Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

11 smukke sengeborde, der fuldender soveværelset

Opdater dit soveværelse med et sengeborde, der sætter prikken over i’et i din indretning. Vi har samlet en rækker pæne sengeborde. Se dem her!

Et essentiel rum i hjemmet

Dagen starter og slutter i soveværelset. Det er derfor et rum, der skal emme af ro og give en afslappet stemning. For at fuldende soveværelset, har vi samlet en række sengeborde som kan inspirere dig. Se dem alle her.

Slit Table fra HAY

© HAY

Geometrisk sengebord

Sengebordet “Slit Table” fra HAY er inspireret af origami-teknikken. Det er et flot geometrisk sengbord, som fås i tre former. Her ses den i den høje smalle form, med en flot skinnende overflade.

Prisen på sengebordet ligger fra 1149 kr. - 3149 kr. Du kan få bordet i enten sort, stål, messing eller i en gul farve. Du kan finde sengebordet her.

EKET IKEA Sengebord

© IKEA

Væghængt sengebord fra IKEA

Et enkelt og minimalistisk sengebord, der kan styles efter ens egne behov. Man kan for eksempel vælge sengebordet med to skuffer, så ens ting bliver gemt af vejen, eller med en pæn glaslåge, som vist på billedet.

Prisen på sengebordet ligger fra 255 kr. - 380 kr. Du kan finde sengebordet her i mange forskellige farver.

&Tradition sengebord

© &Tradition

Skulpturelt sengebord

Dette smukke bord fra &Tradition er af materialerne marmor, stål og træ. Et lidt anderledes sengebord, hvor marmoren giver et unikt præg til sengebordet.

Sengebordet findes i to størrelser og flere farvekombinationer. Bordet ligger til 2876 kr. og kan købes lige her.

Montana sengebord

© Montana

Et elegant sengebord fra Montana

Et smukt og fleksibelt modul, som både kan bruges som sofabord eller sengebord. Sengebordet er fra Montana er lavet i tynde wire, som gør det elegant, samt et sengebord der ikke dominere rummet for meget.

Du kan få sengebordet i mange forskellige farver og prisen ligger til 1146,25 kr. og kan købes her.

Nichba

© Nichba

Nichba sengebord

© Nichba

Et let og enkelt sengebord

Et enkelt sengebord der passer til det lidt mindre soveværelse, som stadig har brug for noget bordplads. Dette sengebords enkle design giver bordet et nordisk og minimalistisk look. I den ene side er der plads til en bog, og man kan få bordet i både højre- og venstrevendt.

Prisen på det sorte sengebord er 799 kr. Du kan finde sengebordet her i enten sort eller hvid.

AYTM Sengebord

© AYTM

Det moderne sengebord

Dette sengebord er meget elegant og de tynde wire giver sengebordet en form for lethed. Et smukt sengebord der ikke går hen og dominere rummet, men giver et roligt og enkelt udtryk i soveværelset.

Det findes både i stål, messing og sort. Du kan finde dette sengebord lige her.

Ferm Living sengebord

© Ferm Living

Det lille sengebord

FermLiving har lavet en lille hylde, der sagtens også kan bruges som sengebord. Hylden har et organisk og legende udseende. Sengebordet kan hænges op i to retninger, så du helt selv kan bestemme det udtryk dit sengebord skal have i soveværelset.

Hylden er lavet i 100 % genanvendt aluminium og kan fås i enten aluminium eller sort aluminium. Prisen ligger på 899 kr. og kan købes her.

Muuto

© Muuto

Muuto

© Muuto

Et sengebord med flere funktioner

Et møbel der har flere funktioner er altid smart og giver en frihed i indretningen. Dette sengebord fra Muuto, kan bruges som sengebord eller sætte to sengeborde sammen og bruge som et sofabord.

Det fås i grå, hvid, sort og plum og ligger til 1.495 kr. Du kan finde sengebordet lige her.

Ellos sengebord

© Ellos

Det høje sengebord

Et smukt lakeret metal sengebord med en sandet finish, som giver bordets overflade et råt look. Dette minimalistisk sorte sengebord, pladser perfekt til soveværelset med en lidt højere seng.

Sengebordet fås kun i sort, men findes også med en skuffe så der er plads til lidt opbevaring.
Prisen er 749 kr. og du kan købe sengebordet her.

Skagerrak

© Skagerrak

Sengebord i træ

Tilføj et smukt sengebord i egetræ til dit soveværelset og det vil skabe en dejlig ro i rummet. Sengebordet er åbent i den ene side, hvilket giver mulighed for at kombinere bordet med et andet bord, der enten er højere eller i samme størrelse.

Sengebordet er fra Skagerrak og ligger til 3.195 kr. Du kan finde bordet her.

Montana

© Montana

Et sengebord med opbevaring

Montana har altid været god til, at lave pæne møbler med plads til opbevaring. Her er et endu et smukt modul med to skuffer, der kan bruge som sengebord.

Sengebordet findes i utallige af farver, så der er helt sikkert et sengebord der passer til dit soveværelse. Prisen er 2.095 kr. og du kan finde bordet lige her.

Håndplukket til dig