Her er julens bedste værtindegaver

Find 10 gode værtindegave ideer, som du kan glæde både din vært, værtinde eller værtspar med, som tak for invitationen til julens særlige arrangementer og højtider.

Julegave værtindegave jul

© Kira Brandt

Tak til værtinden - en god værtindegave

Perfekt stegte ænder, brunede kartofler, pyntet træ og et smukt dekoreret middagsbord. Din vært og værtinde har haft nok at se til for at skabe de perfekte rammer for et hyggeligt og stemningsfuldt julearrangement.

Med alt det arbejde de har lagt for dagen, er der god grund til at vise sin taknemlighed med en lille erkendtlighed. Vi har fundet de bedste værtindegaver ideer til både julefrokosten, juleaftenen og alle de andre julearrangmenter lige her.

Chokolade lakrids lakridspulver

© Johan Bülow

1. Johan Bülow – Chokoladeæske med lakrids

Der er som regel mange muligheder for, at få fyldt konfekt-depoterne op i løbet af julemåneden, men chokolade med lakrids er aldrig en dårlig gaveide.

Æsken her er fra Johan Bülow, og indeholder en magisk smagskombination af blød lakrids rullet i chokolade og lakridspulver. Alt indhold er produceret af Johan Bülows selv og det er derfor eget lakrids og eget lakridspulver, som er betrukket med belgisk luksuschokolade.

Æsken koster 225,00 kr. og kan købes på Johan Bülows hjemmeside her, eller hos forhandlere landet over.

blomster buket

© Bloomon

2. En buket blomster som værtindegave

En buket blomster - mere klassisk bliver det næsten ikke, når vi taler om værtindegaver. Til forskel fra almindelige buketter, tilbyder blomsterfirmaet Bloomon, dog buketter, som med garanti ikke ligner nogen andre. De kommer direkte fra avleren og har ikke været stuvet sammen i timevis, før de ryger på auktion. Den perfekte værtindegave til hende.

Hver eneste blomst er forskellig og håndplukket i harmoni med årstiderne. De er sammensat i smukke kreationer, som giver plads til, at enhver enkelt blomst kan trække vejret – og stråle.

De unikke buketter koster fra 249 kr. pr. buket og kan købes her.

© By Soys Ecologist Candles

3. Soys Ecologist Candles – Duftelys

Duftlys i fin indpakning er en perfekt stemningsskaber og en oplagt værtindegave. Desværre er almindelige stearinlys ofte fyldt med skadelige partikler, der ikke er godt for indeklimaet. Heldigvis findes der et stort udvalg af rene, økologiske soyalys, der er bionedbrydelige og helt fri for GMO, petrokemiske stoffer, phthalate og hormoner.

Soyalysene brænder med en naturlig og behageligt duft og kan fås i forskellige udgaver f.eks. med duften af ristede kastanjer, kokos eller frisk havluft. De kan købes her fra 225 kr.

sæbe bodyoil velvære

© Aesop

4. Aesop - Velvære som værtindegave

Er der noget, man har brug for efter en lang dag i køkkenet, er det selvforkælelse med et afslappende bad. Til det kreerer Aesop de lækreste sæber, bodylotions og olier. Geranium Leaf Hydrating Body Treatment er en koncentreret fugtgivende olie med anti-oxidanter, E vitaminer og blødgørende olier. Olien er frisk, og dufter af grønne aromaer og citrus.

Den lækre body cleanser koster 160 kr. for 200 ml. og kan købes her.

Vaser Kähler små hvid

© Kähler

5. Kähler – Hammershøi vaser

Glæd din værtinde med en 3-pak af de elegante Hammershøi-vaser i klassisk hvid. De kan bruges som pynt i et skønt tableau eller på bordet fyldt med havens små blomster og grene. Miniature-vaserne er præget af de klassiske Hammershøi-riller, og inspireret af den verdenskendte kunstner Svend Hammershøi.

Vaserne koster 349,00 kr. og kan købes her.

Saltmix krydderi

© Nicolas Vahé

6. Nicolas Vahé - Saltmix

Forkæl med de populære gourmetkrydderier fra Nicolas Vahé, som er produceret, med udgangspunkt i det franske køkken, men med et skandinavisk twist. Salten kommer i en smuk emballage med en funktionel kværn, som passer perfekt ind i den moderne køkkenindretning.

Saltmixen koster fra 70,00 kr. pr. stk. og forhandles på forskellige webshops og i detail butikker landet over. Du kan læse mere om dem her

lyngbystage fyrfadslys

© Lyngby by Hifling

7. Lyngby by Hifling – Lyngby stagen

Glæd din værtinde med en 3-pak af de originale Lyngby stager i farverigt glas. Serien er i samme smukke riflede design som den tidløse Lyngby vase. Det riflede design skaber en smuk lysrefleksion, når lysene tændes. Sammensæt dem i forskellige farver og skab en hyggelig indretning.

De originale Lyngby stager koster 129,95 kr. og kan købes her

bo bedre abonnement julegave mandelgave

© BO BEDRE

8. Abonnement - En værtindegave, der varer længe

Et abonnement til et magasin er en gave, der med garanti bliver husket - den lander nemlig i postkassen hver måned og skaber glæde hos modtageren.

Er din familie boliginteresseret, kan du give et abonnement på BO BEDRE, hvor du får masser af overblik over de nyeste design, boligrepotager fra ind- og udland og lækre opskrifter.

Du kan købe et gavekort til BO BEDRE eller et valgfrit magasin lige her

Snaps Magasin æblesnaps

© Magasin

8. Magasin – Jubilæumssnaps

Giv den særlige jubilæumssnaps fra Magasin, som er dyrket på en af Danmarks ældeste økologiske æbleplantager. Plantagen blev etableret af tidligere fødevareminister Ritt Bjergergaard, og drives idag af Margrethe Lyngs Mortensen og Michael Schrøder.

På plantagen dyrkes over 80 forskellige økologiske æblesorter og af netop denne flaske er der kun produceret lige knap 1.500 flasker. Måske en unik og helt særlig værtindegave til manden.

Flasken koster 249,00 kr. og kan købes her

Teater underholdning

© Teaterbilletter.dk

9. Teaterbilletter - En perfekt værtindegave

Hvad med at sende de gæstfrie værter en tur i teateret? Der er et væld af spændende oplevelser på de skråbrædder - fra gamle klassikere til eksperimenterende forestillinger.

På teaterbilletter kan du selv vælge gavekortets beløb og enten printe det selv, eller få det tilsendt med posten. Så er det bare op til værterne, at beslutte sig for genre og teaterhus.

Køb på Teaterbilletter.dk

Relaterede Artikler