17 gode gaveidéer til mors dag

Mors dag nærmer sig - har du styr på, hvad hun skal ha'? Ellers finder du inspiration her.

Bloomon
© Bloomon

En personlig og betænksom overraskelse til mors dag

Enhver mor fortjener at blive forkælet på mors dag, som i år lander på søndag den 8. maj 2022.

Hvis du gerne vil finde på noget andet end blomster og chokolade, men det kniber lidt med at komme på en knivskarp idé, så har vi fundet nogle ting, som hun (formentlig) vil elske.

Royal Copenhagen personalisering
© Royal Copenhagen

En unik og personlig gave

Royal Copenhagen tilbyder nu en ekstra service på udvalgte stel, som gør det muligt at sætte sit helt eget præg på det historiske porcelæn. Få dit eller din mors navn eller initialer håndmalet i den klassiske koboltblå farve på porcelænets overflade.

Hver enkelt kop laves på bestilling, og navn eller initialer håndmales på koppens inderside af Royal Copenhagens dygtige malere.

Priser fra 969,00 kr., bestil i Royal Copenhagens butikker på Amagertorv i København og Søndergade i Aarhus samt på hjemmesiden

Lysestage fra STOFF Nagel
© STOFF Nagel

En skinnende kærlighedserklæring

STOFF Nagel lysestagen er den perfekte kærlighedserklæring på mors dag. Lysestagen kan kombineres med andre designs og flotte lys eller stå alene som en dekorativ skulptur. For nyligt lancerede brandet to nye varianter, så der er rig mulighed for at vælge en, din mor vil elske.

Lysestage, €170.00, STOFF Nagel

Cleanse & Care Pads by Rudolph Care
© Rudolph Care
Cleanse & Care Cloth by Rudolph Care
© Rudolph Care

Hverdagsvelvære

Lad din mors renseprodukter få selskab af silkebløde stofrondeller og skånsomme vaskeklude med striber i Rudolph Cares signaturfarve.

De genanvendelige Cleanse & Care Pads tilfører en ekstra bæredygtig detalje til hudplejerutinen, da de er lavet til at holde længe - og hvis der bliver passet godt på dem, kan en stofrondel erstatte op til 300 normale vatrondeller.

DAHLMAN1807
© DAHLMAN1807

Perfekt til sommeren

Et par komfortable sandaler er et musthave om sommeren. Måske kunne disse håndlavede sandaler fra Dahlman 1807 være en mulighed? Sandalerne står til 1.400 kr., og du kan finde dem her

Et andet godt bud kunne også være den populære 'Arkitekt-sandal'. Designet går langt tilbage i tiden, hvor sandalen var særligt populær hos nogle af Danmarks mest anerkendte arkitekter, blandt andet Arne Jacobsen og Børge Mogensen.

Heimat Atlantica
© DR Magazine

Et tidløst design

Heimat Atlantica er blevet et populært design igennem deres unikke, kurvelignende håndtasker i fantastiske farvekombinationer. Mærket forsøger at flette tradition ind i modernitet og tror ikke på trends eller årstider. Derfor kan du give din mor en taske, der ikke går af mode!

Find de enestående håndtasker her

Bloomon
© Bloomon
Eat Grim
© Eat Grim

Abonnement på livet

Abonnementsordninger er jo efterhånden gået hen og blevet en vanedannende luksus, som vinder indpas i de danske hjem. Giv din mor en hjælpende hånd i en travl hverdag, der samtidig forsøder tilværelsen en lille smule.

Kvalitetskaffe
Spar tid og få automatiske leveringer af din mors yndlingskaffe. Nespresso tilbyder en let og fleksibel levering - læs mere om kaffeabonnementet her

Friske blomster
Forkæl din mor med et fleksibelt blomsterabonnement, hvor hun kan få friske blomster, så tit hun vil. Læs mere om Bloomons smarte blomsterlevering her

Klimavenlige skrabere
Slut med dårlig barbering! Lad din mor få glæde af et superskarpt abonnement på kvalitetsskrabere, lavet på naturlige ingredienser såsom aloe vera, shea butter og cocoa butter - det er både bedre for huden og jordkloden. Læs mere om skraberabonnementet her

Selvforkælelse
Hvad med et afstressende abonnement på en Goodiebox fyldt med selvforkælelse, makeup, hårpleje, hudpleje og dufte? Med et Goodiebox-abonnement kan din mor hver måned få glæde af en boks fyldt med overraskelser, leveret lige til døren. Læs mere om boksen her

Frisk grønt
Giv din mor et abonnement på en fleksibel frugt- og grønt løsning, hvor hun selv kan bestemme, hvornår og hvor tit hun vil modtage kasser. Kasserne bidrager til at bekæmpe madspild og redder afgrøder direkte fra landbruget. Læs mere om abonnementet hos Eat Grim her

Kunkeei essence
© Kunkeei

Selvforkælelse med Kunkeei

Kunkeei er et dansk hudplejebrand, der styrker og stimulerer hudens naturlige økosystem med ingredienser af 100% naturlig oprindelse.

Denne fugtgivende Hydrate & Balance Essence er beriget med beskyttende planteekstrakter, der fremmer optagelsen af hudplejeprodukter, så huden får den mest optimale beskyttelse.

Hydrate & Balancing Essence, 579,00 kr., Kunkeei

JUNA græsgrøn/sand
© Rosendahl Design Group

Et grønt boost

Bæk & Bølge fra JUNA er kendt for sin vaffelvævede, svaletekstur, mens farven grøn er synonym med sprødt forår. Denne sæson mødes det ikoniske tekstil og den optimistiske kultkulør i en ny capsule-kollektion fra JUNA, som med kjole bukser og skjorte hylder loungelivet inde og ude.

Ligesom JUNAs øvrige tekstiler er "Garderobe"-serien lavet af 100% økologisk bomuld i kombinationen græsgrøn/sand og forhandles eksklusivt på www.boozt.com samt www.rosendahl.dk

Stramtræ
© Evrlily

Personlige plakater: stamtræer og stjernetegn

Evrlily har netop lanceret en kollektion af stjernetegnsillustrationer, der bliver tegnet som ærlige og finurlige kvindekroppe af kunstneren Saga.

Hvis gaven skal være ekstra personlig, er der også mulighed for at få designet en helt speciel plakat ud fra dit eller din mors stjernetegn og fødselshoroskop. Disse er malet i akvarel af den dygtige kunstner Joanna Jensen. Samtidig er der mulighed for at tilkøbe en mini-session hos en astrolog, til at tolke horoskopet.

Sidst men ikke mindst laver Evrlily også stamtræer – en rigtig sød gave, der samler hele familien. Der er både nogle, der passer til stuen og nogle til børneværelset, og du kan finde dem her

Rudolph Care
© Rudolph Care

Bløde nyheder fra Rudolph Care

Wrap Me Up Robe by Rudolph Care & Underprotection er en luksuriøs morgenkåbe – vævet i 100 % økologisk bomuld. Den marineblå kåbe smyger sig om kroppen og giver trods sin afslappede, behagelige pasform et elegant udtryk.

Wrap Me Up Robe, 1.495 kr., Rudolph Care

Cordless kollektion fra KitchenAid
© KitchenAid

Køkkenhjælpere fra KitchenAid

Hvad end hun har et stort eller småt køkken, så vil de nye trådløse produkter fra KitchenAid helt sikkert falde i din mors smag. Kollektionen består af en stavblender, en håndmixer og en foodprocessor, der er skabt til at gøre livet i køkkenet lidt lettere. Med den trådløse kollektion følger der ladestation bestående af et genopladelige litium-ion-batteri, og alle produkter lader op fra tomt til fuldt på max to timer.

Fås i rød og mat sort og koster fra 1299 kroner. Se mere her.

Missemai
© Missemai

Kreativ kvalitetstid

Missemai er kendt for sit poetiske papirklip og sine workshops, hvor interesserede inviteres indenfor i hendes designstudie i Gentofte til fælles fordybelse i papir og saks.

Kurserne, der varer to timer, egner sig for alle, der beundrer klippekunsten og danner dermed den perfekte ramme om skabende samvær.

Missemai papercutting workshop koster 595 kr., pr. deltager inklusiv kaffe og kage.

Læs mere og book på hjemmesiden

Luksus tandpasta
© Selahatin

Luksuriøs mundpleje

Giv din mor muligheden for at børste tænder med stil og friske ånden op med en luksuriøs tandpasta i en smuk tube. Selahatin tilbyder et bredt udvalg af unikt tandpasta, mundskyl og mundspray, der kombinerer svenske smagsvarianter som kardemomme og lakrids med tyrkiske smage såsom citrus og træsorter.

Tandpasta, €22, Selahatin

Blomstrende pude
© Aiayu

Liv og vilde blomster

Trænger din mor til lidt liv i indretningen? Så er Flower Nepal den perfekte, farverige tilføjelse. Puden er håndvævet i Kathmandu af lokal tibetansk fåreuld, og bagsiden er af 100 procent GOTS-certificeret bomuld. Hver pude er unik, og mønstret vil derfor variere fra pude til pude.

Puden koster 1.395 kr., og du kan købe den her

Bodyologist
© Bodyologist

Den perfekte hjemmespa

Forkæl din mor med hjemmespa fyldt med skøn hudpleje. Det nye kropsplejebrand Bodyologist, der er udviklet og produceret i Danmark, har skabt en række hudplejeprodukter, der har fokus på at optimere hudens balance, sundhed og udstråling.

Alle ingredienserne er omhyggeligt håndplukket og udvalgt for at sikre de bedste produkter og de mest effektive formularer. Produkterne er formuleret med op til 98% naturlige ingredienser.

Du finder hudplejeprodukterne her

Kähler Colore
© Kähler

Til madelskeren

Kähler har netop lanceret stellet Colore: Et skønt, farverigt stel, der leder tankerne hen på rustikke middagsborde, franske landkøkkener og ren sommerhusstemning. Vælg mellem to størrelser tallerkner, en kop, en skål og et smukt fad - alle i de skønneste farver, der vil bringe liv og glade dage ind i ethvert køkken.

Fra 169,95 til 599,95 kr. Find dem her.

Abonnement på BO BEDRE

Er hun interesseret i boligindretning, design og arkitektur? Så kunne et abonnement på BO BEDRE være en rigtig fin mors dag-gave.

Her vil hun kunne holde sig orienteret om de seneste nyheder og trends indenfor design, kunst, kultur og arkitekturm og der vil være rig mulighed for, at hun kan blive inspireret af alt fra vores skønne boligreportager og haveartikler til lækre madopskrifter.

Se tilbuddene og køb abonnementet her.