11 smukke sengeborde, der fuldender soveværelset

Opgrader dit soveværelse med et sengebord, der sætter prikken over i’et i din indretning. Vi har samlet en række pæne sengeborde. Se dem her!

Et essentielt rum i hjemmet

Dagen starter og slutter i soveværelset. Soveværelset er et rum, der skal emme af ro og give en afslappet stemning, og alle møbler skal derfor passe sammen og have en funktion, der kan underbygge en rolig og tryg atmosfære. Et sengebord fuldender soveværelset, og hvad enten du er til et hængende, et stående, et stort eller småt, så har vi samlet 11 sengeborde, der kan inspirere dig.

Slit Table fra HAY
© HAY

Geometrisk sengebord

Sengebordet “Slit Table” fra HAY er inspireret af origami-teknikken. Det er et flot geometrisk sengbord, som fås i tre former. Her ses den i den høje smalle form, med en flot skinnende overflade.

Prisen på sengebordet ligger fra 1149 kr. - 3149 kr. Du kan få bordet i enten sort, stål, messing eller i en gul farve. Du kan finde sengebordet her.

EKET IKEA Sengebord
© IKEA

Væghængt sengebord fra IKEA

Et enkelt og minimalistisk sengebord, der kan styles efter egne behov. Man kan for eksempel vælge sengebordet med to skuffer, så ens ting bliver gemt af vejen, eller med en pæn glaslåge, som vist på billedet.

Prisen på sengebordet ligger fra 255 kr. - 380 kr. Du kan finde sengebordet her i mange forskellige farver.

&Tradition sengebord
© &Tradition

Skulpturelt sengebord

Det smukke bord fra &Tradition er skabt af materialerne marmor, stål og træ. Et lidt anderledes sengebord, hvor marmoren giver et unikt præg til sengebordet.

Sengebordet findes i to størrelser og flere farvekombinationer. Bordet koster 2876 kr. og kan købes lige her.

Montana sengebord
© Montana

Et elegant sengebord fra Montana

Et smukt og fleksibelt modul, som både kan bruges som sofabord eller sengebord. Sengebordet fra Montana er lavet i tynde wirer, som gør det elegant og sørger for, at det ikke dominerer rummet for meget.

Du kan få sengebordet i mange forskellige farver, og prisen ligger til 1146,25 kr. og kan købes her.

Nichba
© Nichba
Nichba sengebord
© Nichba

Et let og enkelt sengebord

Et enkelt sengebord der passer til det lidt mindre soveværelse, som stadig har brug for noget bordplads. Dette sengebords enkle design giver bordet et nordisk og minimalistisk look. I den ene side er der plads til en bog, og man kan få bordet i både højre- og venstrevendt udgave.

Prisen på det sorte sengebord er 799 kr. Du kan finde sengebordet her i enten sort eller hvid.

AYTM Sengebord
© AYTM

Det moderne sengebord

Dette sengebord er meget elegant og de tynde wirer giver sengebordet en form for lethed. Et smukt sengebord, der ikke dominerer soveværelset, men giver det et roligt og enkelt udtryk.

Det findes både i stål, messing og sort. Du kan finde dette sengebord lige her.

Ferm Living sengebord
© Ferm Living

Det lille sengebord

Ferm Living har lavet en lille hylde, der sagtens også kan bruges som sengebord. Hylden har et organisk og legende udseende. Sengebordet kan hænges op i to retninger, så du helt selv kan bestemme det udtryk, dit sengebord skal have i soveværelset.

Hylden er lavet i 100 % genanvendt aluminium og kan fås i enten aluminium eller sort aluminium. Prisen ligger på 899 kr. og kan købes her.

Muuto
© Muuto
Muuto
© Muuto

Et sengebord med flere funktioner

Et møbel der har flere funktioner er altid smart og giver en frihed i indretningen. Dette bord fra Muuto kan bruges som sengebord eller som sofabord ved at sætte to borde sammen.

Det fås i grå, hvid, sort og plum og ligger til 1.495 kr. Du kan finde sengebordet lige her.

Ellos sengebord
© Ellos

Det høje sengebord

Et smukt lakeret metalsengebord med en sandet finish, som giver bordets overflade et råt look. Dette minimalistiske. sorte sengebord passer perfekt til soveværelset med en lidt højere seng.

Sengebordet fås kun i sort, men findes også med en skuffe, så der er plads til lidt opbevaring. Prisen er 749 kr. og du kan købe sengebordet her.

Skagerrak
© Skagerrak

Sengebord i træ

Tilføj et smukt sengebord i egetræ til dit soveværelse, og det vil skabe en dejlig ro i rummet. Sengebordet er åbent i den ene side, hvilket giver mulighed for at kombinere bordet med et andet bord, der enten er højere eller i samme størrelse.

Sengebordet er fra Skagerrak og ligger til 3.195 kr. Du kan finde bordet her.

Montana
© Montana

Et sengebord med opbevaring

Montana har altid været gode til at lave pæne møbler med plads til opbevaring. Her er et endnu et smukt modul med to skuffer, der kan bruges som sengebord.

Sengebordet findes i utallige af farver, så der er helt sikkert et sengebord, der passer til dit soveværelse. Prisen er 2.095 kr. og du kan finde bordet lige her.

LÆS OGSÅ