Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Få inspiration til det fineste julepynt

Julen er en højtid, hvor de fleste af os elsker at pynte op, så hjemmet får den helt rette julestemning. Få her inspiration til årets fineste julepynt.

Palladiumbelagt gavesæt fra Georg Jensen

© Georg Jensen

En H.C. Andersen jul

Historien om ophavsmanden til verdens første flettede julehjerte formodes at tilhøre en forfatter og digter med rødder i den danske andedam – nemlig H.C. Andersen. Det her er et julehjerte i XL fra Nordahl Andersen med H.C. Andersen Home som producent. Et hjerte i forgyldt messing og i samspil med rødt filtindsats og bånd.

Vejledende pris: 1.650 kr.

julepynt julehjerte

Mundblæst glas og kristtjørn i midten

Julekuglen anno 2016 er et design af Ann-Sofi Romme for Holmegaard. I det mundblæste glas udgør kristtjørn i guld og små røde julehjerter ornamentdelen. En rød silkesnor sørger for at holde den 6,5 cm høje julekugle hængende på juletræet.

Vejledende pris: 100 kr.

Årets Julekugle anno 2017 er designet af Ann-Sofi Romme

© Holmegaard

En Karen Blixen jul

Karen Blixens Jul er en produktserie af Rosendahl og designs fra Ole Kortzau. Her er en forgyldt stjernesol med mørkeblåt silkebånd. I serien går hvert salg til at finansiere nye udstillinger på Karen Blixen Museet, Rungstedlund, der også er bedre kendt som hendes barndomshjem.

Vejledende pris: 180 kr.

Stjernesolen i produktserien: Karen Blixens Jul

© Rosendahl

Afdæmpet julepynt

De jadegrønne og hvide Nobili-dekorationskugler er et design af Becker & Bache for Kähler. Her er den skinnende glasur og beherskede farvestyrke i centrum i designet. Dekorationskugler til en diskret juletræspyntning i juleperioden.

Vejledende pris: 300 kr.

Nobili-dekorationskugler af Becker & Bache

© Kähler

Karen Blixens smukke stjerneophæng

Med Karen Blixen julepynt er du sikker på at holde juletraditionerne ved lige og sprede juleglæde - nu også med dette nye, smukke stjerneophæng, der kan fås i både en forgyldt og forsølvet udgave.
Størrelsen lyder på 13 cm x 13 cm x 3,2 cm,

Vejledende pris: 149 kr.

Julepynt julestjerne Rosendahl

© Rosendahl

På toppen

Den forsølvede topstjerne stammer fra H.C. Andersen Home. Udover at den er oplagt til at bestride den ærefulde post, som øverstkommanderende på juletræet, så fungerer den også som bordpynt.

Vejledende pris: 849 kr.

Julepynt julestjerne Topstjerne Nordahl Andersen

© H.C. Andersen Home

Topstjerne i massiv matpoleret messing

Juletræsstjernen fra Ferm Living kommer med et massiv, matpoleret, messing udtryk og viser en noget anderledes udformning af den klassiske juletræsstjerne.

Vejledende pris: 400 kr.

Juletræsstjerne i massiv matpoleret messing

© Ferm Living

Tinsoldaten

Papirklipssoldaten i forgyldt messing skal opfattes gennem H.C. Andersens eventyr ”Den standhaftige tinsoldat”. Julepynt, der med sikkerhed, forstærker julestemningen gennem folkekære fortællinger.

Vejledende pris: 125 kr.

Tinsoldaten i forgyldt messing

© H.C. Andersen

Reflekterende julekugle

Alfredo Häberli er designeren bag årets julekollektion fra Georg Jensen. Her finder man en julekugle i messing belagt med palladium. Julekuglen giver en smuk refleksion og bliver hængt op af et rødt eller mørkeblåt bånd.

Vejledende pris: 199 kr.

Julepynt Julekugle 2017 Georg Jensen

© Georg Jensen

Et gavesæt fra Georg Jensen

Årets julekollektion fra Georg Jensen kommer fra designeren Alfredo Häberli, der har brugt juletraditioner fra hans egen barndom som inspiration til designet.
Der følger både et rødt og mørkeblåt bånd med gavesættet.

Vejledende pris: 1.399 kr.

Årets julekollektion fra Georg Jensen

© Georg Jensen

Kræmmerhuset fra Stelton

Stelton Tangle ornamenter er et design af Halskov & Dalsgaard. De fås i tre forskellige variationer: En kugle, et hjerte og et kræmmerhus med bånd i to farver; en mørk grøn og varm rød. Materialerne er børstet rustfrit stål belagt med messing

Vejledende pris: 250 kr.

Kræmmerhuset er en del af Steltons Tangle ornamenter

© Stelton

Kählers fartstriber

Den famøse Kähler vase er hovedfiguren i Omaggio-serien. Striberne har opnået kultstatus i den danske befolkning. Hvis du allerede har Kähler vasen stående derhjemme, så skal du ikke snydes for at have Omaggio-striberne hængende på juletræet.

Vejledende pris: 299 kr.

Julekuglerne i Omaggio-serien

© Kähler

Juletræslysholderne fra H. C. Andersen Home

© H. C. Andersen Home

Eventyrlige lysholdere

De tidsløse juletræslysholdere fra H. C. Andersen Home hænger smukt på juletræet og pynter. Det forgyldte vedhæng, der er inspireret af H. C. Andersens eventyr, sidder løst på holderen, så det kan tages af og bruges i en anden dekoration.

Vejledende pris: 175 kr. pr. stk.

Relaterede Artikler