33 idéer til den perfekte bryllupsgave

Leder du efter den helt rigtige bryllupsgave? Bliv inspireret af vores bud på en række gaveidéer, der med garanti vil glæde det yndige brudepar.

Bryllups borddækning
© Gettyimages

Gaveidéer til under 1000 kr.

Er gavebudgettet begrænset til op til 1000 kroner, er der masser af inspirerende valgmuligheder.

Elsker parret at læse, lave mad, drikke en god vin eller dekorere hjemmet med smukke nipsting? Så får du herunder en række gode bud på bryllupsgaven til brudeparret.

Royal Copenhagen personalisering
© Royal Copenhagen

En unik og personlig gave

Royal Copenhagen tilbyder nu en ekstra service på udvalgte stel, som gør det muligt at sætte sit helt eget præg på det historiske porcelæn. Få brudeparrets navne eller initialer håndmalet i den klassiske koboltblå farve på porcelænets overflade.

Hver enkelt kop laves på bestilling, og navn eller initialer håndmales på koppens inderside af Royal Copenhagens dygtige malere.

Priser fra 969,00 kr., bestil i Royal Copenhagens butikker på Amagertorv i København og Søndergade i Aarhus samt på hjemmesiden

Splash Round vase
© HAY

En smuk vase - med eller uden blomster

Mange kender problemet med at stå, uden pæne blomstervaser, når man nu endelig har fået en blomsterbuket. Og efter en omgang bryllupsfejring, står brudeparret med garanti tilbage med en masse smukke buketter. Giv parret en elegant vase - blomster er bare ekstra smukke, når de også kommer i en flot vase.

Splash Round vase, 599,00 kr., HAY

STOFF Copenhagen
© STOFF Copenhagen

En ikonisk lysestage

STOFF Nagel-lysestagen er blevet en klassiker, og den findes i et utal af størrelser rundt omkring i danske hjem. Den lille, trebenede lysestage kan bygges i præcis den størrelse, man går efter, og det er også muligt at mikse og matche farver og materialer, alt efter hvad brudeparret foretrækker.

Lysestagen koster fra 350 og 370 kroner, og den kan købes her

Louis Vuitton Manufactures
© Louis Vuitton / Assouline

Coffee table book

'Louis Vuitton Manufactures' er en eksklusiv bog, der viser Louis Vuittons atelier samt de talentfulde kunsthåndværkere, der benytter disse lokationer til at skabe enestående kreationer. Bogen udfordrer billedet af et traditionelt værksted og sætter i stedet fokus på de oplysende og udviklende muligheder, som et atelier åbner op for.

Louis Vuitton Manufactures, 710,00 kr., Louis Vuitton

YVES DELORME ETOILE HÅNDKLÆDE
© YVES DELORME

Bløde kvalitetshåndklæder

Eksklusive håndklæder fra Yves Delorme. Med denne bløde gave får parret virkelig en følelse af ren luksus. Håndklæderne fås i en række forskellige farver, da det kan matche enhver smag.

Etoile håndklæde, fra 179,00 kr., Yves Delorme

Eva Trio Legio Nova Kagestander
© Imerco

Hjemmebagt eller hjemmebragt

Forær brudeparret en smuk kagestander til at skabe elegante anretninger. Det er samtidig den perfekte mulighed for at invitere dig selv på kage!

Kagestander, 499,95 kr., Eva Trio

LINEN SERVIETTER
© Michala Copenhagen

Servietter til både hverdag og fest

Disse hørservietter er vævet i Italien i 100% europæisk linen. Alle servietter bliver syet og broderet på bestilling for at undgå overproduktion og ressourcespild.

Der er samtidig mulighed for at få broderet brudeparrets personlige monogram på, som gør gave ekstra unik og personlig.

Hørservietter, fra 395 kr., Michala Copenhagen

Le Creusets salt- og peber-sæt
© Le Creuset

Salt- og peberkværn

Salt- og peberkværnsættet fra Le Creuset er både stilrent og effektivt. Sættet er lavet i højglans akryl og er derfor en smuk tilføjelse til spisebordet.

Salt- og peberkværnsæt, 489 kr. - 699 kr., Le Creuset

Eva Solo vinglas
© Eva Solo

Til de vinglade

Bourgogne vinglassene fra Eva Solo skiller sig ud med deres snorlige hældning, der samtidig muliggør en større nydelse af vinens bouguet. Det perfekte sæt til parret der nyder at drikke en god kvalitetsvin.

Rødvinsglas 2 stk., 499,95 kr., Eva Solo

BERNADOTTE fransk stempelkande
© Georg Jensen

Stilfuld stempelkande

Den franske stempelkande fra Georg Jensens Bernadotte-serie er en karakteristisk og elegant tilføjelse til kaffebordet. Stempelkanden er lavet i blankpoleret stål og med en dobbeltvæg for at holde kaffen varm i lang tid.

Stempelkande, 999,00 kr., Georg Jensen

Abonnement på BO BEDRE

Er de interesseret i boligindretning, design og arkitektur? Så kunne et abonnement på BO BEDRE være en rigtig fin bryllupsgave.

Her vil parret kunne holde sig orienteret om de seneste nyheder og trends indenfor design, kunst, kultur og arkitekturm og der vil være rig mulighed for, at de kan blive inspireret af alt fra vores skønne boligreportager og haveartikler til lækre madopskrifter.

Se tilbuddene og køb abonnementet her.

LÆS OGSÅ

Gaveidéer imellem 1000-2000 kr.

Har du lidt mere at gøre med, kan du vælge at give brudeparret én større ting i stedet for flere mindre.

Forkæl for eksempel det madelskende par med nyt til køkkenet, forsød deres søvn med noget lækkert sengetøj, eller pryd deres hjem med flot design.

carbonator 3 aarke
© Aarke

Altid friskt danskvand

Sørg for at brudeparret altid har friskt danskvand lige ved hånden. Det kræver hverken planlægning eller indkøb, og de kan selv bestemme, hvor mange bobler de ønsker i deres danskvand.

Carbonator 3, €199, Aarke

Vipp wool blanket
© Vipp

Til middagsluren på sofaen

Et enkelt, klassisk og skandinavisk design, der er utrolig blødt og varmt. Både i materialer og mønster er det tydeligt, at der er tænkt over alle detaljer.

Uld plaid, 1.495.00 kr., Vipp

Reworked Jubilæumsbjørnene i resttræ fra Kay Bojesen Denmark
© Kay Bojesen

Bæredygtigt designitem

Kay Bojesen har introduceret et nyt, bæredygtigt medlem af familien, som vil blive produceret af resttræ, der ellers var gået til spilde.

Med sit bæredygtige udgangspunkt er bjørnen et unikt samleobjekt og den perfekte gaveidé til brudeparret, der går op i miljøet.

Reworked Jubilæumsbjørnen findes i tre forskellige størrelser.

Reworked Jubilæumsbjørn lille, 1.099,00 kr., Kay Bojesen

JUNA
© Rosendahl Design Group

Drøm sødt

Det smukke sengetøj i bæk og bølge er produceret i 100% økologisk vævet bomuld, så brudeparret kan sove trygt og blødt hele natten.

Du kan enten købe to sæt til enkeltdyne (140 x 200/220 cm) eller ét sæt til dobbeltdyne (200 x 220 cm)

Kokkekniv
© GASTROTOOLS

Til det madglade par

Denne køkkenkniv er kendt som kokkens favorit, da den har en unik hårdhed, skarphed og elegance. Kniven består af et 25 cm langt knivblad og er god hjælper i køkkenet, uanset om man skal skære frugt og grønt, hakke krydderurter eller ordne stegen til aftensmaden.

Kokkekniv, 1.299,00 kr., Gastrotools

Sonos One smarthøjttaleren
© Sonos

Smarthøjttaleren til musikelskerne

Giv parret mulighed for at streame musik, radio, lydbøger eller lignende, leveret igennem Sonos' fede højttaler. Designet er meget minimalistisk og kan derfor stå i de fleste rum, alt efter hvor parret vil lytte til deres favorittjenester.

Smarthøjttaler, 1.699 kr., Sonos

Södahl morgenkåbe
© Södahl

Et blødt morgenkram

En blød og lang morgenkåbe, som indbyder til afslapning og hygge, inden dagen så småt begynder. Kåben er designet med unisex pasform og er det sødeste matchende sæt til brudeparret.

Morgenkåbe, 1600 kr. for 2, Södahl

Restaurant ARK
© Restaurant ARK

Vegansk gourmet

Inviter brudeparret på en ekstraordinær smagsoplevelse! På Restaurant ARK vil de kunne opleve hvordan bæredygtighed og smag bliver kombineret og danner den vildeste madoplevelse. Deres bæredygtige praksis tager udgangspunkt i tankegangen om nulspild, hvor menuen sammensættes af årstiderne og lokale råvarer.

Vegansk gourmet, 1.595 kr., Truestory

Georg sidebord fra Skagerak
© Nordic Nest

Et nydeligt natbord

Det lille bord fra Skagerak er både simpelt og fleksibelt, og kan bruge flere stedet i indretning - eksempelvis i dagligstuen eller som natbord på soveværelset.

Georg sidebord, 1.695,00 kr., Skagerak

SMEG 50's Style Brødrister
© SMEG

Tilbage til 50'erne

Forkæl brudeparret med lækkert ristet brød med hjælp fra Smeg 50's style-brødrister. Brødristeren har to pladser til brød og er derfor ideel til et par.

Brødrister, 1.495,00 kr., SMEG

PILLOW VACANZA 50X80
© Aiayu

Bamsebløde puder

Den stribede klassiker fra Aiayu er perfekt hjemme hos brudeparret, der indretter neutralt og minimalistisk. Puden kan både bruges i sofaen, sengen eller måske i deres yndlings lænestol.

Pillow Vacanza, 1490,00 kr. for 2, Aiayu

LÆS OGSÅ

Gaveidéer over 2000 kr.

Skal den tunge pengepung frem, vil ideerne herunder med garanti være et hit som bryllupsgave.

Her finder du geniale gadgets til både havearbejdet og køkkenet - samt en masse flotte tilføjelser til indretningen.

God fornøjelse - og rigtig god gavejagt!

Bernadotte bestik fra Georg Jensen
© Georg Jensen

Skinnende bestik

Sigvard Bernadotte har designet dette elegant bestik for Georg Jensen - en sand klassiker. Sættet består af 16 dele; 6 knive, gafler, skeer og teskeer. Bestikket bidrager til at gøre borddækningen en tand mere elegang og stilfuld, både til hverdag og gæster.

Bernadotte bestiksæt, 2.099,30 - 2.999,00 kr., Georg Jensen

Pond Mirror
© FermLiving

Et dekorativt vægelement

Det smukke og eftertragtede Pond-spejl fra Ferm Living med organiske og flydende former er en smuk tilføjelse til hjemmet - og passer med garanti perfekt ind hjemme hos brudeparret. De buede kanter indrammes af en slank metalrammer som muliggør, at spejler kan hænges op på en mange forskellige måder.

Pond-spejl, 2.349,00 kr., Ferm Living

© KitchenAid

Et farvespark til køkkenet

KitchenAid tilbyder stort set alt, hvad der er vigtigt for det veludstyrede køkken med en kollektion, der omfatter alt fra bordpladeapparater til køkkengrej, komfurer til køleskabe og piskeris til vinkældre. Glæd eksempelvis brudeparret med en ikonisk køkkenmaskine med vippehoved i Årets Farve; Beetroot.

Køkkenmaskine 4,8 L, 5.699,00 kr., KitchenAid

Y-stol (CH24) designet af Hans J. Wegner
© CARL HANSEN & SØN

En Wegner-klassiker

For at markere Hans J. Wegner og Carl Hansen & Søn 70 års samarbejde, blev 9 nye Y-stole i tidløse farver lanceret. De fem stole har meget forskellige udtryk, men bærer alle Wegners unikke fingeraftryk og fokus på uovertruffet håndværk - der burde derfor være én, som vil falde godt ind i brudeparrets stil.

CH24, 3.995,00 kr., Carl Hansen & Søn

Stone Espresso
© Stone Espresso

Til kaffeelskerne

Italienske Stone Espresso har lanceret en kompakt espressomaskine med en bred vifte af farvekombinationer til alle kaffeelskere landet over. Espressomaskinen er til brudeparret, som ønsker at nyde enhver nuance af deres espresso uden at gå på kompromis med udseende eller kvalitet – og tilmed til en fair pris.

Espressomaskine, 8.400 kr., Stone Espresso

Malamata lampe
© Lucaplan

Designbelysning

Malamata-lampen er designet af Studio Shulab, et anerkendt studie. Pendlen har en smuk glasskærm, som modvægtes af en metalkugle, men en knap på toppen, som muliggør at justere lampen op og ned.

Malamata, 7.267 kr., Find den her

LE KLINT Model 172 Medium af Poul Christiansen
© LE KLINT

Bølger og messing

Midel 172 fra Le Klint er designet af velkendte Poul Christiansen. Den organisk formede pendel er kendt for sine bølger baseret på sinuskurver, som var en helt ny foldeteknik i forhold til de klassiske, rette vinkler.

Model 172, fra 2.695,00 kr., Le Klint

Er det ikke lige brudeparrets smag? Så bliv inspireret af flere lampenyheder lige her

Crease Wool Rug fra ferm LIVING
© ferm LIVING

Trendy gulvtæppe

Et gulvtæppe kan både skabe en hyggelig atmosfære og et mere komfortabelt gulv. Hvis brudeparret er interesseret i et minimalistisk look, er dette gulvtæppe et fint eksempel. Gulvtæppet fra ferm LIVING skiller sig ud med sit grafiske og bløde udtryk, samtidig med at de asymmetriske frynser skaber en unik karakter.

Crease uldtæppe, 2.899,00 kr., ferm LIVING

Passer Crease uldtæppet ikke lige ind hos parret? Så læs vores andre bud på trendy gulvtæpper, som passer ind hos de fleste.

Sage Nutri Cold XL Juicer
© Harrods

Friskpresset juice

Er de nogle luksusdyr, der tit og ofte nyder et koldt glas friskpresset juice? Så forær den en juicer, hvor de på ingen tid kan lave deres helt egen juice. Med Nutri Cold Juicer XL slipper de for at skulle skære frugt og grønt ud, før de juicer - maskinen kan sagtens klare hele frugter og grøntsager.

Nutri Cold XL Juicer, 3.299,95 kr., Sage

Lænestol i bæredygtigt egetræ
© Signe Bay

Bæredygtig lænestol

Går brudeparret meget op i design og kvalitet? Så er Goliat lænestole fra MAKE nordic et godt match. Lænestolen er design af den prisvindende arkitekt, Poul M. Volter. Stolen er håndlavet i FSC-certificeret egetræ, hvor hynderne er af miljøvenligt koldskum, mens betrækket fås i miljømærket uld eller Svanemærket læder.

Goliat lænestol, 14.990 kr., MAKE nordic

Blive inspireret af flere stole-nyheder fra kendte møbeldesignere her

En robotplæneklipper uden kabler i jorden
© Husqvarna

En elektronisk gartner

Lad os præsentere dig for brudeparrets kommende bedste ven - robotplæneklipperen! Nu behøver græsslåning ikke være en tidsrøver og en sur pligt, for i dag findes der robotplæneklippere, der slår græsset ordentligt – også i hjørner og rundt om blomsterbede!

Automower 105, 7.349,00 kr., Husqvarna

Er de nogle store havenørder, kan du lade dig blive inspireret af flere smarte gadgets til haven her

LÆS OGSÅ