Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Royal Copenhagen udvider populære stel

Som en del af deres forårskollektion lancerer Royal Copenhagen blandt andet firkantede tallerkener til deres Blå Mega Riflet stel.

© Royal Copenhagen

Historien som fundament

Royal Copenhagen har en rig designhistorie, hvilken der ofte tages udgangspunkt i, når nye stel og design skal udvikles. Eksempelvis er deres Hvid Halvblonde-stel en nyfortolkning af det originale Helblonde-stel, som i denne omgang også har fået en udvidelse i form af en ny tallerken og et termokrus.

Nyt til Blå og Sort Mega Riflet stel

De to stel ser man i mange danske hjem, da de har et moderne, minimalistisk udtryk, kombineret med tydelig inspiration fra Royal Copenhagens designhistorie.

Det Blå Mega Riflet-stel udvides med en stor firkantet tallerken, som med fordel kan bruges til en enkelt ret - eller til servering. Videre introduceres der også en lille firkantet tallerken, skåle samt nye, runde tallerkener. I det Sorte Mega Riflet-stel er den mest spændende nyhed en fin, lille vase.

Se alle nyhederne samt priser her.

Håndplukket til dig