Royal Copenhagen lancerer nyhed til ære for Hendes Majestæt Dronning Margrethe d. II

Som Kongelig Hofleverandør har Royal Copenhagen skabt et særligt produkt til ære for Hendes Majestæt Dronning Margrethe d. II's 50-års regentjubilæum, der fejres officielt den 14. januar.

Royal Copenhagen Daisy Bonbonniere
© Royal Copenhagen

Den 1. januar lancerede Royal Copenhagen en helt særlig nyhed.

I respekt for hvervet som Kongelig Hofleverandør har brandet skabt en elegant bonbonniere for at markere Hendes Majestæt Dronning Margrethe d. II's 50-års regentjubilæum, der fejres officielt den 14. januar.

Bonbonnieren er prydet med et elegant relief af Dronningens yndlingsblomst Daisy (margueritter), der også er Dronningens private kælenavn blandt familie og venner.

Bonbonnieren er produceret i uglaseret porcelæn i et moderne udtryk. På låget udfoldes et detaljeret og udtryksfuldt Daisy-relief med blomsterblade i vækst, som et symbol på Hendes Majestæt Dronning Margrethe d. II’s tro og lange tjeneste for Danmark og den danske befolkning.

Bonbonnieren måler 12 cm i diameter og 5,5 cm i højden. Den er en limited edition-produktion og er kun tilgængelig i 2022 så længe lager haves.

Skal du have fingrene i den, kan den fås i Royal Copenhagens egne butikker, på deres webshop samt hos forhandlere i hele Danmark og online.

Vejl. udsalgspris 499 DKK.

Royal Copenhagen Daisy Bonbonniere
© Royal Copenhagen

LÆS OGSÅ