En anderledes blomster-trend tager verden med storm

Flere store mode- og designbrands har allerede taget Instagram-trenden til sig.

Et blomstrende fænomen

På Instagram og Pinterest bliver hastagget #flowercloud mere og mere populært.

Det er så godt som et kunstværk, lavet af alle mulige salgs tørrede blomster, der svæver i luften, og udgør en smuk og luksuriøs lysekrone.

En svævende skønhed

Den svævende skønhed er også begyndt at titte frem hos flere mode- og designbrands.

Vi ser det blandt andet hos Ellos og deres nye samarbejde med international blomsterleverandør, og hos Bolia, hvor skyen bliver en udsmykning, som får en central plads i rummet.

Læs om Ellos nye tiltag her.

Gode til dig, der mangler farver

Er du en af dem, som godt kunne trænge til lidt farver i hjemmet, men ikke helt tør male væggen lyserød?

Så er det fine og unikke ved blomsterskyen, at du kan dekorere den med dine yndlingsfarver, og derved få liv ind i hjørnet af stuen, eller måske endda hængende over spisebordet.

Evighedsbuketten opgraderes

De svævende skyer er ny måde at bringe naturen ind og få den til at spille en rolle. En blomstersky er mere ekstravagant end dine normale buketter og blomsterdekorationer, da den får en ny og anderledes plads hængende ned fra loftet.

Blomsterskyen ovenfor er lavet A Table Story for Rosendahl, hvor den fine lyse sky pryder i et hyggeligt setup, der giver en masse sjæl til rummet.

Du er nok bekendt med evighedsblomster, blomster, som har lavt væskeindhold, og det er netop disse, der bruges i blomsterskyen, da de bevarer farven og holder evigt.

Læs en guide til, hvilke blomster du skal gå efter til din egen evighedsbuket her.

Bæredygtighed i en fiskesnøre

Blomsterskyen er bæredygtig, da du ikke skal skifte den ud, og du kan have den hængende uden, at du behøver vande den. Den har sit navn, da den hænger i en snøre, som ikke er nem at se, hvilket gør den både eventyrlig og kunstnerisk på samme tid.