The Beer Bath Experience by Carlsberg
© AIRE

12 gode gaveidéer til Fars Dag

Far skal forkæles på Fars Dag, men hvad skal du forære ham? Vi har samlet 12 gode bud på gaver til din far.

Den skarpe fars-dag gave
© Gastrotools

Til mad-entusiasten

Elsker din far at have køkkenredskaber, som han kan stole på? Så er Gastrotools’ udgave af den klassiske kokkekniv, Gyuto, lige et værktøj for ham.

Kokkekniven kan bruges til et hav af forskellige opgaver ‒ det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Skal han skære grøntsager til salaten, hakke krydderurter eller ordne oksestegen til aftensmaden, kan Gyuto-kniven klare opgaven for ham.

Prisen ligger på 999,00 kr., og forhandles her

Aarke
© Aarke

Højkvalitets postevand

Aarke har lanceret en ny plastreduceret version af vandfiltrering, Aarke Purifier – en vandfilterkande i glas og rustfrit stål.

Purifier har en slank glaskande med et genopfyldeligt filtersystem i rustfrit stål og tåler at komme i opvaskemaskine – ingen plastikkande og ingen plastikfiltre, som han skal smide ud hver fjerde uge. I stedet har den en genopfyldelig stålfilterpatron og filtergranulat i tilpassede genopfyldningsposer. Den er designet til ikke kun at være holdbar, men også til at fungere som et designobjekt, som kan pynte på spisebordet.

Vejledende pris: 900,00 kr. Find den her

The Beer Bath Experience by Carlsberg
© AIRE

Et Carlsberg bad

Er din far vild med øl? Så er dette den ultimative gave til ham. Hos AIRE kan man, som en del af et wellnessophold, nemlig bade i Carlsberg.

Oplevelsen varer 165 minutter og byder på en afstressende tur rundt i AIRE. Her vil du blandt andet have mulighed for at prøve de termiske bade med forskellige temperaturer, en fuldkropsmassage med tempereret appelsinblomstolie og aromaterapi samt udvalgte Carlsberg øl.

Oplevelsen er også oplagt som bryllupsgave, hvis det heldige par elsker øl (og helt ærligt, hvem gør ikke det?)

Læs mere om oplevelsen her

Nespresso x Zèta
© Nespresso x Zèta

Veganske sneakers af kaffegrums

Kaffemærket Nespresso er gået et skridt videre, og har netop indgået et nyt samarbejde med zero-waste modebrandet Zèta - sammen har de skabt en vegansk sneaker, der er lavet med danskernes overskydende kaffegrums.

Nespresso x Zèta RE:GROUND sneakers er udført med vegansk æder tilsat kaffe på uppers og såler. Resten af RE:GROUND er udført i 80 pct. genanvendte og bæredygtige materialer.

Prisen ligger på 155 €, og de kan købes lige her

Rains rygsæk
© Rains

Til gåturen

De fleste af os benytter os af naturen som aldrig før, og hvis din far også blevet glad for at komme ud, kan en god rygsæk være lykken.

Med en vandtæt rygsæk som denne fra Rains er der plads til de vigtigste fornødenheder og en ekstra trøje, hvis det bliver køligt - eller begynder at regne. Hvis du virkelig vil flotte dig, kan du også sørge for, at din far altid har god lyd med på tur med den praktiske Beosound A1.

Du kan finde tasken, 699 kr., her.

Orbitkey
© Orbitkey

Altid styr på nøglerne

Hvor var det nu, jeg lagde nøglerne? Kender du også det, når de små vigtige døråbnere bliver væk? Det gør din far sikkert også.

Det kan dog være slut nu, for med denne Orbitkey nøglering med bluetooth tracker er det nemt altid at finde sine nøgler.

Find nøgleringen her.

LÆS OGSÅ: 33 IDEER TIL DEN PERFEKTE BRYLLUPSGAVE

© Peugeot

Stilfuld borddækning

Salt og peber er uundværligt i madlavningen og på spisebordet.

Dette kværnsæt i blank lak vil uden tvivl pryde middagsbordet, og med sin udformning i bæredygtigt træ og rustfrit stål bliver tilsmagningen nem og bekvem.

Du kan finde sættet, 599,95 - 779.95 kr., her.

Er din far en stor gin-entusiast?

Så skal du selvfølgelig give ham dette kit, så han kan nyde den med stil. Hvis du er heldig inviterer han dig på et glas.

Crispy glassene fra Frederik Bagger er skabt i bæredygtig glasmasse med en flot diamantslibning og en klarhed, der er som skabt til en god gin. Du kan også overraske ham med en lækker gin & tonic med mynte og agurk.

Find de fine glas, 649,95 kr., her.

Damask håndklæde
© Georg Jensen Damask

Et kærligt svøb

Med dette Damask-håndklæde kan din far dagligt få en kærlig påmindelse om hans betydning for dig.

Det grå håndklæde er vævet i egyptisk bomuld, der sikrer en blød, slidstærk og holdbar kvalitet. Det kan også være, at din far er mere til de lækre, tyrkiske hamam-håndklæder, så kan du finde inspiration her.

Du kan finde håndklædet, 380,00 kr., her.

Stelton barsæt
© Stelton

Til bartenderen

Med et lækkert barsæt som dette i rustfrit stål fra Stelton bliver din far godt klædt på til at imponere i hjemmebaren.

Barsættet består af seks dele designet af Arne Jacobsen og Peter Holmblad, så der er garanti for elegant servering i hjemmebaren.

Du kan finde barsættet med alle seks produkter, 1749,00 kr., og andre barsæt med færre dele her.

Stauning Whisky
© Stauning Whisky

Whisky i Vestjylland

Hvis din far trænger til en god oplevelse ovenpå mange måneder uden de store muligheder, kan du invitere ham en tur til Vestjylland. Her ligger destilleriet Stauning Whisky, som producerer lækker, nytænkende whisky.

Lyder det som noget for ham, er det bare med at komme ned til din nærmeste forhandler og købe en flaske Stauning Whisky - så får du en rundvisning og prøvesmagning hos destilleriet med i købet.

Du kan læse mere om den prisvindende whisky her.

BO BEDRE
© BO BEDRE

Til den designinteresserede

Giv en gave, der varer ved med et abonnement på BO BEDRE. Med 3 numre af bladet direkte sendt hjem til ham, er der sikret god læsning og inspiration til hjemmet.

Dette specialtilbud inkluderer 3 nr. af BO BEDRE, inklusiv særtilbud, gaver og konkurrencer der KUN kan tilgås af abonnenter.

Du kan finde abonnementstilbudet, 129,00 kr., her.

LÆS OGSÅ