TAKT lancerer sin første økologiske kontorstol

Øko-kontorstolen kombinerer praktiske arbejdsrum med hjemlig æstetik, og kan du kan få fingrene i stolen fra den 26. april 2022.

Cross Task Chair
© TAKT

Minimal form, maksimal funktion

Efter at have skabt sit navn med komponent baserede lounge- og spisestole i træ, lancerer virksomheden TAKT nu et møbel på nyt territorium: højkvalitets, miljømæssigt ansvarlige, designledede arbejdsmøbler til hjemmet.

Lanceringen af Cross Task Chair bringer TAKTs fokus på øko-certificeringer og hurtige direkte-til-forbruger-logistik til det langsomme og spildfulde arbejdsstolmarked.

Cross Task Chair har en enkel, intuitiv række af dynamiske bevægelser, som giver brugeren mulighed for at læne sig frem og tilbage, hvilket aflaster spændinger og skaber postural forandring. En let buet del i sædets forkant reducerer trykket på bagsiden af benene.

Stolen er let at betjene og med minimale greb og håndtag.

Cross Task Chair
© TAKT

Polstring og farver

Ud over standardvarianten med sæde og ryglæn af olieret eg, fås Cross Task Chair med en række møbelstoffer og farvefinisher, så den kan komplementere enhver boligindretningsstil.

De nutidige farver er kurateret ud fra en palet, som TAKT har udviklet i samarbejde med billedkunstner Malene Bach, inspireret af det skandinaviske bybilledes historiske farver.

Ryglæn og sæde fås begge i sortlakerede varianter, og sædet kan også blive betrukket med sort eller cognac Dunes læder, eller Kvadrat uldstofferne Canvas 996 i skovgrøn eller Hallingdal 130 i grå. Det skovgrønne sæde kan også parres med det kromgrønne ryglæn, og det grå med lavgrønne ryglæn.

Cross Task Chair
© TAKT

Designet til at blive adskilt med minimal påvirkning af miljøet

Som alle TAKT produkter er Cross Task Chair designet i overensstemmelse med mærkets 10 øko-designprincipper og leveres direkte til forbrugeren, pakket fladt i en enkelt kasse, hvilket gør forsendelsen både mere effektiv med hensyn til både omkostninger og udledning af kulstof.

Den er let og intuitiv at samle, og alle dele er genanvendelige og udskiftelige, hvilket øger produktets levetid, fordi stolen let kan repareres derhjemme, hvis behovet skulle opstå.

Stolen er blevet tildelt EU Blomsten og dens miljøpåvirkning er blevet kvantificeret ved hjælp af Europa Kommissionens retningslinjer for Product Environmental Footprint (PEF), samt den uafhængige danske klimaberegner MÅLBAR.

Cross Task Chair lanceres den 26. april 2022.

Læs mere om stolen her

Cross Task Chair
© TAKT

LÆS OGSÅ