Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Julegaver: 50 julegaveidéer til ham

Hvad skal din mand, din far, din kæreste eller din bror have i julegave? Lad dig inspirere af vores liste med idéer til den perfekte gave til ham.

© Georg Jensen x Philips

Til ham på farten

Georg Jensen og Phillips har lanceret en ny kollektion af luksuslyd. Ud af samarbejdet kom også en powerbank i stilfuldt design.

Power bank, Phillips x Georg Jensen, find den her.

© Imerco

Stentøjsserie af Timm Vladimir

Tidligere på året lancerede Timm Vladimir en ny serie af tallerkener og skåle i samarbejde med Imerco. En perfekt gave til manden, som sætter pris på et smukt opdækket bord med rustikt stentøj.

Stel af stentøj fra Imerco. Find produkterne her.

© Cathrine Brandt

Julegaven til ham, som er blevet vild med at bage

Har din mand eller far (også) fået en surdejs-hobby i år? Hjælp ham med at forbedre sit håndværk med denne kogebog af Cathrine Brandt.

Surdej af Cathrine Brandt, 249,95 kr. hos Bog & Idé.

© Bose

Hans bedste træningsmakker

De små Bose Sport Earbuds er designet til at give en god lydoplevelse under træningen. Deres slanke design sikrer, at de sidder tæt på ørerne - og så falder de ikke ud!

En skøn gave til ham der træner - eller til ham som blot mangler et par gode earbuds.

Sport Earbuds, 1599 kr., Bose.

© MUJI

Moderne tote bag

Det hypede japanske mærke Muji har i år udvidet deres konceptstore i Danmark. Hvis han går op i, hvad der trender, og kan lide den rene, japanske stil, kan du give ham noget fra Muji, som du finder på 4. sal i Illum på Strøget.

Priserne er overkommelige for enhver pengepung.

Tote Bag, 68 kr., Muji.

© Kähler

Mangler han noget flot til væggene?

Så er det her den perfekt julegave! I samarbejde med Mathias Malling Mortensen lancerede Kähler i sommer en serie relieffer i keramik. De fine værker spænder mellem at være abstrakte, grafiske mønstre til at vække direkte associationer til naturens blade, blomster og skygger.

Fire forskellige relieffer, 899,95 pr. stk, Kähler.

© Stelton

Julegaven til design-elskeren

Stempelkanden i samme enkle formsprog som den ikoniske EM77 termokanden rummer otte kopper og kan med sine dobbelte vægge holde kaffen varm i længere tid. Her i farven "cloud".

Erik Magnussen stempelkande, 499,95 kr., Stelton.

© Jahoko

Til manden, der elsker sushi

Er din bror, far eller kæreste vild med sushI? Så skulle du måske overveje at forære ham dette fine sæt af skåle. De er selvfølgelig oplagte at hælde soya i, men de kan også bruges til anden opbevaring i hjemmet.

Sushi maki set af 4 skåle, 500 kr., Jahoko.

© Eva Solo

Bæredygtigt køkkengrej

Eva Solo har lanceret en serie af green tools, som er geniale gaveidéer til manden, som går op i både bæredygtighed og madlavning. Se for eksempel krydderiknuseren - den er både funktionel og smuk at have stående fremme.

Krydderiknuser, 299,95 kr., Eva Solo.

© Leonard Heyden

Skuldertaske i læder

En stilfuld taske kan opgradere et helt outfit. Skuldertasken i læder fra Leonard Heyden er praktisk med mange lynlåslommer og rum, men også flot at se på.

Cambridge skuldertaske fra Leonard Heyden, 2499 kr., set hos Magasin.

© Georg Jensen

Elegante salt- og peberkværne

Minimalistisk design i sin reneste form. Alt pynt er fjernet og tilbage står Alfredo kværnene i en ren organisk form i højglanspoleret rustfrit stål. En lækker julegave til manden, som er pjattet med flot design, der også har en funktion.

Salt- og peberkværne, 1199 kr., Georg Jensen.

© Gejst

Fleksibel magnet-hylde

Et multifunktionelt opbevaringsmøbel til køkkenet er en god julegave til gastro-manden. Bruger han meget tid i køkkenet, vil han med sikkerhed sætte pris på den fine magnet-hylde i egetræ.

Flex magnet-hylde, 699 kr., Gejst.

© Smeg

For flot til at gemme væk

Hvad med en stilfuld brødrister i skarpt 50'er inspireret design? Den har seks ristningsniveauer og findes i et væld af smukke farver, så det er til at finde en, som passer ind i modtagerens køkken.

Brødrister fra Smeg, forhandles her.

© Hugo Boss

Den bløde pakke

En blød pakke, som indeholder den lækreste sweater, bliver modtageren sjældent skuffet over. Den her fås i 4 forskellige farver.

Rollneck sweater, 1599 kr., Hugo Boss.

© Andreas Mikkel Hansen

En lille hverdagsluksus

Adam Aamann er primært kendt for sin smagfulde modernisering af den gamle danske klassiker, smørrebrødet. Men han har også brugt sit sanselige talent som kok på at udvikle en række sæber sat sammen af duftnoter, som man kan møde i hans køkken.

Vælg din mands yndlingsduft - er det mandarin? Rosmarin? Ingefær? Timian?

Find alle de dejlige dufte fra Aamanns her.

© Barberians

En skæg gave

Et flot skæg kræver pleje. Produkterne fra danske Barberians er lavet af naturlige ingredienser. Denne pakke indeholder en klassisk skægolie, samt en mild og blødgørende skægshampoo.

Beard Box Shampoo+ Beard Oil, 399,95 kr., Barberians, set hos Matas.

Mühle

© Mühle

Tid til sig selv

Har han ikke skæg, er her til gengæld et fint kit til barberingen. Med dette sæt får han noget godt grej, der samtidig pynter på badeværelseshylden. Sættet indeholder en DE-skraber lavet i varmebehandlet Ask og en matchende børste i Pure Badger kvalitet - naturlige og fleksible grævlinge hår. Samt en holder og en lille skål til barberskummet.

Barbersæt, 750 kr., Mühle, set hos proshave.dk.

© Bang & Olufsen

Vandtæt højttaler med lang batteritid

Hvis din kæreste, lillebror eller svigerfar sætter pris på god lyd, så er B&O altid et godt sted at lede efter gaver. De lancerede tidligere på året en videreudvikling af deres Beosound A1 og gjorde den til verdens første Bluetooth-højttaler med indbygget Alexa Voice Assistant.

Videre har den dobbelt så lang levetid som den tidligere version, og er blevet vandtæt i op til 1 meters dybde i 30 minutter.

Den nye generation af Beosound A1 fås i farverne black anthracite og grey mist og koster 2.000 kr., B&O.

Eva Solo Active Drinking Bottle - julegaven til ham

© Eva Solo

Er han miljøbevidst?

En drikkeflaske i smart design, så det er slut med at bruge penge på vand i plastik-flasker.

Active Drinking Bottle, 249,95 kr., Eva Solo.

© Skagerrak Gin

God, dansk gin

Dansk gin er noget af det hotteste. Og den nye Skagerrak Gin er ingen undtagelse. Det særlige ved denne dry gin er ingredienserne, der er hentet fra den nordiske natur omkring Skagerraks kyster og i selve Skagerraks dyb.

Skagerrak Gin fra Nordic Dry Gin, 249 kr., forhandles blandt andet i Føtex.

© LEGO

Til legebarnet

Forær manden du holder af et sæt af det nye Lego Art. Det giver voksne Lego-fans mulighed for at hylde deres idoler fra filmens, kunstens eller musikkens verden ved at bygge deres egne Lego-kunstværker, som kan hænge på væggen.

Vælg mellem motiver af The Beatles, Star Wars, Iron Man og Andy Warhols Marilyn Monroe.

Lego Art sæt, 1099 kr., find det her.

© Spring Copenhagen

Vild med vin

Vinproppen fra Spring Copenhagen er lavet i valnød, eg og naturgummi. Det legesyge design er af FaPrik - men udover at være dekorativ holder den også vinen frisk.

Tipsy vinprop, 199 kr., Spring Copenhagen.

© Andersen Furniture

En køkken-essential

En stilfuld og praktisk køkkenrulleholder er en god gave, som modtageren kan få glæde af mange år frem. Denne fra Andersen Furniture kan du få i eg eller sort lakeret eg.

Køkkenrulleholder, 399,95 kr., Andersen Furniture.

© Arne Jacobsen

Morgenvækning med stil

Mobiltelefonen skal ud af soveværelset! Giv ham dette flotte bord-ur med alarm, så det er muligt at lade mobilen overnatte i et andet rum.

Arne Jacobsen City Hall Bordur, 899,95 kr., Rosendahl.

© Nespresso

En god gave til luksusdyret

Nespresso lancerede i år en længe ventet kaffemaskine, som kan brygge alt fra den klassiske espresso til en halv liter kaffe. Så hvis din far, onkel eller mand er rendyrket kaffe-elsker, er det en genial gave.

Vertuo Next kaffemaskine, fra 1099 kr., Nespresso.

© HAY

Elkedel i fint design

Danmarks designdarling, Hay, har lanceret den fineste elkedel. Farvemixet er retro på den moderne måde - på den måde skiller den sig ud i de fleste køkkener, men uden at stjæle alt opmærksomheden.

Sowden Kettle, 749 kr., Hay.

© Dyson

En praktisk gadget til ham

V11 Absolute Extra Pro fra Dyson er deres mest kraftfulde og intelligente ledningsfrie støvsuger.

Den kommer med adskillige stykker praktisk tilbehør, der gør det muligt at støvsuge både gulv og møbler. Brugstid op til 120 minutter på en opladning, og det lille display giver dig konstant overblik over hvor lang tid du kan støvsuge i den pågældende tilstand, før du behøver oplade.

V11 Absolute Extra Pro, 5990 kr., Dyson.

© Fritz Hansen

Til ham som sætter pris på ikonisk design

I efteråret lancerede Fritz Hansen tre af Arne Jacobsens ikoniske designerstole i 16 nye farver. Vi taler 7'er-stolen, Myren og Grand Prix. Så mangler han en stol til spisebordet, gangen eller soveværelset, og sætter pris på dansk design, så er en af de farverige stole en gave, som med sikkerhed vil skabe glæde.

Her kan du mixe og matche farve og stel, så den passer perfekt til modtageren.

© To øl

Craft beers

Lækre specialøl fra det københavnske bryggeri To Øl - og en mulighed for at udvide modtagerens smagsunivers. Her er det en sampak af fire friske øl, men der findes et hav af forskellige specialøl, der er egnede til formålet.

Fresh Brus Bundle, 202 kr., To Øl.

© Randers Handsker

Hold hans hænder varme

Klassiske handsker i lammeskind, foret med uldstrik.

Randers Handsker, 458 kr., skindhuset.dk.

© Bredemeijer

Til bartenderen

Har han basisevner i baren, men mangler lidt udstyr for at tage det et skridt videre? Så giv ham et basis barsæt fra Bredemeijer med shaker, si og målebæger.

Barsæt i tre dele, 499,95 kr., set hos Magasin.

© Partners

Er din kæreste en dårlig taber?

Et spil i julegave varmer altid. Også selvom modtageren er en dårlig taber - det er jo en egenskab man i fællesskab kan prøve at forbedre. I det strategiske spil Partners spiller man sammen i par, og dét kræver samarbejde. Et underholdende spil for familien eller til parmiddagen.

Partners, 249,95 kr., forhandles i Bog & Idé.

© Hugo Boss

Læder armbånd

Forær ham et smukt og råt læderarmbånd i julegave. Dette fra Hugo Boss er flettet i brunt læder med lås af rustfrit stål.

Læderarmbånd, 949 kr., Hugo Boss.

© Kolekto

Vægpynt med dybde

Forær manden i dit liv det fineste træ-relief, som både har dybde og er flot farveafstemt. Vælg mellem flere genkendelige motiver som ikoniske arkitektoniske værker eller dansk design.

Træ-relieffer med fine motiver fra Kolekto.

© Le Klint

En lysende julegave

Tidløs lampe der både vil pynte på et arbejdsbord, et sengebord eller på et sidebord ved sofaen.

Bordlampe model 375, fra 2795 kr., Le Klint.

© Silkeborg Uldspinderi x Stilleben

En blød pakke

De bløde pakker har et dårlig ry, men jo ældre man bliver, jo mere sætter man pris på dem. Især når man får en gave som denne.

Silkeborg Uldspinderi og Stilleben har i samarbejde lanceret en kollektion af bløde uldplaider vævet i 100% kæmmet uld.

Vælg mellem 4 fine farver, The Sweater plaid, 1249 kr., Silkeborg Uldspinderi og Stilleben.

© Træfolk

Skærebræt med kødrand

Er din far tit i køkkenet? Så kan han sikker godt bruge et nyt skærebræt. Dette fra Træfolk er lavet af dansk lys egetræ, der er tørret under de helt rigtige forhold, for at give det en styrke, der kan bruges i hverdagen.

XL Skærebræt, 649 kr., Træfolk.

© Imerco

Man må aldrig gå ned på udstyr!

Julegaven til manden som går op i sin madlavning. Sous vide-staven fra Timm Vladimir Kitchen kan styres via app og betjenes over en WiFi-forbindelse. Få god smag, saft og kraft ud af råvarerne med sous vide-staven.

Sous vide-stav, 1699,95 kr., Imerco.

Gaven der bliver ved med at give

Hvis han er design- og/eller indretnings-interesseret, kan et abonnement på BO BEDRE være den helt perfekte gave. Vælg mellem 5, 8 eller 12 numre. Abonnementet stopper automatisk.

5 numre, 249,00 kr., BO BEDRE.

© SodaStream

Sunde bobler

Med en SodaStream er man fri for at slæbe tunge flasker sodavand og danskvand med hjem - det er både praktisk og godt for vores klode. En god gave til ham som er vild med lidt ekstra luksus i køkkenet.

SodaStream, 1599 kr., Elgiganten.

© H. Skjalm P.

Råt og praktisk design

Lækre, rå coasters i naturlig italiensk marmor. En flot (og praktisk) tilføjelse til spise- eller sofabordet.

4 coasters, 199 kr., H. Skjalm P.

© Yaxell Tsuchimon

En skarp julegave

En japansk køkkenkniv er den perfekte gave til gastro-manden.

Kiritsuke kniv 20 cm, 1199 kr., set hos Knivblokken.

© Muubs

Æggebægre med stil

Hele Valley-serien fra Muubs er rå og rustik, og har et anderledes udtryk end så meget andet bordservice. Tag for eksempel æggebægrene: De er unikke og håndlavede i det naturlige materiale riverstone. De er perfekte til at give et råt twist til den klassiske borddækning.

Æggebæger, 79 kr., Muubs.

© NEYE

Nem transport fra A til B

Gør turen til sommerhuset, svigerfamilien eller weekendsturen nem med denne hårdføre hardcase kuffert fra Aries.

Kufferten sikrer nem transport fra A til B, og den er lige så praktisk indvendigt som udvendigt.

Kuffert Marbella 75 cm., 899 kr., NEYE.

© New Balance

Klar, parat... go!

Forær ham du holder af et par lækre, nye løbesko fra det amerikanske brand New Balance, som er verdensførende inden for sportssko og tøj. Nu er det slut med dårlige undskyldninger.

Denne model har en støttende mellemsål lavet på en blød skumdæmpning til en ultimativ følelse under fødderne.

Løbeskoene fås i tre forskellige farver.

Men's Fresh Foam 880v10, 875 kr., køb dem her.

Persol solbriller

Hvis ham du skal forære en gave, gerne vil være med på tidens trends, er disse solbriller fra Persol en sikker vinder.

Persols sortiment af solbriller er bredt, så du kan sagtens udvælge præcis den model, der vil passe ham bedst.

PO3092SM, 2200 kr., se dem her.

© Tiger of Sweden

"Hvor er min pung?"

Forny garderoben med denne lækre kortholder fra Tiger of Sweden. Designet er nordisk, enkelt og råt.

Kortholderen er produceret i blødt, kornet læder og har en notelomme på toppen og 4 kortspor.

Wake Card holder, 400 kr., køb den her.

© Vipp

Perfekt til det lille badeværelse

Er pladsen træng ude på badeværelset, er denne pedalspand fra Vipp ideel.

Ikke nok med at den er utrolig elegant, så er pedalspanden også funktionel, da den har en udtagelig inderspand, låg der sikrer tillukning og en dæmpemekanisme, så spanden lukkes blødt.

VIPP, 1699,00 kr., Pedalspand 4 L.

© Eva Trio

Lav mad som i de asiatiske gadekøkkener

En wok er faktisk næsten uundværlig i det asiatiske køkken. Hvis det skal gå stærkt er wokken nemlig genial til at lynstege madvarer med dens gode varmefordeling.

Denne wok fra Eva Trio er produceret i slidstærkt, rustfrit stål og kan rumme op til 5 liter.

Eva Trio Wok, 999 kr., køb den her.

© Garmin

Til cykelnørden

Lad hver cykeltur tælle og forær ham en Garmin Edge 130 Plus enhed.

Denne GPS-cykelcomputer gør det nemt at tracke nye ruter, og viser automatisk opstigning og bedømmelse, når du bevæger dig opad på en rute eller bane. Den registrerer også f.eks. antal hop, hoppets længde og tiden i luften.

Garmin, 1699 kr., læs mere her.

Relaterede Artikler