Jul

“Du glæder dig i denne tid, nu falder julesneen hvid, så ved du, julen kommer.” Og det gør vi i dén grad også på BO BEDRE. Vi skriver - og tager forskud på det flere måneder før - om alt, der har med julen at gøre. Borddækning, julepynt, gaveidéer, juledekorationer, julebuketter, kalenderlys og meget mere. Derudover skriver BO BEDRE også reportager, hvor vi har besøgt almindelige mennesker, og set, hvordan de holder jul, og hvilke juletraditioner de har derhjemme. Så vi lyver altså ikke, når vi siger, at du kan få Danmarks smukkeste julehjem med vores mange artikler om julen.

Dæk det fineste julebord

Når du får gæster juleaften, vil du gerne imponere dem med det fineste julebord. Og her kommer BO BEDRE dig til undsætning. Vi skriver nemlig masser af artikler om, hvordan du får din borddækning til at emme af jul. Eksempelvis kan du her se, hvordan du folder de flotteste servietter, der især pynter på julebordet. Du kan også søge inspiration hos andre og se, hvordan de har dækket op derhjemme, eller blot læse, hvordan du i bund og grund får et flot julebord, hvis opdækning i forvejen ikke er din stærke side.

Gaveidéer til hele familien

Når det store julegave-ræs starter, er det det samme hvert år: Du er blottet for inspiration. Men så er det godt, at vi kan være behjælpelige med idéer til, hvad der skal ligge under familiens juletræ. Eksempelvis har vi her samlet 50 inspirerende gaveidéer til, hvad din mand, far, kæreste eller bror skal have i julegave. Det kan også være, at du har taget den på dig, at du skal stå for årets mandelgave. Vi hjælper med at finde den perfekte mandelgave lige her. Sidst, men ikke mindst, skal du måske holde jul ved svigerfamilien og mangler derfor en værtindegave. Også her er BO BEDRE din redning, da vi har sammensat en fin liste med julens bedste værtindegaver

Få den flotteste julepynt

Vil du have det flotteste juletræ, så kan du også få inspiration på Bobedre.dk. Måske vil du gerne have, at dit juletræ skal være minimalistisk? Så er det godt, at vi her har lavet en oversigt over nem og smuk pynt, der får dit træ til at stråle. Måske trænger dit julepynt også blot til at blive udskiftet? Her har vi eksempelvis udvalgt vores favoritter blandt årets nye julepynt. En ting tør vi godt love: Det bliver først rigtig jul hjemme hos dig, når du har været på jagt i BO BEDREs store julearkiv.