Ikonisk lysestage lanceres i to nye varianter

STOFF Nagel lancerer to nye varianter af brandets tidløse lysestage, skabt for at hylde de originale messing- og kromfarver.

STOFF Nagel rose gold og sølv
© STOFF Nagel

En ikonisk lysestage

STOFF Nagel-lysestagen er blevet en klassiker, og den findes i et utal af størrelser rundt omkring i danske hjem. Den lille, trebenede lysestage kan bygges i præcis den størrelse, man går efter, og det er også muligt at mikse og matche farver og materialer, som man vil. Det er i vores optik en lille genistreg, at det enkle og formbare design kan gøres personligt og ændres, som man ønsker det.

Nu lancerer brandet to nye varianter af den ikoniske lysestage. Se dem her.

STOFF Nagel rose gold
© STOFF Nagel
STOFF Nagel sort krom
© STOFF Nagel

Sort krom og rosaguld

STOFF Nagel lysestagen lanceres i henholdsvis rosa guld og sort krom. To varianter, der begge er en elegant fortolkning af de klassiske lysestagefarver og en hyldest til messing og krom.

Den bløde, gyldne nuance af pink i den rosa guld variant er til dig, der holder af pasteluniverset, feminine toner og sart varme, mens den mørke metal i den sorte krom bidrager med et maskulint og mere råt udtryk. Brug den på marmorbord eller som rå tilføjelse på en varm træoverflade eller skab dit helt eget udtryk ved at mikse materialerne.

Lysestagen koster fra 350 og 370 kroner, og den kan købes her.

LÆS OGSÅ