Julens bedste værtindegaver

Er du inviteret til en eventyrlig julemiddag, så er du med stor sandsynlighed også på udkig efter en god gave til værtinden. Her har vi samlet 16 bud på den perfekte værtindegave, som du kan lade dig inspirere af.

Værtindegave
© VictoriaBee

En ekstra tak

Når værtinden har knoklet hele dagen for en fabelagtig middag, fortjener hun en ekstra tak. Her har vi samlet 15 fine værtindegaver, der kan vise din taknemmelighed for den mindeværdige aften, hun har stået for.

The Gift fra Summerbird
© Summerbird

THE GIFT #2 fra Summerbird

Med denne skønne værtindegave får værtinden nærmest to gaver i én. The Gift #2 fra Summerbird består nemlig både af et signeret og nummereret papirkunstværk lavet af Marianne Eriksen Scott-Hansen samt en Amber Miniature gaveæske med lækre fyldte chokolader. På den måde får hun altså både noget godt til ganen og noget fint pynt til hjemmet.

The Gift findes i fire varianter og prisklasser.

The Gift #2, Summerbird, 548 kr., kan købes her.

Very Merry Cocktails af Jessica Strand
© New Mags

Inspiration til julens og nytårets drinks

Er værtinden vild med drinks og cocktails? Så kunne denne bog være et godt bud på den rette værtindegave. Her får hun masser af inspiration til både julens og nytårets drinks, som naturligvis kan serveres hele året, hvis nu hun skulle gå hen og falde over sin nye yndlingscocktail.

Very Merry Cocktails af Jessica Strand, New Mags, 129 kr. Find bogen lige her.

Gavesæt fra Meraki
© Meraki

Den duftende rengøring

Her er en både praktisk og lækker gave, som kan bruges i ethvert køkken. Gavesættet er fra Meraki og indeholder en velduftende og svanemærket opvaskemiddel samt en opvaskebørste med bambusskaft og et praktisk børstehoved, som kan tages af og vaskes.

Gaveæske, Blossom Breeze, Meraki, 204,95 kr. Forhandles lige her.

Glasskeer fra Hay
© Hay

Et farverigt twist

De farverige skeer fra Hay med forskellige mønstre og strukturer er et frisk pust til bordets service. Dem kan værtinden uden tvivl få glæde af, når hun næste gang skal servere en lækker dessert, der skal spises med ske.

Skeerne kan bl.a. købes i sæt af 2 eller 3.

Glass Spoons, Hay, fra 249 kr. Kan købes hos Bahne.

Bolcher fra Bolcheriet
© Bolcheriet

Til den søde tand

Her er værtindegaven til hende, der har en sød tand. Bolcheriet har lavet denne fine gaveæske til jul, der indeholder 6 forskellige slags udsøgte bolcher, som værtinden kan spise helt selv eller dele med dem, hun har kær.

Julegaven 6pack, Bolcheriet, 299 kr. Kan købes her.

Læs også:

Bloklys fra Bahne
© Bahne

Et finurligt lys

Kan værtinden, du skal besøge, godt lide at hygge derhjemme med levende lys? Så vil hun med garanti blive glad for et fint og finurligt bloklys. Her et stribet lys fra Bahne Interior, som fås i forskellige størrelser og på smuk vis kan mikses og matches på kryds og tværs med andre lys.

Bloklys, Mix Colour, Bahne Interior, 99,95 kr. Køb det her.

Bogen Contemporary Copenhagen – Vilhelm Lauritzen Architects
© Arvinius + Orfeus Publishing AB

Til den arkitekturinteresserede

Skal du finde en værtindegave til den kunstinteresserede, så vil bogen Contemporary Copenhagen uden tvivl falde i god smag. Bogen fortæller, hvordan nogle af de mest fremtrædende arkitekturprojekter i København er blevet til, og du bliver som læser taget med bag facaden på bygninger og byrum som for eksempel Københavns Lufthavn og Krøyers Plads.

Contemporary Copenhagen: Vilhelm Lauritzen Architects, 579,95 kr. Forhandles hos Saxo.

Vaflet håndklæde fra Humdakin
© Humdakin

Et lækkert håndklæde

Hvem kan ikke bruge et behageligt håndklæde, der også kan se nydeligt ud på badeværelset? Her et skønt vaflet håndklæde i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld fra Humdakin, som både hun og hendes gæster kan nyde at tørre hænder i efter en håndvask i en velduftende sæbe.

Vaflet håndklæde, light stone, Humdakin, 169 kr. Køb det her.

Cozy Up Cup
© PR

En unik og hyggelig kop

Skal du og værtinden nyde en dejlig varm drik i selskab med hinanden, så vil den nye Cozy Up Cup fra MK Studio x Baileys være den helt oplagte værtindegave. Koppen er lavet af keramik og med sit flotte design kan den pynte fint på hylden i køkkenet. Desuden er det en limited edition, så her vil værtinden få en gave, der er lidt mere speciel.

Baileys Cozu Up Cup, MK Studio, 300 kr. Find den hos Holly Golightly.

Evighedsbuket fra Stalks & Roots
© Stalks & Roots

Buketten, der kan holde for evigt

En buket blomster er måske den mest oplagte værtindegave af alle, men hvor er det altid trist, når buketten kun holder et par dage. Det er her, den smukke evighedsbuket kommer ind i billedet. Evighedsbuketten fås i mange varianter, den er naturskøn, og så holder den så længe, værtinden ønsker.

Evighedsbuket, Greetings from Provence, Stalks & Roots, 248 kr. Køb den til værtinden her.

Notesbog fra NOTEM
© NOTEM

Til de vigtige tanker og ideer

NOTEM laver de flotteste notesbøger i stilrent design. Har værtinden, du skal besøge, altid mange tanker og ideer, som hun har brug for at skrive ned? Så forær hende en notesbog, som hun kan få stor glæde af både til skriverier, men også som et dekorativt element i hjemmet.

Milo Weekly Planner Book, NOTEM, 119 kr. Køb den og andre notesbøger fra Notem her.

Læs også:

Te fra Østerlandsk 1889
© Østerlandsk 1889

Smagfuld te

Forkæl værtinden med en smagfuld te fra Østerlandsk 1889. Gaven egner sig perfekt til de kolde vintermåneder, hvor hun kan have brug for at varme sig og hygge med en dejlig varm drik.

Harlekin te 125 g., Østerlandsk 1889, 139 kr. Forhandles hos Magasin.

Urtepotte fra House Doctor
© House Doctor

Til den planteglade

Er værtinden glad for planter, kan hun sikkert bruge en elegant og rustik urtepotte. Denne er fra House Doctor og kan stå fint både på reolen, i vindueskarmen eller udendørs på terrassen eller altanen.

Urtepotte Artisk Beige, House Doctor, 310 kr. Køb den her.

Pasta-kit fra made by mama
© Made by mama

Et appetitligt pasta-kit

Når julen er ved at være ovre, har de fleste fået nok af al den gode julemad. Derfor kan dette appetitlige pasta-kit måske også være lige det, som værtinden kan gå og glæde sig til at smage på, når julen er overstået.

Pata-kit - med smagen af Italien, made by mama, 149 kr. Find det lige her.

Læs også:

Håndlotion fra Ecooking
© Ecooking

En fugtgivende håndcreme

De kolde vintermåneder kan være hårde for hænderne. Med denne veganske og parfumefri håndcreme fra Ecooking kan værtinden pleje sine hænder og holde dem bløde hele vinteren.

Håndlotion Parfumefri 300 ml, Ecooking, 159 kr. Køb den her.

Abonnement på magasinet BO BEDRE
© BO BEDRE

Abonnement på BO BEDRE

Glæd værtinden med et abonnement på vores magasin. På den måde vil hun hver måned blive inspireret af vidunderlige boligreportager, udsøgte madopskrifter og meget mere.

Abonnement, BO BEDRE, fra 249 kr. Se tilbuddene og køb abonnementet her.

Læs også: