3 store nyheder fra verdenskendte møbeldesignere

Vi har samlet de 3 største stole-nyheder, designet af velkendte møbeldesignere. Læs med for at se hvilke nyheder, du skal nå at have fingrene i.

Lønstrup spisebordsstol designet af Stine Weigelt for FDB Møbler
© FDB Møbler

FDB Møbler - Lønstrup af Stine Weigelt

FDB Møbler kan nu løfte sløret for et nyt design skabt af det danske talent Stine Weigelt. Med inspiration fra Vesterhavet, som med dets kraft er ubarmhjertig for sine omgivelser, har designeren skabt den minimalistiske stol Lønstrup, som bliver lanceret dette forår hos FDB Møbler.

Her er et helt enkelt stel forenet med det elegante sæde af papirflet – og fremstår dermed på smukkeste vis som en moderne kommentar til designbrandets elskede klassikere. Stolen er lavet i FSC-certificeret eg og fås med et smukt papirflettet sæde. Det er også muligt at få stolen med sæde i samme eg som stellet.

Prisen for stolen med sæde i egetræ koster 2.399 kr., mens stolen med sæde i papirflet koster 3.499 kr.

Lønstrup vil blive forhandlet i FDB Møblers butikker landet over og på fdbmobler.dk

Windsor-stolen tegnet af den danske arkitekt og møbelsnedker Frits Henningsen
© Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn - Windsor af Frits Henningsen

Carl Hansen & Søn relancerer Windsor-stolen tegnet af den danske arkitekt og møbelsnedker Frits Henningsen i 1938. Den klassiske stol var uafbrudt i produktion hos Carl Hansen & Søn indtil 2003 og relanceres nu med en komfortabel sædehynde. Majestætisk, klassisk og let i udtrykket.

Frits Henningsens komfortable Windsor-stol FH38 er lige så aktuel i dag, som da dens arketype så dagens lys for godt 300 år siden i Buckinghamshire, England. Med en skulpturel ryg og en base af lige, skråtstillede træben, er Windsor-stolen et elegant stykke snedkerhåndværk, der hører hjemme i både moderne og klassiske indretninger.

Windsor Stolen FH38 kan købes fra juli 2022.

Vejledende udsalgspris
Windsor-stol: fra 12.495 kr.
Hynde: 1.030 kr.

Læs mere på deres hjemmeside

Lænestol i bæredygtigt egetræ
© Signe Bay

MAKE nordic - GOLIAT af Poul M. Volther

Hos MAKE nordic er GOLIAT lænestolen en af vores favoritter designet af den prisvindende arkitekt, Poul M. Volther.

Stolen er håndlavet i FSC-certificeret egetræ, hvor hynderne er af miljøvenligt koldskum, mens betrækket fås i miljømærket uld eller Svanemærket læder.

Vejledende priser
Uden skammel fra 14.990 kr.
Med skammel fra 19.990 kr.

Læs mere på MAKE nordic's hjemmeside

LÆS OGSÅ