Ikebana Vase blomster
© Fritz Hansen

7 elegante og dekorative vaser til boligen

Buketter kan gøre underværker i hjemmet, men ingen buket uden vase. Vi har samlet nogle vaser, som skaber stemning hele året.

Lad denne dekorative vase danne et kreativt element i din bolig.

Ikebana vaserne er skabt i et samarbejde mellem Fritz Hansen og den spanske kunstner Jaime Hayon. Hayon er inspireret af japansk blomsterkunst, der har til formål at fremhæve blomstens naturlige skønhed og enkeltheden fra stilk til kronblad. Ikke alene fremhæves hver enkelt blomst, men vasens kombination af elegance og skævhed gør den samtidigt meget unik.

Ikebana Vase, vejledende pris 1.375 kr., Fritz Hansen.

Jam vase Raawii Michael Kvium
© Raawii

Denne skulpturelle keramiske vase er fra Raawii, og går under navnet Jam. Jam er designet af kunstner Michael Kvium, som er mest kendt for sine malerier. Samarbejdet er blevet til en raffineret surrealistisk vaseserie udført i fajance, som både står flot med og uden blomster i.

Jam vase, 2.500 kr., Raawii.

Eiffel kande
© Anna Von Lipa

Kander er de nye vaser, og især de fine kander fra Anna Von Lipa har gjort sig bemærket.

Eiffelvasen fra Anna Von Lipa er høj, slank og stolt. Den er mundblæst og håndlavet i det traditionelle bohemiske hobnail-mønster. Brug den til vin, vand eller blomster – eller bare som pynt i sig selv.

Eiffelvase, 525 kr., Anna Von Lipa.

Eros Torso vase genanvendt plast
© Niko June

I Niko June studiet i København, har Oliver Sundqvist og Frederik Nystrup-Larsen designet Eros Torso vasen. Vasen er håndlavet og fremstillet i upcycled plastik – så udover det unikke design, er hver enkel vase helt sin egen.
Vasen eksistere i grænselandet mellem plastikflasker og kunstgenstande - Og vi er vilde med det!

Eros Torso, 820 kr., Niko June.

Canyon Vase Hein Studio
© Hein Studio

Med denne vase kan du fremvise dine blomster-arrangementer på en ny og spændende måde. Denne innovative vase vil med garanti give din bolig en kreativ twist.

Vasen er inspireret af kløfter formet af vandfloder, og efterlader en unik overflade - Skabt for at bringe naturen tættere på hjemmet og tilføje et kunstnerisk præg.
Vasens markante overflade i kombination med det smukke og delikate glas, er med til at skabe en vase, der fanger blikket både med og uden blomster i.

Canyon vase, large, 1.779 kr., Hein Studio.

Bubble Gum vase
© Yakush

En smuk og elegant vase lavet i genanvendt glas.
Each vase is hand crafted by an expert glass maker. We create with love, handmade from recycled and eco-friendly materials.

Ukrainsk designer

Hammershøi vase
© Bo Bedre

En sikker vinder er Hammershøi vasen fra Kähler. En stilren og elegant serie, der er inspireret af en af de dygtigste og mest berømte formgivere i Kählers historie: Svend Hammershøi.
De minimalistiske linjer og runde former pryder alle hjem.

Du får vasen med når du ... Kähler