7 inspirerende borddækninger til årets bryllup

Vi giver dig 7 smukke og elegante - dog meget forskellige - bryllups borddækninger.

Nordisk inspireret med neutrale farver

Denne borddækning er nordisk inspireret med brug af neutrale farver. Brug de obligatoriske blomster kreativt, som vist på billedet. Lad bladene og blomsternes stilke danne en smuk pynt uden hjælp af vaser. De håndlavede, smukke detaljer giver et ekstra elegant twist.

Minimalistisk og enkel

Hvis du ønsker en minimalistisk look til dit bryllup, er denne form for borddækning oplagt. Dæk bordet op med enkle og elegante glas. Kombiner gerne med tallerkner, der har en mørk farve, som skaber en kontrast til det ellers hvide service. En stor blomsterbuket i midten af bordet, skaber den centrale pynt, hvor der ikke behøves meget mere end denne. Enkelt og elegant!

Elegant og råt

Gør brug af en bordløber i hvid, gerne ovenpå et råt bord af træ. Kontrasten mellem disse skaber en fin balance mellem elegance og det rå look. Dæk også op med fine blomster og levende lys, som på billedet. Du kan sagtens nøjes med enkelt service, da det førnævnte skaber det centrale ved denne borddækning.

Nordisk og minimalistisk

En smuk borddækning, hvor de grå farver danner temaet. Ved brug af hvide og rosafarvede blomster i sammenhæng med de grå farver, får du en minimalistisk og meget nordisk inspireret borddækning.

Farvede glas

Du kan vælge at gøre brug af det, der hitter lige nu - nemlig farvede glas. Disse skaber personlighed til borddækningen og giver et smukt twist. Du kan også kombinere disse glas med guldbestik, som vist på billedet.

Du kan læse mere om farvede glas her: Trend: Få inspiration til at indrette med farvet glas.

Efterårstema

Denne borddækning er oplagt, hvis du planlægger et efterårsbryllup. Bladene kombineret med de grå farver samt guld lysestager danner tilsammen de smukkeste efterårsfarver.

Strandtema

Planlægger du et strandbryllup? Så er det oplagt at dække bordet med smukke sten og skaller fra stranden, der erstatter de ellers obligatoriske blomster. På denne måde vil strandtemaet gennemføres på en smuk og elegant facon. Kombiner gerne med neutrale farver og hvidt service, som vist på billedet.