Ellos sengetøj brun
© Ellos

15 smukke sengesæt der opgraderer dit soveværelse

Lækkert sengetøj er afgørende for helhedsindtrykket i dit soveværelse. Vi har samlet 15 sengesæt, der giver en stemning af luksus.

Sengetøj i smuk rustfarve

Pift soveværelset op med dette sengesæt fra Ellos i den smukkeste, varme rustfarve. Hvis du vil give sengesættet mere liv kan du kombinere det med et sengetæppe i en smuk kontrastfarve, som lader den fine røde farve træde i karakter.

Sengetøjet er lavet af lækkert bomuldssatin med en blød og glat overflade, der sikrer, at du sover skønt hele natten.

Willow Uni fra Ellos, sengesæt til enkeltdyne 489 - 699 kr., find det her.

HAY sengesæt
© HAY

Hay sengesæt

HAY er kendt for deres enkle og ofte farverige design - her er farverne holdt afdæmpet, men enkeltheden er ikke til at tage fejl af.

De smukke mørkegrønne striber giver sengetøjet et eksklusivt udtryk, som kan bruges til at understrege en minimalistisk og afdæmpet indretning.

Été sengelinned fra Hay, 599 kr., for et sæt, find det her.

Læs også vores samling af sengeborde her.

Södahl sengesæt
© Södahl

Bæredygtig nattesøvn med Södahl

Med fine, organiske former og et let retroinspireret motiv og farvevalg kan dette Södahl sengesæt bryde med den stilrene, minimalistiske indretning og tilføre liv og varme til ethvert soveværelse.

Udover det fine design er sengetøjet også i en kvalitet, der i sig selv vil opgradere soveværelset. Det er nemlig lavet af 100% økologisk bomuld-satinvævning, som sikrer, at du trygt kan læne dig tilbage og nyde en på alle måder bæredygtig nattesøvn.

Södahl organic Benjamina Sengetøj, sengesæt til enkeltdyne 399,95 kr., find det her

H&M Home sengetøj
© H&M Home

Hørsengetøj

Et enkelt sengesæt i vasket, vævet hørkvalitet fra H&M Home. Det lækre hørmateriale giver sengesættet et krøllet og naturligt look, der vil klæde enhver indretning - og så er hør i øvrigt et bæredygtigt materiale, så du kan sove med god samvittighed.

Vælg det sengesæt, som passer bedst ind i dit soveværelse blandt de mange forskellige, afdæmpede farver, det fås i.

Sengesæt i vasket hør fra H&M Home, 599 kr. for et sæt, find det her.

Fiore sengetøj Juna
© Salling

Blomsterprint og smukke farver

Inviter sommeren ind i soveværelset med det smukke Fiore sengetøj fra Juna, som med blomsterprint og fine farver leder tankerne hen på sommer og blå himmel.

Du kan samtidig også invitere bæredygtigheden ind i soveværelset - det fine sengesæt er nemlig lavet af 100% økologisk bomuldssatin og er som en bonus virkelig blødt og lækkert.

Fiore sengetøj fra Juna, 549 kr. for et sæt, find det her

Bambussengetøj fra Rex
© Rex sengetøj

Sengetøj for krop og sjæl

Bambussengetøjet fra Rex Sengetøj bliver din bedste ven, hvis du leder efter et sengesæt, der kan det hele. Bambus er nemlig temperaturregulerende, og du vil opleve et køligt sengesæt, når det er varmt, mens du vil opleve et isolerende og varmende sengesæt, når det er koldt. Bambus er også et antibakterielt (ligesom uld) og tørt tekstil - to ting, som reducerer mængden af husstøvmider.

Her i lysegråt satinvævet bambus, der giver sengesættet en elegant og blank overflade.

Sengesæt, 100% bambus, fra 625 kroner, Rex Sengetøj

Georg Jensen damask sengetøj
© Georg Jensen Damask

Georg Jensen Damask sengetøj

Hvis det virkelig skal være luksus, skal det være Georg Jensen Damask. Skab en lækker hotelstemning på soveværelset med dette smukke sengesæt, som er vævet af 100% egyptisk, kæmmet bomuld.

Sengetøjet fås i forskellige farver, her ses det i en smuk, jadegrøn farve, som virkelig formår at understrege det eksklusive udtryk.

ENGESVIK by hand fra Georg Jensen Damask, 2.420 kr., for et sæt, find det her

Sengetøj fra Jotex
© Jotex

Et feminint tvist

Trænger soveværelset til et feminint tvist? Så pift det op med dette lækre sengesæt i den fineste lyserøde farve.

Sengetøjet er lavet i lækker, økologisk bomuld, som giver det et naturligt udtryk og samtidig sikrer, at det er vidunderligt at sove i.

BILLY sengesæt fra Jotex, 499 kr. for et sæt, find det her.

LUKTJASMIN sengesæt fra IKEA
© IKEA

IKEA sengesæt

Sov som en drøm med dette silkebløde sengesæt fra IKEA, som er lavet af naturmaterialer, der sikrer, at det føles godt mod huden.

Det fine sengetøj er satinvævet af den fineste tråd fremstillet af lyocell og bæredygtigt dyrket bomuld. Derudover har det en smuk glans, som gør det indbydende både at ligge i og se på.

LUKTJASMIN sengesæt fra IKEA, 419 kr. for et sæt, find det her.

BOUDOIR Sengesæt fra Mette Ditmer
© Mette Ditmer

Stribet Mette Ditmer sengetøj

Dette sort- og hvidstribede sengesæt fra Mette Ditmer er enkelt og minimalistisk i designet, men med et unikt tvist.

På bagsiden er sengesættet nemlig en dyb bronzefarve, som bløder det stribede mønster på den anden side op og tilfører varme til de ellers kolde farver.

Sengesættet er fremstillet i lækkert, økologisk bomuldssatin, som giver det en enestående blødhed og en let skinnende overflade.

BOUDOIR Sengesæt fra Mette Ditmer, 500 kr., find det her

Luksus fra Hästens sengetøj
© Hästens

Ikoniske tern

Hvis du vil forkæle dig selv (eller en du holder af) lidt ekstra, kan du med fordel investere i et eksklusivt sengelinned fra Hästens, som er særligt kendt for det ikoniske, ternede mønster, der i sig selv vidner om kvalitet og luksus.

Det fine, ternede sengesæt kan snildt ses som en investering, du er nemlig sikret, at det holder i mange år - både rent praktisk og visuelt.

Original Check sengetøj fra Hästens, 2.850 kr. for et sæt, find det her.

Snooze sengesæt fra Normann Copenhagen
© Normann Copenhagen

Snooze sengesæt fra Normann Copenhagen

Normann Copenhagens hyggelige "Snooze" sengesæt fås i fem forskellige farver og kommer alle med små, unikke broderier på forsiden - som her hvor en broderet croissant og kaffekop tilfører sengesættet et hyggeligt og anderledes udtryk.

Kvaliteten er i fokus på dette sengetøjet, som er lavet af T300 Percale OEKO-TEX bomuld, hvilket betyder at det har 300 tråde per tomme, som sikrer en meget høj densitet og holdbarhed.

Snooze sengesæt fra Normann Copenhagen, 699 kr. for et sæt, find det her.

Sengesæt fra Bahne Interior
© Bahne Interior

Knald på farverne

Man kan da kun blive glad af denne smukke farvekombination på det såkaldte "Happy Stripe sengesæt" fra Bahne Interior. De varme, brune striber og de kolde, blå striber skaber et perfekt helhedsindtryk, som i den grad må siges at kunne pifte soveværelset op.

Sengesættet er tilmed fremstillet i økologisk bomuldssatin, så du er sikret at sove blødt og skønt hele natten.

Happy Stripe sengesæt fra Bahne Interior, 349,95 - 499,95 kr., for et sæt, find det her

STUDIO FEDER sengesæt
© STUDIO FEDER

Blå- og hvidstribet sengetøj

Økologisk sengetøj fra det danske brand, Studio Feder. Sengesættet fås blandt andet i dette blå- og hvidstribede design, som de kalder "Shirt Stripe," der med dets underspillede udtryk passer ind i enhver indretning.

Shirt Stripe sengesæt fra Studio Feder, 700 kr., for et sæt, find det her

Tekla Fabrics sengetøj
© Tekla Fabrics

Dansk sengetøj fra Tekla Fabrics

Det forholdsvis nye, men dog allerede anerkendte, danske brand, Tekla Fabrics, har designet et sengesæt, som fås i et væld af friske farver.

Lad for eksempel denne smukke, lavendel-lilla farve give soveværelset et frisk og eksklusivt pust, og hvis du er rigtig modig, kan du endda kombinere farven med en af de mange andre fine farver, som Tekla har på sengetøjs-paletten.

Percale Bedding fra Tekla Fabrics, fra 215 kr., find det her