Kay Bojesen lancerer moderne, upcyclet udgave af kendt klassiker

Kay Bojesen introducerer et nyt, bæredygtigt medlem af familien, som vil blive produceret af resttræ, der ellers var gået til spilde. Se særudgaven her.

Reworked Jubileumsbjörnar i restträ från Kay Bojesen Danmark
© Kay Bojesen

Bjørnefødselsdag

Den ikoniske Kay Bojesen Bjørn fylder 70 år, og for at markere dette pejlemærke lanceres en moderne, upcyclet udgave af den kendte klassiker, nemlig Reworked Jubilæumsbjørnen.

Sidste år kunne brandets markere abens 70-års fødselsdag, og i år er det altså den folkekære bjørns tur.

Jubilæumsbjørnen samles af resttræ i blandede træsorter i et grid-mønster af lyse og mørke farver, der giver formerne ekstra livagtighed, og med sin arkitektoniske mosaikeffekt er Bjørnen et markant designstatement.

Med sit bæredygtige udgangspunkt bliver Bjørnen en unik feature, der både bejler til ansvarligheden og til Bojesen-samlere. Ved at anvende rest- og overskudstræ til det smukke mosaikmønster giver brandet nyt liv til materialer, som ellers ville være gået til spilde, samtidig med at hver enkelt Jubilæumsbjørn får sit eget udtryk alt efter de anvendte træsorter.

Derudover understreges særudgaven af et 70-års logo under foden på såvel den lille som den mellem Bjørn.

LÆS OGSÅ

Reworked Jubilæumsbjørnene i resttræ fra Kay Bojesen Denmark
© Kay Bojesen
Reworked Jubilæumsbjørnene i resttræ fra Kay Bojesen Denmark
© Kay Bojesen

En udvidelse af designarven

Kay Bojesen hentede inspiration til sine træfortællinger fra nær og fjern.

Bjørnen blev oprindelige inspireret af historien om bjørneungen Ursula, der blev forstødt af sin mor i Københavns Zoo og voksede op hos havens direktør og hans hustru.

Den hjertevarme historie inspirerede Bojesen til at lave den lille bjørnefigur tilbage i 1952, som nu er blevet fortolket på en ny og moderne måde i tråd med tidsånden.

Er du (også) vild med Kay Bojesen, vil du måske elske dette tilbud - du får to limited edition turtelduer sammen med 6 numre af BO BEDRE for kun 399 kroner.

Reworked Jubilæumsbjørnene i resttræ fra Kay Bojesen Denmark
© Kay Bojesen

Begrænset særudgave

Reworked Jubilæumsbjørn Lille (H: 14,5 cm) og Mellem (H: 25 cm) i upcyclet træ med et jubilæumsstempel under poten koster henholdsvis 1.095 kr. og 3.495 kr. (vejledende pris).

Der bliver i anledning af jubilæet lavet 400 nummererede udgaver af Reworked Jubilæumsbjørnen i Stor (H: 40 cm) i upcyclet træ med et jubilæumsstempel på poten, som koster 14.999,95 kr. (vejledende pris).

Nyhederne Lille og Mellem Bjørn findes i handlen fra medio marts. Den store Reworked Bjørn findes i handlen fra medio maj 2022.

Læs mere om Kay Bojesen Reworked Bjørnen her

LÆS OGSÅ