Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

7 elegante og dekorative vaser til boligen

Buketter kan gøre underværker i hjemmet, men ingen buket uden vase. Vi har samlet nogle vaser, som skaber stemning hele året.

Sphere Vase rose

© 101 Copenhagen

Lad denne dekorative vase danne et kreativt element i din bolig. Vasens kombination af elegance og skævhed gør den meget unik.

Sphere Vase, vejledende pris 250 kr., 101 Copenhagen.

Rund vase

© Fritz Hansen

Denne vase fra Fritz Hansens stenhøj-kollektion udtrykker enkelhed, dog med unik skandinavisk design.

Earthenware vase, 699 kr., Fritz Hansen.

Blommefarve vase

© Holmegaard

Vasen fra Holmegaard er todelt i mundblæst glas. Med vasens smalle hals er den perfekt til smukke blomster-arrangementer.

Holmegaard Cado, 1.199,95 kr., Holmegaard.

Flower vase no. 2

© Ro Collection

Denne vase fra Ro Collection er håndlavet, hvilket gør alle af sin slags unikke, da de har tendens til at have individuelle luftbobler og forskelle i farverne. Vasen er skabt af Nina Erichsen på sit glasværksted på Bornholm.

Flower vase no. 2, 495 kr., Ro Collection.

Matrix vase

© Georg Jensen

Med denne vase kan du fremvise dine blomster-arrangementer på en ny og spændende måde. Denne innovative vase vil med garanti give din bolig en kreativ twist.

Matrix vase, medium, 799 kr., Georg Jensen.

Vase i grøn glas

© Nordstjerne

En smuk og elegant vase lavet i glas. Stellet er lavet i blank poleret messing, som vasen står i. Vælg gerne farvet glas, hvilket er en stigende trend lige nu.

Vil du læse mere om farvet glas? Trend: Få inspiration til at indrette med farvet glas.

Adorn vase large, 849 kr., Nordstjerne.

Hammershøi vase

© Kähler

Lad denne buttede vase i lilla skabe en kontrast til den nordiske indretning. Med dens dybe lilla blommefarve giver denne en smuk element i boligen.

Hammershøi Vase, 249,95 kr., Kähler.