Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Vi har samlet julens bedste værtindegaver

Hvad skal man give de mange værter og værtinder, som har knoklet hele dagen, for at skabe de perfekte rammer til alle julearrangementerne? Her er 12 gode bud.

Når tak ikke er nok

Det er dejligt at være værtinde, men det kan også være hårdt arbejde. Når værtinden disker op med ænder, der er stegt til perfektion og sauce, der får de brune kartofler til at glide let og elegant ned, så vil man gerne vise sin taknemmelighed med en mindeværdig værtindegave.

© Stalks and Roots

© Stalks and Roots

Evighedsbuket

En klassisk værtindegave, men med et lille twist. En buket blomster er altid et hit, men en kort fornøjelse, da blomsterne visner. En evighedsbuket vil derimod ikke visne, da den består af tørrede blomster.

Evighedsbuket, Stalks and Roots, 299 kr., kan købes her.

© Johan Bülow

Lakrids by Bülow – lakrids med chokolade

Der er som regel mange muligheder for at få fyldt konfekt-depoterne op i løbet af julemåneden, men chokolade med lakrids er aldrig en dårlig gave at modtage.

Hos Bülow kan du købe både købe store og små gaveæsker med forskellige smage, der vil kilde værtindens smagsløg.

Gaveæske, Lakrids by Bülow, 200 kr., kan købes her.

© Frederiksdal

© Frederiksdal

Vin af kirsebær

Dette er gaven til værtinden, der er vild med vin. Et alternativ til de klassiske røde druer er denne kirsebærvin. Frederiksdal er med hele vejen i produktionen, fra høstningen til påfyldning af flaske.

Frederiksdal er kendt for deres yderst høje kvalitet og smag af kirsebærvin med ingredienser, der er holdt lokalt.

Kirsebærvin, Frederiksdal, 140 kr., kan købes her.

© Hay

© Hay

HAY Color Crate

Disse fine kasser findes i utallige farver og tre størrelser. Fyld kassen med hjemmebag og julegodter eller ting du ved, værtinden vil blive glad for.

Kassen kan derefter bruges til dekorativ opbevaring eller sættes fast til cyklen og bruges som en cykelkurv.

Opbevaringskasse, Hay, fra 39 kr., kan købes her.

© SodaStream

Økologiske luksus sirupper til SodaStream

Hvis din vært/værtinde har en SodaStream-maskine, er det oplagt at give et par flasker af de nye, lækre sirupper fra australske Soda Press Co. Sirupperne findes i smagene Classic Indian Tonic, Original Ginger Ale, Rasberry & Mint, Blueberry & Lime og Old Fashioned Lemonade. De har alle det til fælles, at de er økologiske, uden tilsætningsstoffer og indeholder 30 pct. mindre sukker end tilsvarende produkter.

Soda Press Co. og SodaStream deler en ambition om at begrænse plastik i verden, så flaskerne er naturligvis i glas.

Sirup, 69 kr., købes hos Elgiganten.

© Lerja

Unikke kopper

Håndlavet keramik er stadig en af de helt store tendenser. Hvis du ikke har lyst til at give flere godter ovenpå alle julens arrangementer, så er dette værtindegaven til dig.

En håndlavet kop i den flotteste farve skal nok blive værtindens nye yndlings kop.

Kop, Lerja, 200 kr., kan købes her.

© Nicolas Vahé

Mere end blot salt

Forkæl værtinden med de populære gourmetkrydderier fra Nicolas Vahé. Salten er produceret med udgangspunkt i det franske køkken, men holdt i et skandinavisk udtryk.

Salten fås med forskellige variationer af smag og vil passe perfekt ind i den moderne køkkenindretning.

Saltmix, Nicolas Vahé, 72 kr. per styk, kan købes her.

© By Soys Ecologist Candles

Soyalys

Duftlys er en perfekt stemningsskaber og en oplagt værtindegave. Desværre er almindelige stearinlys ofte fyldt med skadelige partikler, der ikke er godt for indeklimaet. Disse lys er derimod økologiske, bionedbrydelige og helt fri for GMO, petrokemiske stoffer, phthalate og hormoner.

Soyalysene brænder med en naturlig og behageligt duft og kan fås i forskellige udgaver f.eks. med duften af ristede kastanjer, kokos eller frisk havluft.

Duftlys, Soys Ecologist Candles, læs mere her.

© Kähler

Kähler – Hammershøi vaser

Glæd din værtinde med en 3-pak af de elegante Hammershøi-vaser i klassisk hvid. Fyld dem med havens små blomster og grene, og invitér sæsonen indenfor. Miniature-vaserne er præget af de klassiske Hammershøi-riller.

Vaser, Kähler, 349 kr., kan købes her.

sæbe bodyoil velvære

© Aesop

Velvære på flaske

Efter en lang dag ønsker alle lidt selvforkælelse - og gerne i form af et langt afslappende bad. Til det har Aesop kreeret de lækreste sæber, bodylotions og olier.

Geranium Leaf Hydrating Body Treatment er en koncentreret fugtgivende olie med anti-oxidanter, E vitaminer og blødgørende olier. Olien er frisk, og dufter af grønne aromaer og citrus.

Body cleanser, 160 kr., kan købes her

© Lyngby

© Lyngby

Lyngby by Hifling

Glæd din værtinde med en 3-pak af de originale Lyngby stager i farverigt glas. Det riflede design skaber en smuk lysrefleksion, når lysene tændes.

Farverne er muntre og kan også bruges udenfor på altanen eller terrassen, der med garanti vil skabe en hyggelig stemning.

Lysestager, Lyngby, 149 kr., kan købes her.

bo bedre abonnement julegave mandelgave

© BO BEDRE

Abonnement - gaven der bliver ved med at give

Et abonnement til et magasin er en gave, der med garanti bliver husket - den lander nemlig i postkassen hver måned og skaber glæde hos værtinden.

Du kan købe et gavekort til BO BEDRE eller et abonnement her

Relaterede Artikler