kr., aarke. Køb den her.

Puf fra Hay i en grå nuance
© Hay

Til ham, der har brug for at få fødderne op

Denne puf fra Hay er en kombination af godt design og gode materialer. Den er ganske let, så den nemt kan fragtes fra den ene ende af stuen til den anden.

Dens størrelse gør den multifunktionel, da den også kan bruges som en ekstra siddeplads til det lave bord. Den kan fås i flere farvevarianter, så den nemt kan tilpasses indretningen.

Puf, 1.699 kr., Hay. Køb den her

Skammel i genanvendt plast og certificeret træ
© Muuto

Den genanvendte gave

Fiber Stool fra Muuto er en elegant skammel, som er konstrueret af genanvendt plast og certificeret træ.

Dens lette udtryk og størrelse gør den nem at bruge uanset rummet størrelse. En elegant gave til manden, som elsker godt design.

Fiber Stool, 2.395 kr., Muuto. Se de forskellige varianter og køb den her.

Kaffemaskinen til ham der elsker at gøre det selv
© Sage

Den ultimative gave til kaffeelskeren

Gaven, som giver manden mulighed for at lave third wave-kvalitetskaffe hjemme hos sig selv – fra bønne til espresso på under ét minut.

Med Barista Express kan man male bønnerne lige før ekstraktion for at sikre en fyldig smag, og den præcise temperaturstyring sikrer optimal espressoekstraktion.

Mælken skummer man endda selv som en ægte barista.

Barista Express, 6299 kr., Sage. Køb den her.

LÆS OGSÅ