Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

11 gode idéer til den perfekte mandelgave

Det kan være svært at købe mandelgaven, der vil glæde alle i familien. Vi har samlet vores bud på den perfekte, alsidige mandelgave her.

Den perfekte mandelgave

Mandelgaven er den eneste gave juleaften, der er rift om. Alle kan være den heldige vinder af mandelgaven, men det kan være svært at købe en gave, som mange forskellige gæster alle kan blive glade for.

Vi har samlet vores bud på mandelgaven, der nok skal få gæsterne til at grave ekstra dybt i skålen for at finde mandlen. Så er det bare at vælge den, der passer bedst til lige netop din familie.

Bedste mandelgaver til julen

© ferm LIVING

Bedste mandelgaver til julen

© ferm LIVING

Mandelgaven der åbner champagneflasker

Champagneglas er ikke noget, der nødvendigvis findes i alle husstande. Men når ferm LIVING producerer så smukke champagneglas som disse, så er det næsten en nødvendighed. Glassene er mundblæst og kan også bruges til servering af dessert, da den riflede overflade gør dem yderst dekorative.

Champagne glas “Ripple Glass”, ferm LIVING, 299 kr. Kan købes her

Bedste mandelgaver til julen

© Go Dream

Perfekt mandelgave til den kolde sæson

Hvem kan ikke bruge en biograftur med popcorn? Popcorn er en af de få ting, der bare ikke smager lige så godt, når de er hjemmelavede. Denne mandelgave passer perfekt til den kolde sæson, der lægger op til at ramme de røde, bløde biografsæder foran det store lærred - ligegyldig alder.

Biograftur for 2 personer inkl. popcorn og sodavand, 300 kr. Kan købes her.

© UNICEF

Hvis mandlen er gave nok

En analyse viser, at en tredjedel af danskerne finder mandelgaven unødvendig og at selve jagten på mandlen, er det sjove. UNICEF har derfor lavet denne fine mandelgaveæske. Æskens 'værdi' er allerede delt med udsatte børn verden over.

Æsken indeholder også en blå sløjfe, der giver den heldige vinder ret til at bestemme resten af juleaften. Vinderen kan fx bestemme, hvem der skal tage opvasken eller hvilke sange, der skal synges rundt om juletræet. På denne led bliver mandelgaven et sjovt tvist til juleaften.

Mandelgaveæske, UNICEF, 150 kr. Kan købes her

Læs også: Velgørende julegaver

Bedste mandelgaver til julen

© Bezzerwizzer

Underholdning til hele selskabet

Hint er et genialt selskabsspil for personer over 15 år. Du inddeler spillets deltagere i mindre hold og skal via lyde, tegn, tale m.m. få dine holdkammerater til at gætte, hvad det er, du prøver at fortælle. Hint kan både være et hyggeligt spil med familien eller samlingspunktet til en fest.

Brætspil “Hint”, 399 kr. Kan købes her.

Bedste mandelgaver til julen

© Global

Den praktiske mandelgave

Dette er en af de mere praktiske mandelgaveidéer. En af de vigtigste redskaber i alle køkkener er en mindre kniv, der kan håndtere mindre pillearbejde. Dette betyder, at denne mandelgave vil være et hit hos mange. Denne knivserie fra Global fremstilles i højeste stålkvalitet, hvilket gør dem populære blandt professionelle kokke samt personer, der nyder at lave mad privat.

Universalkniv “GSF-22”, Global, 449 kr. Kan købes her.

Bedste mandelgaver til julen

© Georg Jensen

Gaven til den æstetiske ris à l'amande-spiser

Disse meget elegante æggebægre fra Georg Jensen vil pynte på ethvert morgenbord. Det er den perfekte mandelgave til personer, der går op i klassisk design og kvalitet.

Et sæt æggebægre “Bernadotte”, Georg Jensen, 399 kr. Kan købes her.

Bedste mandelgaver til julen

© SodaStream

Mandelgaven der får vinderen til at boble af glæde

Denne mandelgave vil gøre personer, der er glade for bæredygtighed, sodavand og danskvand helt boblende. Den bæredygtige bliver glad, fordi det er en effektiv måde at erstatte plastflasker og dåser på.

Hjemmelavet boblevand og bæredygtighed behøver ikke koste en formue, da du nu kan lave din egen sodavand for 1,7 krone per liter. Der findes 23 forskellige smage, så du er næsten garanteret, at finde din nye yndlings sodavand med denne SodaStream.

SodaStream starter pakke, 489 kr. Kan købes her.

bo bedre abonnement julegave mandelgave

© BO BEDRE

Gaven der bliver ved med at give

Et magasinabonnement er en klassisk mandelgave, der er en sikker vinder hver gang. Samtidig bliver gaven ved med at give, da bladet lander i postkassen hver måned. Et abonnement på BO BEDRE er perfekt til bolig- og designinteresserede i alle aldre, hvor du får lækre boligreportager, masser af inspiration til de nyeste designtrends og lækre opskrifter.

Du kan købe forskellige abonnementer til BO BEDRE her.

Bedste mandelgaver til julen

© Wally and Whiz

Lidt sødt til ganen

Wally and Whiz laver lækre gourmet-vingummier i forrygende smagskombinationer. De har samlet en gaveæske med tre variationer, der er skabt til de helt specielle julestunder.

Gaveæske, Wally and Whiz, 177kr. Kan købes her.

hella joof mads og monopolet

© Hella Joof/Mads & Monopolet

Hyggelæsning

En god bog er med sikkerhed et hit. Her kunne to gode bud være Hella Joofs "Dage med mildhed, modgang og mirakler" eller Mads & Monopolets "Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves". Begge bøger er fyldt med gode råd og kloge ord, der kan være inspirerende til det kommende års nytårsforsæt.

Bog "Dage med mildhed, modgang og mirakler", 249 kr. Kan købes her og "Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves", 200 kr. Kan købes her.

Relaterede Artikler