Dekorative vaser til blomster på et kaffebord

Her er 7 elegante og dekorative vaser til boligen

Buketter kan gøre underværker i hjemmet, men ingen buket uden en vase. Vi har her samlet 7 vaser, som gør dine buketter endnu smukkere.

Jam vase Raawii Michael Kvium
© Raawii

Skulpturel vase

Denne skulpturelle, keramiske vase er fra Raawii og går under navnet Jam. Jam-vasen er designet af den anerkendte kunstner Michael Kvium, som særligt er kendt for sine spektakulære malerier.

Samarbejdet er blevet til en raffineret, surrealistisk vaseserie udført i fajance, som både står flot med og uden blomster i.

Jam vase, 2.500 kr., Raawii.

Canyon Vase Hein Studio
© Hein Studio

Vase inspireret af naturen

Med denne vase kan du fremvise dine blomsterarrangementer på en ny og spændende måde. Denne innovative vase vil med garanti give din bolig en kreativ tvist.

Vasen er inspireret af kløfter formet af vandfloder, hvilket efterlader vasen med en unik overflade. Vasen er skabt med det formål at bringe naturen tættere på hjemmet og tilføje et kunstnerisk præg til indretningen. Vasens imponerende overflade i kombination med det smukke og delikate glas er med til at skabe et design, der fanger blikket både med og uden blomster i.

Canyon vase, large, 1.779 kr., Hein Studio.

Bubble Tube Glasvase Studio About
© Studio About

Vase i farvet glas

Bubble Tube-vasen er er designet af arkitekt Mikkel Lang Mikkelsen og produceret i gennemfarvet borosilikatglas. Selve vasen er todelt, og "tuben" hviler på en cylinderformet fod. Det giver vasen et elegant - nærmest svævende - look.

Vasens sammensmeltningen af det organiske, det elegante og det legende gør den tidløs og dekorativ i sig selv.

Bubble Tube, 699 kr., Studio About.

Ikebana vase af Fritz Hansen og Jamie Hayon
© Fritz Hansen

Stilren vase

Lad denne dekorative vase danne et kreativt element i din bolig.

Ikebana vaserne er skabt i et samarbejde mellem Fritz Hansen og den spanske kunstner Jaime Hayon. Hayon er inspireret af japansk blomsterkunst, der har til formål at fremhæve blomstens naturlige skønhed og enkelthed fra stilk til kronblad.

Ikke alene fremhæves hver enkelt blomst, men vasens kombination af elegance og skævhed gør den samtidigt meget unik.

Ikebana Vase, 1.375 kr., Fritz Hansen.

Eros Torso vase genanvendt plast
© Niko June

Bæredygtig vase

I Niko June studiet i København har Oliver Sundqvist og Frederik Nystrup-Larsen designet Eros Torso vasen. Vasen er håndlavet og fremstillet i upcycled plastik. Udover det unikke design er hver enkel vase derfor helt sin egen.

Vasen eksisterer i grænselandet mellem plastikflasker og kunstgenstande, og vi er vilde med det!

Eros Torso, 820 kr., Niko June.

Bubble Gum vase
© Yakush

Vase med organiske former

Fremvis dine blomster i vasen, der med sin organiske form ligner en stor tyggegummi boble. Den smukke og elegante Bubble Gum vase er håndlavet i genanvendt glas af det ukrainske brand Yakush.

Bubble Gum, 825 kr., Yakush.

Hammershøi vase
© Bo Bedre

Den populære Hammershøi vase

En sikker vinder er Hammershøi vasen fra Kähler. En stilren og elegant serie, der er inspireret af en af de dygtigste og mest berømte formgivere i Kählers historie: Svend Hammershøi.

Vasens minimalistiske linjer og runde former vil pryde i alle hjem.

Du får Kähler Hammershøi vasen med, når du køber 3 magasiner for 208 kr., Kähler

LÆS OGSÅ