50 idéer til den perfekte julegave til ham

Hvad skal din mand, din far, din kæreste eller din bror have i julegave? Lad dig inspirere af vores liste med idéer til den perfekte gave til ham.

Juletræ med pynt på juletræstæppe fra Broste Copenhagen fyldt med gaver.
© Broste Copenhagen

Gaveidéer til under 500 kr.

Er gavebudgettet begrænset til et sted op til 500 kroner, er der masser af inspirerende valgmuligheder. Elsker han at læse, lave mad, mikse en god cocktail eller dekorere hjemmet med maskuline statement-items? Så får du herunder en række gode bud på julegaven til ham.

Viskestykke fra Rosendahl
© Rosendahl

Viskestykker fra Rosendahl

Rosendahl har skabt en serie af køkkentekstiler i flotte farver. Serien indeholder blandt andet viskestykker i forskellige mønstre og har et maskulint, grafisk udtryk. Perfekt som julegave til den gastronomiske mand!

Viskestykke, Gamma, økologisk bomuld, 59,95 kr., Rosendahl. Find dem her.

Skraldespand fra Hay.
© Hay

Skraldespand til kontoret

Vi er vilde med multifunktionelle møbler! Her et bud på en multifunktionel skraldespand, som ikke nødvendigvis behøver at blive brugt til skrald. Man kan også bruge den til opbevaring af ting, plakater eller paraplyer. Eller vend den på hovedet og brug den som alternativ skammel.

Skraldespand, Perforated Bin, 349 kr., Hay. Køb den her.

Bogen Brødrene Karamazov.
© Forlaget Sisyfos

Kriminalromanen over dem alle

Brødrene Karamazov er forfatteren Fjodor Dostojevskijs sidste store roman og hovedværk. Romanen handler om tre brødre og om et mord, der forsøges opklaret.

Sigmund Freud har i sin tid kaldt romanen for 'den mest storslåede roman, der nogensinde er skrevet’. Et must-read for alle litterære sjæle.

Bog, Brødrene Karamazov, F. Dostojevskijs, Sisyfos, 499,95 kr. Køb den hos Bog&idé her.

Skagerrak Gin
© Skagerrak Gin

Giv en god gin

Nordiske Skagerrak-gin er én af de bedste gin på markedet. Den har et tydeligt nordisk særpræg i smagen og kan trækkes i mange forskellige smagsretninger, afhængig af, hvad den blandes med. Giv den fx sammen med opskriften på en læskende julecocktail, der består af gin, kambucha og citronsirup. Mums!

Gin, Skagerrak Nordic Gin, 249 kr., kan købes her.

Skulpturel bogholder fra Kähler.
© Kähler

Til livsnyderen

Kähler-figuren har fået navnet Livsnyderen. Figuren står som en påmindelse om at nyde livet og tage en dag ad gangen. Figuren er én ud af en serie på fem, og ikke nok med at den er flot og dekorativ som pynt, kan den også bruges som bogholder.

En god gave til den vaskeægte livsnyder.

Figur, Character Livsnyderen, 499 kr., Kähler. Køb den her.

Badebørste fra Blindes arbejde
© Blindes arbejde

Til badet

Det er tid til selvforkælelse! Badebørsten fra Blindes Arbejde gør det nemt at skrubbe de steder på kroppen, der er svære at nå. Du kan selv vælge, om børsten skal være med bløde hestehår eller af stiv fiber.

Tørbørste, 39 cm, fra 210 kr., Blindes Arbejde. Køb børsten her.

Magneter fra By Broson
© By Broson

En bæredygtig gave

Bæredygtighed er hot! Og her kan du give en gave med god samvittighed. Magneterne fra Brorson er olieret eg produceret af overskudstræ, så nu kan han flashe sine yndlingsknive samtidig med at være miljøvenlig.

Runde knivmagneter i olieret egetræ, sæt á tre stk, 350 kr., By Brorson. Køb dem her.

Billede af grønt landskab.
© Desenio

Til den kunstinteresserede

Mangler han flot pynt til væggen, er denne fine plakat en god mulighed. Plakaten er malet i akvarelfarver, og sammen med jordfarverne giver de grønne farver giver et varmt udtryk. Grøn er desuden kåret til Årets farve 2022, så her kan han virkelig være med.

Plakat, Aquarelle Landscape no2, 79 kr., Desenio. Køb plakaten her.

Forklæde fra H. Skjalm P.
© H. SKjalm P.

Til kokken

Elsker han at lave mad, vil han helt sikkert også elske at se professionel ud, når han svinger gryder og pander i køkkenet. Det kan du hjælpe ham til med et stilrent forklæde af god kvalitet. Forklædet her er fra H. Skjalm P. og er produceret af 100% økologisk bomuld.

Forklæde, Joe, 229 kr., H. Skjalm P. Køb det i forskellige farver her.

© Sequence/ Bog&ide

Et spil for hele familien

Så er der dømt hygge! Brætspillet Sequence kan man nemt få flere timer til at gå med. Man deler sig op i to hold á to personer og skal som hold sørge for at få først 2x5 på stribe. Hvis man er en dårlig taber, er det et farligt spil, men hvis man vinder, er det rigtig sjovt!

Spillet går hovedsageligt ud på at samarbejde med sin partner uden at bruge ord. Det er en hyggelig og sjov aktivitet for både familie og venner.

Brætspil, Sequence, 249 kr. Køb spillet hos Bog&ide her.

Potteplanter fra Bergs Potter i flot grøn farve.
© Bergs Potter

Fine potteplanter fra The Hoff kollektionen

"The Hoff"-kollektionen fra Bergs Potter er designet af Anne Hoff. De fås i seks forskellige fine farver, som man kan sammensætte, som man vil.

Potteplanter, The Hoff kollektion, Bergs Potter. Se kollektionen her.

Læs også: 9 indendørs planter til dig, der ikke har grønne fingre.

Hulemennesket.
© Gyldendal

Bogen til historienørden

Hulemennesket er en historisk bog, som handler om den danske maler Johan Thomas Lundbyes død. I bogen følger vi malerens skelsættende år i forsøget på at finde ud af, hvad der lå til grund for hans tragiske død i april 1848. Bliver den kendte maler myrdet af sine nærmeste, er det selvmord, eller er det et uheld?

Læs bogen, og bliv klogere på historien om Johan Thomas Lundbye.

Bog, Hulemennesket, P. Løhr, 2021, 269,95 kr. Køb den hos Gyldendal her.

Salt- og peberkværn fra Peugeot.
© H&F

En ægte klassiker

Saltkværnen fra serien Paris er et klassisk Peugeot-design. Træet er af bæredygtig bøg og malet i en lækker chokoladefarve.

Saltkværn, Paris, 299,95 kr., Peaugeot. Køb dem enkeltvis her.

Vasketøjskurv fra House Doctor
© House Doctor

En multifunktionel vasketøjskurv

Denne vasketøjskurv er god til ham, som gerne vil optimere pladsen i hjemmet. Der er god plads til det snavsede tøj, men når der ikke er mere vasketøj, kan den nemt slås sammen, så den ikke fylder.

Kanvaskurv, Storage, Stripes, Black/White, Ø 30 cm, 55 kr., House Doctor. Set hos Magasin her.

Keep Cool Termoflaske fra Stelton.
© Stelton

Genanvendelig termodrikkeflaske

Keep Cool-termoflasken fra Stelton er designet af den italienske designduo Debiasi Sandri. Den fås i fem rolige farver og kan holde drikkelsen varm i 12 timer og kølig i 24 timer.

Drikkeflaske, Keep Cool, 0,6 l, 249,95 kr., SteltonKøb dem her.

Kaffekopper fra Lyngby Porcelæn.
© Lyngby Porcelæn

Den perfekte gave i en kold tid

Når julen er ovre, står vinteren atter for døren. En lækker kop, han kan nyde sin varme kaffe i vinteren over, vil med garanti falde i god jord.
Rhombe Color-kollektionen fra Lyngby Porcelæn fås i forskellige friske farver og er tilmed god til at skabe liv i boligen.

Kop, Rhombe Color, 33 cl, 189,95 kr., Lyngby Porcelæn. Køb dem her.

Abonnement på magasinet BO BEDRE
© BO BEDRE

Abonnement på BO BEDRE

Interesserer han sig for boligindretning, design og arkitektur? Så kunne et abonnement på BO BEDRE være en rigtig fin julegave til ham.

Her vil han kunne holde sig orienteret om de seneste nyheder og trends indenfor design, og der vil være rig mulighed for, at han kan blive inspireret af alt fra vores skønne boligreportager og haveartikler til lækre madopskrifter.

Abonnement, BO BEDRE. Se tilbuddene og bestilt abonnementet her.

Skærebræt i olieret eg.
© Arket

Skærebræt i organisk form

Det er formen, der gør dette skærebræt specielt. Det fungerer både som klassisk skærebræt, men er også fint at bruge til servering - fx til en lækker tapasanretning. Så er han glad for at lave mad til sine gæster, vil dette skærebræt helt sikkert være en god gave!

Serveringsbræt, olieret eg, 290 kr., Arket. Køb det her.

Foderkugler fra Rosendahl.
© Rosendahl

Til manden, der elsker dyr

Der er ikke noget hyggeligere end fuglefløjt og kvidren i haven, og med foderkuglerne fra Rosendahl Birds kan den fugleelskende mand glæde sig over de kommende pip fra altanen, haven eller terrassen.

Foderkugle, genanvendt plast, Ø 12 cm, 129 kr., Rosendahl. Køb dem her.

Trådløs højtaler fra Sony.
© Sony

Til ham, der ikke kan undvære musik

Denne højtaler er til ham, der har brug for at kunne høre musik, hvor end han tager hen. Med 16 timers batterilevetid og et vandtæt og støvtæt ydre, kan denne højtaler holde til lidt af hvert. Et garanteret hit hos manden, der elsker smarte gadgets.

Trådløs højtaler, XB13, 500 kr., Sony. Køb den her.

Sutsko i brun fra Hay.
© Hay

Slut med kolde tæer

De vaflede tøfler sørger både for varme fusser og følelsen af hjemmespa. Materialet er af bomuld, og sutskoene fås i one size.

Sutsko, Waffles Slippers, 179 kr., Hay. Køb dem her.

Notesbog fra Notem.
© Notem

Hvad har han på hjerte?

Er han glad for at skrive, eller har han et job, hvor han ofte skal notere stikord, så er denne flotte notesbog et bud. På Notems hjemmeside kan du købe dem i forskellige farver og forskellige varianter.

Notesbøger, 59-200 kr., Notem. Find dem her.

Gaver til under 1000 kr.

Har du lidt mere at gøre med, kan du vælge at give ham én større ting i stedet for flere mindre. Forkæl for eksempel den mad- og vinelskende mand med nyt til køkkenet, giv ham (og hans cykel) en lås, så cyklen ikke forsvinder, eller forkæl både ham og hans hjem med flot design.

Skammel i grøn og grå af Børge Mogensen.
© FDB møbler

Til designelskeren

Børge Mogensen er en af Danmarks mest betydningsfulde designere. De ikoniske design, Børge Mogensen står bag, vil næppe gå af mode, og flere af hans møbler står på ønskelisten hos os. Denne flotte skammel med navnet J27-skammel er produceret i massiv bøg og passer til spiseborde i højden.

Skammel, designet af Børge Mogensen, 999 kr., FDB Møbler. Se farveudvalget her.

WAY Camel towel
© WAY

Det perfekte rejsehåndklæde

Er han utålmodig, vil han med garanti glædes over dette bekendtskab. WAY er et dansk-produceret håndklæde, lavet af genbrugt og økologisk bomuld, i en helt særlig, let kvalitet, så det er let at rejse med og tørrer hurtigt.

Håndklæde, WAY, 900 kr., køb det her.

Læs også:

Karaffel fra Frederik Bagger.
© Frederik Bagger

Perfekt karaffel til barskabet

Er han til eksklusiv spiritus, vil han med garanti også være vild med en eksklusiv karaffel. Om den er tom eller fyldt op af whisky, pynter karaflen med sit rene, gennemførte design.

Karaffel, Old Fashioned Copal, 899,95 kr., Frederik Bagger. Køb den her.

Stor gryde fra Eva Solo.
© Eva Solo

Til madelskeren

Er han glad for at lave mad, er en stor gryde et musthave i køkkenet. Denne har plads til hele 6,5 liter, så der er ingen undskyldning for ikke at blive inviteret til lækker middag hos ham!

Gryden består af 90% genanvendt stål og er designet af Ole Palsby.

Gryde, Steel Line, Eva Solo, 899,95 kr. Køb den her.

Arne Jacobsen vækkeur.
© Rosendahl

Tik-tak, Arne Jacobsen

Arne Jacobsen designede i sin tid Bankers-uret til nationalbanken. Uret var med sin røde prik i midten et moderne design og manifesterede sig hurtigt som et objekt, designelskende danskere måtte eje.

Vækkeur, Bankers, 899,95 kr., Arne Jacobsen. Køb det her.

Læs også: 11 smukke sengeborde, der fuldender soveværelset.

Sangfugl Nightingale fra Kay Bojesen.
© Kay Bojesen

Pynt til hjemmet

De klassiske fugle fra Kay Bojesen har fået et nyt look i form af nye farver. Figuren har fået navnet Nattergal inspireret af H.C Andersens berømte eventyr Nattergalen.

Sangfugl, Nightingale, 599,95 kr., Kay Bojesen. Køb den her.

Nespresso mælkevarmer en julegaveide
© Nespresso

Mælk til kaffen

Den nye Aeroccino4 mælkeskummer giver ham mulighed for at vælge mælkeskummets tekstur, hvad enten han kan lide luftig eller tæt mælkeskum. Skal han have hele pakken, kan du med fordel give ham en tilhørende stempelkande. Så er det bare om at glæde sig til at få serveret kaffe!

Mælkeskummer, Nespresso Aeroccino 4 Titan, 660 kr., kan købes her.

Vinilter fra Menu.
© Menu

Vild med vin

Er han vinekspert og går op i sin vin, så er denne vinilter fra Menu helt sikkert noget fra ham. Ikke nok med, at karaflen ilter vinen på ingen tid, så gør den det også muligt at servere vinen i den originale vinflaske. Man skal blot koble vinilteren og flasken sammen og vende dem rundt. Smart!

Materialet er glas, rustfrit stål og silikone.

Vinilter, 699,95 kr., Menu. Køb den hos Magasin her.

Læs også: 5 råd: Sådan skal du opbevare dine vinflasker.

Sengelinned i grøn fra Ordinary Things.
© Ordinary Things

Mørkgrønt bomuldssengelinned fra Ordinary Things

Det mørkegrønne sengelinned fra Ordinary Things er lavet af 100% økologisk bomuld. Farven giver soveværelset et roligt, afdæmpet look og vil passe godt ind i klassiske indretninger. Produktet er stonewashed, hvilket giver tekstilerne en blød overflade.

Så er han en, der elsker at bruge søndagen på langs, er dette et oplagt bud på en julegave.

Sengelinned, bomuld, fra 999 kr., Ordinary Things. Køb det her.

Pastamaskine fra Timm Vladimir.
© Timm Vladimir

Til ham, der kan lide at være lidt ekstra

Vi kender alle sammen overskudstypen, der aldrig inviterer på middag uden al maden er hjemmelavet fra bunden. Er han typen, der godt kan lide at begive sig ud i sjove madprojekter, hvor man virkelig gør noget ud af det, vil han sandsynligvis elske at få en pastamaskine!

Med pastamaskinen fra Timm Vladimirs køkkenserie er der ingen grænser for, hvilke pastaretter han kan kaste sig ud i. Pastamaskinen indeholder 7 forskellige tykkelser, 3 forskellige slags pasta, og så har maskinen en smart bordholder, så den står stabilt ved brug.

Pastamaskine, 599,95 kr., Timm Vladimirs Køkken. Køb den hos Imerco her.

Måske skal han servere en af disse 15 lækre og indbydende pastaretter.

Knager i bøjet træ fra Motarasu.
© Motarasu

Ribbon knager fra Motarasu

Knager fra Motorasu i håndlavet bøjet træ. Knagerne er enkle i deres form, men samtidig unikke. De kan både bruges i entreen til overtøj, men de kan også bruges i andre rum såsom badeværelset eller i køkkenet til håndklæder og viskestykker.

Knage, Ribbon, træ, 14 x 8,5 cm, fra 699 kr., Motarasu. Køb dem her.

Neon orange cykellås fra Tex-Lock.
© Tex-Lock

Cykellås fra Tex-Lock

Sørg for, at han ikke mister sin cykel ved at forære ham denne neon-orange cykellås. Den skrigende farve gør, at han (forhåbentlig) ikke glemmer at tage låsen med sig. Låsen er også at finde i andre farver, hvis man ønsker det. Det hærdede metal i låsen gør det svært for selv garvede cykeltyve at bryde den op, mens den bløde overflade omkring metallet sørger for, at låsen ikke ridser cyklen.

Cykellås, Eyelet, hærdet metalkerne med flere lag tekstilfibre, fra 999 kr., Tex-Lock. Køb den her.

Idéer til under 1500 kr.

Har du op til 1500 kroner at købe julegave for, får du her vores bud på lækre gaver, han uden tvivl vil blive glad for. Giv ham en streamer, så han nemt og hurtigt kan stryge skjorterne, et bæredygtigt møbel eller måske en blød pakke?

Lækker bordeaux-farvet badekåbe i 100% økologisk bomuld.
© Tekla

Den bløde pakke

En stor, blød og vamset badekåbe til manden, der elsker langsomme morgener, lun kaffe og lange bade. Unisex-badekåben fra Tekla får man aldrig lyst til at tage af igen. Den er lavet af 100 % økologisk bomuld og kommer i oversize størrelser, så man rigtig bliver pakket ind i det bløde materiale.

Badekåbe, unisex, 100 % økologisk bomuld, 1195 kr., Tekla. Køb den her.

Vægur fra Andersen Furniture.
© Andersen Furniture

Vægur fra Andersen Furniture

Stilrent vægur med et enkelt og grafisk udtryk. Uret fås i træsorterne sort og eg.

Vægur, A-Wall, træ, 76 x 41 cm, 1295 kr., Andersen Furniture. Køb det her.

Smuk vase fra Tadaima.
© Tadaima

En kunstnerisk gave

Vaser behøver ikke kun være til blomster. Denne skulpturelle vase er designet af Adam Ross og kan både bruges til at have et enkelte blomster i, men fungerer også som et kunstværk i sig selv. Vasen er 27 centimeter høj og kan placeres forskellige steder i hjemmet.

Vase, Faceted Altered Bottle, stentøj af keramikeren Adam Ross, H 27 cm, 1500 kr., Tadaima. Køb den her.

Bæredygtig skammel fra Normann Copenhagen.
© Normann Copenhagen

Gaven der tager hensyn til miljøet

Designeren Simon Legald har været i sit kreative hjørne, og ved at bruge 100 % genbrugsplast fra industri og husholdning har han skabt et helt nyt design. Skamlen fra Normann Copenhagen er multifunktionel i form af, at den både kan bruges som skammel, men også som et lille sidebord til stuen, som sengeborg i soveværelset eller som praktisk møbel på børneværelset.

Skammel, Bit Stool, multifunktionelt møbel af genanvendt husholdnings- og industriplast, designet af Simon Legald, 42 x 36 cm, 1399 kr., Normann Copenhagen. Se varianterne her.

Kuffert fra Muji.
© Muji

Nem transport fra A til B

Denne beigefarvede kuffert fra Muji er perfekt til længere rejser. Den kan indeholde 20 liter, så der er plads til lidt af hvert. Skal han forkæles med den ultimative julegave, så giv ham en glamping-tur oveni - så kan han virkelig glæde sig til at pakke kufferten.

Kuffert, med justerbart håndtag, 20 l, 1045 kr., Muji. Køb den her.

Taske fra Tiger of Sweden.
© Tiger of Sweden

Til den modebevidste

Mangler han en taske, er denne mørkegrønne udgave fra Tiger of Sweden et godt bud. Tasken har flere små rum, så han har plads til både tablet, telefon, pung osv. Den har også skulderrem, så den cyklende mand kan nemt og bekvemt transportere den.

Taske, Breakon Tote, 1100 kr., Tiger of Sweden. Køb den her.

© Georg Jensen x Philips

Til ham på farten

Georg Jensen og Phillips har lanceret en kollektion af luksuslyd. Ud af samarbejdet kom også en powerbank i stilfuldt design.

Power bank, elegant elektronik med mørkebrunt læder og polerede stålelementer, Philips x Georg Jensen, 1199 kr., Georg Jensen. Find den her.

Gråt tæppe fra Silkeborg Uldspinderi.
© Silkeborg Uldspinderi

Til de kolde vinterdage

Når det er isnende koldt udenfor, er der ikke noget bedre end at sidde indenfor med en kop varm kakao og et lækkert, blødt tæppe. Cumulus tæppet er vævet af 100 % baby alpaka, som er det blødeste pels, du kan finde på en voksen alpaka.

Tæppe, Cumulus Plaid, 1999 kr., Silkeborg Uldspinderi. Køb det her.

Bukser i navy blå fra Wood Wood.
© Wood Wood

Bukser fra Wood Wood

Lækre bukser i 100% bomuld fra Wood Wood. Perfekte til den stilbevidste mand, der gerne vil have kvalitet, der holder.

Bukser, Will twill trousers, 1200 kr., Køb dem her.

Steamery Cirrus 03
© Steamery

Til ham, der er træt af at stryge skjorter

Den nye steamer Cirrus No.3 er en hybrid mellem en damper og et strygejern og gør det muligt at steame sit tøj, som man ønsker. Tøjet bliver både glat, fri for krøller og føles hurtigt som hang det stadig i butikken. Den varme damp reducerer også dårlig lugt og dræber bakterier.

Steamer, Steamery Cirrus 03, 1300 kr., kan købes her.

Spejl med rem fra Hay.
© Hay

Enkelt og smukt spejl

Dette spejl fra Hay er både smukt og enkelt i sit udtryk. Spejlet kan nemt klemme sig ind forskellige steder i hjemmet, uden at det fylder for meget.

Spejl, Strap Mirror, 1499 kr., Hay. Køb det her.

Gaveidéer til over 1500 kr.

Skal den tunge pengepung frem, vil ideerne herunder med garanti være et hit som julegave. Her finder du geniale gadgets til både rengøring og selvforkælelse. Glædelig jul - og rigtig god gavejagt!

Høretelefoner fra B&O.
© Bang & Olufsen

Til lydeksperten

Luk verden ude med smarte høretelefoner. Disse er både støjreducerende og har seks indbyggede mikrofoner til opkald og autentisk lyd. Til høretelefonerne hører der desuden et ladeetui med indbygget trådløs opladning med.

Høretelefoner, Beoplay EQ, Sand Gold Tone, 2999 kr., Bang & Olufsen. Køb dem her.

Coravin Sparkling
© Coravin

Til vinelskeren

Coravin har lavet et revolutionerende system, der lader ham tilgå vinflasker uden at ødelægge den tilbageværende vin. Helt perfekt til ham, der ynder at holde smagninger for sig selv eller vennerne. Coravins nyeste skud på stammen lader ham opbevare åbne flasker mousserende vin i to uger, uden at vinen bliver flad og kedelig.

Vinkonserverings-system, Coravin Sparkling, 3.500 kr., kan blandt andet købes her.

Dyson v15 er en perfekt julegaveidé til manden, der har let rengøringsvanvid
© Dyson

Til ham, der har rengøringsvanvid

Dyson har netop lanceret deres bud på en trådløs støvsuger, hvis laserlys afslører selv det mindste støvkorn - der er desuden akustisk støvovervågning, der garanterer, at man får støvsuget gulvet helt rent.

Ledningsfri støvsuger, Dyson V15, 5190 kr., køb den her.

Kikkert Binocular Swarovski
© Swarovski Optik

Til naturelskeren

Elsker han at tilbringe tid i naturen, er han typen, der rejser på safari eller blot den ultimative gadgetnørd? Så kunne Swarovskis nye kikkert, CL Curio 7x21, være et godt bud på en julegave.

Kikkerten er designet i et eksklusivt samarbejde med den verdenskendte industrielle designer Mark Newson og har ekstraordinær styrke og præcision. Foruden et komtakt og stilrent design er kikkerten produceret med den nyeste teknologi, så turen i naturen bliver en hel anden.

Binocular CL Curio 7x21, Swarovski, 5700 kroner. Find den her.

Apple Watch
© bombuscreative

Smartwatch

Er han vild med at træne, og har han ikke allerede et smartwatch, så kunne det være årets julegave til ham.

Måske dette Apple Watch kunne falde i god jord. Uret er skabt i et enkelt design og har en urskive på 42 mm. Med det på armen kan han blandt andet holde øje med sit daglige antal skridt, han kan tracke sin træning og streame sine yndlingssange.

Smartwatch, Apple Watch Series 3, 42mm, Silver Alu Case, White, 1999 kr., Apple. Køb det hos Humac.

Læs også: