Royal Copenhagen tilbyder eksklusiv personalisering på udvalgte steldele

Under navnet Royal Copenhagen Bespoke tilbyder Royal Copenhagen nu en ekstra service på udvalgte stel, som gør det muligt at sætte sit helt eget præg på det historiske porcelæn.

Royal Copenhagen personalisering
© Royal Copenhagen

Royal Copenhagen Bespoke - personliggør dit yndlingsstel

Royal Copenhagens ikoniske porcelæn hører hjemme på hylderne hos rigtig mange danskere, og nu lancerer det historiske brand en helt særlig feature. Royal Copenhagen Bespoke giver dig nemlig mulighed for at sætte dit helt eget præg på et udvalg af Royal Copenhagens kopper, hvor dit - eller en andens - navn eller initialer håndmales i den klassiske koboltblå farve på porcelænets overflade.

Hver enkelt kop laves på bestilling, og navn eller initialer håndmales på koppens inderside af Royal Copenhagens dygtige malere. Det betyder, at de variationer, som opstår i de unikke penselstrøg, er med til at gøre hver kop til sin helt egen og en, kun du eller modtageren er ejer af.

Kombinér koppen med det stel, du allerede har eller start din egen samling af personligt stel. Den nye lancering er også en ideel idé til barnedåb, konfirmation eller fødselsdag, og vi spår en ny kollektion, der vil gå i arv fra generation til generation.

Royal Copenhagen personalisering
© Royal Copenhagen

Det praktiske

Royal Copenhagen Bespoke tilbydes lige nu på to forskellige stel og i alt fire forskellige kopper: Musselmalet Riflet Højhankskop, Musselmalet Riflet Termokop, Prinsesse Højhankskop, Prinsesse Termokop. Priserne starter fra 969,00 kr.

Den nye service bliver en fast del af Royal Copenhagens sortiment, og kopperne kan bestilles fra 1. marts 2022 i Royal Copenhagens butikker på Amagertorv i København og Søndergade i Aarhus samt på hjemmesiden.

LÆS OGSÅ