Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Julegaver: 50 julegaveidéer til ham

Hvad skal din mand, din far, din kæreste eller din bror have i julegave? Lad dig inspirere af vores liste med idéer til den perfekte gave til ham.

Made By Mama

© Made By Mama

Et lækkert skærebræt i oliventræ.

Skærebrættet er ekstremt modstandsdygtigt og har antibakterielle egenskaber. Samtidig er det utroligt slidstærkt og absorberer næsten ingen lugt eller pletter.

Skærebræt medium, 619 kr., Made by Mama.

Lavasten File under Pop

© Ditte Isager for File Under Pop

Giv ham et håndforarbejdede board i siciliansk lavasten.

Italiensk lavasten bliver gravet ud af vulkanen Etna, hvor den er blevet hærdet mellem 2.000 og 3.000 år før den i dag hentes op af 15 til 20 meters dybde. Lavasten er den eneste natursten, der kan omdannes til at have en keramisk overflade, og materialet er kendt for sit smukke overfladespil, der opstår, når sten og glasering fusionerer under brændingen.

Across Lavasten, 625 kr., File Under Pop, set hos stilleben.dk.

Libratone TRACK Air+

© Libratone

Track Air+ er Libratones nye trådløse in-ear høretelefoner med intelligent støjreduktion.

Høretelefoner er, med en vægt på kun 5,6 gram hver, nogle af de letteste på markedet, og har 6 timers batteritid med op til tre opladninger via det trådløse etui, hvilket i alt giver 24 timers lydoplevelse, uden at skulle forbi en stikkontakt.

Track Air+, 1.499 kr., Libratone, set hos Elgiganten.

© Timm Vladimir / Imerco

Opgrader din mand eller fars madlavningsgrej med en non-stick pande fra Timm Vladimir. På panden kan du bruge metalredskaber, uden den bliver ridset. Læs mere her.

Pander i forskellige størrelser, Imerco.

© MUJI

Det hypede japanske mærke Muji er endelig kommet til Danmark. Hvis han går op i, hvad der trender, og kan lide den rene, japanske stil, kan du give ham noget fra Muji, som du finder på 4. sal i Illum på Strøget.

Priserne er overkommelige for enhver pengepung.

Tote Bag, 68 kr., Muji.

© Litografisk

Mangler din fætter, far eller søn farver på værelset eller i hjemmet? Så forær ham et litografisk værk med flotte farver.

Litografi, 3200 kr., Litografisk.

Eva Solo EVA SOLO Stempelkande, 1L

© Eva Solo

Den elegante Nordic kitchen stempelkande har et flot nordisk design, der passer til det stilfulde nordiske hjem.

Stempelkanden er fremstillet i børstet rustfrit stål, med egetræshåndtag og fungerer også som termokande.

Nordic Kitchen stempelkande, 899 kr., Eva Solo.

Kartotek Copenhagen Travel Journey grøsgrøn julegaveide til ham

© Kartotek Copenhagen

Det her må uden tvivl være den mest elegante måde at holde styr på sine rejseminder. Med den vil han aldrig igen glemme, hvad den fantastiske restaurant i NYC hed, eller hvor hotellet med den fantastiske udsigt lå i Budapest.

Travel Journal, 195,00 kr., Kartotek Copenhagen.

© Xapron

Et smukt, håndlavet forklæde i 100% smidigt buffalo-læder er en perfekt tilføjelse til enhver gastro-mands køkken-garderobe.

Forklæde, 1199 kr., Xapron.

© Kähler

Salt- og peberkværnene fra Danmarks design darling er skabt i keramik og olieret eg. En lækker julegave til manden, som er vildt med flot design, der også har en funktion.

Salt- og peberkværne, Kähler. Fundet her.

Shade bordlampe

© Shade

Giv ham en lampe, som kan tilpasse sig enhver situation og stemning. Bordlampen ØS1 kan tilpasse både farvenuancer, intensitet, varme og retning.

ØS1 lampen er formgivet af designeren Øivind Slaatto, som på få år har opnået stjernestatus i Skandinavien.

ØS1, 3.995 kr., Shade, set hos Paustian.

Danske IKON designer interiør beklædt med fliser. De to søstre Amalie og Sarah Thorgaard står bag brandet, der blandt andet laver disse fine fliseborde, der både kan bruges som sofabord, natbord eller sidebord.

Cube black, 7.900 kr., IKON.

August Sandgren

© August Sandgren

Alle har brug for en notesbog, som er helt sin egen. Denne notesbog fra danske August Sandgren er fremstillet af overskydende læder fra Sørensen Læder og læderets farve afhænger derfor af, hvilke rester der er brugt.

Notesbogen kan præges med navn, initialer eller et fint monogram.

Læder notesbog, 1.295 kr., August Sandgren.

Cook & Baker røgpistol

© Cook & Baker

Lad ham være med på trenden om at tilsætte røget smag til mad eller snacks. Denne røgpistol fra Cook & Baker er en kompakt letvægtmodel, som er nem at anvende.

Røgpistol, 399 kr., Cook & Baker, set hos Imerco.

eureka Mignon Filtro Black

© Eureka

Giv ham perfekt kværnede kaffebønner! De eksklusive kaffekværne fra Eureka er lydsvage, nemme at betjene og rengøre, og så er de ekstremt præcise i dosering af kaffen.

Filtro har et specielt filtersystem, som maler bønnerne helt korrekt til din filterkaffe. Derudover har kværnen et helt særligt rengøringssystem, som garanterer en rengjort kaffekværn.

Mignon Filtro Black, 2.000 kr., Eureka hos Spinchy.com.

Stelton Stockholm Lignum skål Bernadotte & Kylberg

© Stelton

Den svenske prins har designet en ny, rå serie af skåle og vaser for Stelton. Prins Carl Philip Bernadotte er en del af den svenske designduo Bernadotte og Kylberg, der også tidligere har samarbejdet med Stelton.

Stockholm Lignum skålen fås i tre størrelser.

Stockholm Lignum skål, priser mellem 499,95 - 1.799,95 kr., Bernadotte & Kylberg for Stelton.

© Barberians

Et flot skæg kræver pleje. Produkterne fra danske Barberians er lavet af naturlige ingredienser. Denne pakke indeholder en klassisk skægolie, samt en mild og blødgørende skægshampoo.

Beard Box Shampoo+ Beard Oil, 399,00 kr., Barberians, set hos Matas.

Mühle

© Mühle

Har han ikke skæg, er her til gengæld et fint kit til barberingen. Med dette sæt får han noget godt grej, der samtidig pynter på badeværelseshylden. Sættet indeholder en DE-skraberen lavet i varmebehandlet Ask og en matchende børste i Pure Badger kvalitet - naturlige og fleksible grævlinge hår. Samt en holder og en lille skål til barberskummet.

Barbersæt, 755,00 kr., Mühle, set hos proshave.dk.

Bang & Olufsen Beoplay P2 julegave

© Bang & Olufsen

En handy højtaler, der passer ned i lommen og derfor kan tages med overalt.

Beoplay P2, 1195 kr., Bang & Olufsen.

Eva Solo Active Drinking Bottle - julegaven til ham

© Eva Solo

En drikkeflaske i smart design, så det er slut med at bruge penge på vand i plastik-flasker.

Active Drinking Bottle, 249,95 kr., Eva Solo.

iPhone X cover

© Peel

Hvorfor bruge op mod 10.000 kr. på en lækker telefon, som man derefter pakker ind i billig og grim plastik? På den anden side har man næppe nerver til at gå med de de mange tusind kroner ubeskyttet. Her er løsningen: (muligvis) verdens tyndeste iPhone-cover.

Super Thin iPhone Xs Case, 161 kr., Peel.

Prisvindende vinleksikon

© Lindhardt & Ringhof

Oxfords vinleksikon har vundet stort set alle vinbogspriser, der findes. I den kan man blive klogere på de forskellige druesorter, vinens fremstilling og kemi samt meget andet. Den perfekte gave til manden der går op i vin.

Oxford Vinleksikon, 599,95 kr., Lindhardt & Ringhof.

© Copenhagen Distillery

Dansk gin er noget af det hotteste. Her er det Copenhagen Distillery, der har givet sig i kast med et take på en klassiker: orange gin. Der er benyttet en blanding af både søde og bitre appelsiner, der sammen med søde blommer, krydrede peberfrugter, kardemomme og enebær giver denne gin en fyldig krop.

Orange Gin, 359 kr., Copenhagen Distillery.

Timeless elektronisk P-skive / Stelton Design: Klaus Rath DKK 699,95

© Stelton

Giv ham en parkeringsengel med sig overalt med dette smarte parkeringsur, designet af Klaus Rath. Giv den til en af dine kære og spar ham fra ærgerlige, fremtidige regninger.

Timeless elektronisk P-skive, 699,95 kr., Jacob Jensen/parkeringsuret.dk.

Til vin-entusiasten

© Georg Jensen

Vinoptrækker fra Georg Jensen i elegant og minimalistisk design. Køb den til manden der har en stor passion for vine og spred glæde juleaften.

Sky Corkscrew, 349 kr., Georg Jensen.

Køkkenrulleholder fra Skagerak i julegave til ham

© Skagerak

En køkkenrulleholder behøver ikke være kedelig – det beviser Skagerak med denne skønne nyhed i nordisk design, lavet i sort eg og læder.

Norr Paper Towel Holder, sort eg og læder, 445,00 kr., Skagerak.

Georg Jensen bordur med alarm

© Georg Jensen

Mobiltelefonen ud af soveværelset! Giv ham dette flotte bord-ur med alarm, så det er muligt at lade mobilen overnatte i et andet rum.

Henning Koppel ur med alarm, 799,00 kr., Georg Jensen.

Rå dækkeserviet Rå fra Juna

© Juna

Denne Rå dækkeserviet er både funktionel og flot. Dækkeservietten er i ægte skind og en del af superkokken Jesper Vollmers serie for Juna.

Rå dækkeserviet, 169,00 kr., Juna.

LÆS OGSÅ: 5 ting superkokken Jesper Vollmer ikke vil undvære i sit køkken

KitchenAid elkeddel - julegaveidé til ham

© KitchenAid

Kuppelformet elkedel i et kompakt og stilfuldt design, som man gerne lader stå fremme på køkkenbordet.

Elkeddel, sort, 1.299,95 kr., KitchenAid.

Norman Foster espresso kop fra Stelton

© Stelton

Den verdenskendte arkitekt Norman Foster har skabt en kollektion for Stelton, hvor der er tænkt over hver eneste detalje. De fine små espresso-kopper ligger perfekt i hånden og vil tage nydelsen ved dagens første kaffe til nye højder.

Foster espresso termokop, 249,00 kr., Stelton.

LÆS OGSÅ: Se arkitekten Norman Fosters kollektion for Stelton

Dyson V11

© Dyson

Med V11 fra Dyson er der endelig kommet en ledningsfri støvsuger, der kan fungere som din primære og eneste støvsuger. V11 har intelligente rengøringstilstande til forskellige opgaver, og det er nemt at justere mellem de forskellige tilstande.

V11 kommer med adskillige stykker praktisk tilbehør, der gør det muligt at støvsuge både gulv og møbler. Brugstid op til 60 minutter på en opladning, det lille display giver dig konstant overblik over hvor lang tid du kan støvsuge i den pågældende tilstand, før du behøver oplade.

V11, 4.490 kr., Dyson, set hos Elgiganten.

Witt by Kuvings C9640

© Witt by Kuvings

Giv en julegave, sprængfyldt af vitaminer! En slowjuicer juicer frugt og grøntsager, og bibeholder flest mulig vitaminer og næringsstoffer. Dette er - ifølge juice-guruen Mads Bo - den bedste slowjuicer på markedet.

Slowjuicer C9640, 3.999 kr., Witt By Kuvings.

To øl sampak IPA

© To øl

Lækre specialøl fra det københavnske bryggeri To Øl - og en mulighed for at udvidde modtagerens smagsunivers. Her er det en sampak af 3 IPAs, men der findes et hav af forskellige specialøl, der er egnede til formålet.

3X Thirsty Cans, 120,00 kr., To Øl.

Randers Handsker

© Randers Handsker

Klassiske handsker i lammeskind, foret med uldstrik.

Randers Handsker, 598 kr., skindhuset.dk.

© Nuance

Et luksus barsæt til manden, som har en bartender i maven. Gaven giver også anledningen til, at han skal invitere på drinks. Win-win.

Barsæt, 899,95 kr., Nuance.

Det dårlige selskab ekstra upassende

© Det Dårlige Selskab

Den danske version af Cards Against Humanity er garant for en sjov - og ekstra upassende aften med denne version.

Det Dårlige Selskab Ekstra Upassende, 249,95 kr., Arnold Busck.

Davines shampoo julegaveide

© Davines

Plejende shampoo til dehydreret hovedbund og tørt, porøst hår.

Davines NaturalTech Nourishing Shampoo, 225 kr., Davines.

Mighty - Spotify afspiller

© Mighty

Denne ultra simple Spotify-afspiller lader dig afspille din musik uden telefon eller internetforbindelse. Den har plads til mere end 1.000 sange og kan spille i op til 4 timer.

Mighty, 74,99 USD, Mighty.

BoConcept lampe lean on me

© BoConcept

Tidløs lampe der både vil pynte på et arbejdsbord, et sengebord eller på et sidebord ved sofaen.

Lean On Me, 3.099 kr., BoConcept.

© AIAIAI

Til ham, som går op i musik, er et par flotte høretelefoner i råt design en perfekt julegave. De nye høre telefoner fra AIAIAI sikrer en god lydoplevelse og er udstyret med særligt memory foam, som gør dem behagelige at have på.

TMA-2 HD Wireless, 2500 kr., AIAIAI. Find dem her.

Høstet havtorn snaps julegaveidé

© Høstet

Dette er muligvis den bedste snaps, du nogensinde kommer til at smage. Fås både i 20 ml. og 50 ml.

Hvis du har mod på at lave din egen hjemmelavede snaps med havtorn, kan du finde opskriften her.

Havtorn snaps, 400 kr., Høstet.

Lyngby Lyngby Glas Krystal Brilliante Whiskyglas

© Lyngby

Lyngby Glas' nye Brilliante-serie vil lade ham servere og nyde en whisky med stil.

Krystal Brillante Whiskyglas, 399 kr. for 6 stk., Lyngby Glas.

© Room Copenhagen / LEGO

Med inspiration fra det første håndlavede trælegetøj af LEGO-grundlægger og snedker Ole Kirk Kristiansen, har designvirksomheden Room Copenhagen lanceret en limited edition LEGO Originals figur i egetræ. Figuren er håndlavet og i størrelsesforholdet 5:1 i forhold til de kendte LEGO-minifigurer i plastik.

Originals figur, 1099 kr., Lego.

Rosti Pebble grå

© Rosti

De klassiske Margrethe skåle har med det nye Pebble-design fået en makeover.

Kommer i fire størrelser fra 0,75 l - 4 l.

Margrethe skåle Pepple grå, priser mellem 89,95 kr. - 199,95 kr., Rosti, set hos Imerco.

Hvis han er design- og/eller indretnings-interesseret, kan et abonnement på BO BEDRE være den helt perfekte gave. Vælg mellem 5, 8 eller 12 numre. Abonnementet stopper automatisk.

5 numre, 249,00 kr., BO BEDRE.

© SodaStream

Med en SodaStream er man fri for at slæbe tunge flasker sodavand og danskvand med hjem - det er både praktisk og godt for vores klode. En god gave til ham, som er vild med lidt ekstra luksus i køkkenet.

SodaStream, 1599 kr., Elgiganten.

© Xaprons

Lækre, rå coasters i 100 % læder vil med garanti bringe glæde. De findes i 4 forskellige farver og leveres i en fin metalæske.

4 coasters fra Xaprons, 149 kr., set ved H. Skjalm P.

© Yaxell Tsuchimon

En japansk køkkenkniv er den perfekte gave til gastro-manden.

Kiritsuke kniv 20 cm, 1199 kr., set hos Knivblokken.

© Microplane

Har din mand en bartender gemt i sig? Så ville dette Bar Tool fra Microplane være en oplagt gave. Den kan bruges både som morter, sigte og kniv.

Bar Tool, 139,95 kr., Microplane.

© Rosendahl

Den elegante vinkøler i højglans rustfrit-stål pynter smukt på køkken- eller spisebordet og vigtigst af alt holder den vinen kold under middagen.

Vinkøler, 399,95 kr., Rosendahl.

Relaterede Artikler