Papirsblomster, blomster af papir, blomsterbuket © Almeja

Her er to alternativer til de klassiske evighedsblomster

Også disse blomster kan holde år efter år.

Evighedsblomsterne får farverigt selskab

Evighedsblomsterne tog os alle med storm for et par år siden, og de er kommet for at blive. Udover at være smukke, er de tørrede blomster også både praktiske og et mere bæredygtigt alternativ til den friske buket, fordi de, som navnet indikerer, kan holde “for evigt.”

De klassiske evighedsblomster får nu farverigt selskab af smukke, hjemmelavede blomster, som vrimler frem i både butikker og på sociale medier.

De hjemmelavede blomster laves blandt andet af papir og perler og ser overraskende virkelighedstro ud. Derudover kan de på samme måde som de klassiske evighedsblomster holde år efter år.

Papirsblomster

Papirsblomster har for alvor fået en rennæsance, og aldrig har de set mere ægte og levende ud, end de gør, når de laves i dag. Og netop det, vil de blive ved med! Hvis ikke du stiller dem i direkte sol, holder de sig nemlig fine og “friske” år efter år.

Vi er vilde med papirblomsternes mange detaljer og nøje udvalgte farver, som gør, at man nemt kan forveksle dem med friske blomster.

Hos Studio Almeja Space laver de de smukkeste blomster af papir, og du kan endda komme på workshop hos dem, hvor du lærer at lave de fine kreationer selv. Læs mere her.

Perleblomster

Det er lidt nemmere at spotte, at der ikke er tale om ægte blomster, når man støder på en buket af perleblomster. Perleblomsterne har nogle andre strukturer og former end ægte blomster, men de har samtidig noget særligt kunstnerisk over sig.

Dette kombineret med de smukke og ofte kraftige farver, blomsterne laves i, gør dem særligt iøjnefaldende og livlige.

Perleblomsterne laves ligesom papirsblomsterne i et væld af varianter og skønne farvekombinationer. Deres detaljerighed gør, at de både er smukke alene samt i mindre og større buketter.

Roté Copenhagens skønne univers byder på masser af farverige, håndlavede perleblomster - læs meget mere her.

LÆS OGSÅ