Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

12 gode idéer til den perfekte mandelgave

Det kan være svært at købe mandelgaven, der vil glæde alle i familien. Vi har samlet vores bud på den perfekte, alsidige mandelgave her.

Den perfekte mandelgave

Mandelgaven er i sagens natur en gave, der er utrolig eftertragtet juleaften. Den kan noget helt særligt med at overraske, og alle kan være den heldige vinder af mandelgaven.

Dog kan det være svært at finde en gave, som alle gæster i alle aldre kan blive glade for.

Vi har samlet vores bud på mandelgaven, der nok skal få gæsterne til at grave ekstra dybt i skålen for at finde mandlen. Så er det bare at vælge den, der passer bedst til lige netop din familie.

© Lakrids by Bülow

Den smagsfulde mandelgave

Chokolade overtrukket med lakrids - what's not to like? Denne mandelgave er en fryd for ganen, og er perfekt, når du gerne vil putte et smil på nogens læber.

Lakrids by Bülow, se det her.

© Ferm Living

Mandelgaven der åbner champagneflasker

Champagneglas er ikke noget, der nødvendigvis findes i alle husstande. Men når Ferm LIVING producerer så smukke champagneglas som disse,så er det næsten en nødvendighed. Glassene er mundblæst og kan også bruges til servering af dessert, da den riflede overflade gør dem yderst dekorative.

Champagne glas “Ripple Glass”, ferm LIVING, 299 kr. Kan købes her.

© Aiayu

Mandelgaven alle kan bruge

Kan man ikke altid bruge et par lækre kvalitets viskestykker i hjemmet? Disse fra Aiayu er lavet i 100% økologisk bomuld i en kraftig kvalitet, som er ekstra holdbar.

Aiayu håndklæder (2 stk.), fra 445 kr. Køb det her.

© Normann

Den uundværlige mandelgave

Disse fine og rå skærebræts fra Normann Copenhagen er essentielle i et hvert køkken og er næsten uundværligt i den daglige madlavning, så hvorfor ikke give det i mandelgave?

Normann, Part Cutting Board Snack Oak, find det her.

© A.C. Perch's Thehandel

Mandelgaven der varmer

Du kan næsten ikke gå galt i byen med denne mandelgave. A.C. Perch's Thehandel har et ekstraordinært sortiment af lækre te-varianter, og der vil helt sikkert være noget for alle.

Sakura Gaveæske, fra 99 kr. Køb det her.

© Getty Images

Mandelgaven der vækker minder

Et foto-puslespil er en oplagt mandelgave både til de unge og voksne, da I kan genskabe uforglemmelige øjeblikke, mens i samler brikkerne til puslespillet.

Fotopuslespil, fra 169 kr., køb det her.

© Getty Images

Den festlige mandelgave

Er du også vild med bitre drinks med et syrligt twist? Så lav en mandelgave med gin og tonic! Denne festlige mandelgave er selvfølgelig kun til de voksne, men den populære drink er næsten altid en sikker vinder.

Drinken kan laves i flere varianter, og mange udbydere har et sortiment med gaveæsker. Se fx her.

© Bezzerwizzer

Underholdning til hele selskabet

Hint er et genialt selskabsspil for personer over 15 år. Du inddeler spillets deltagere i mindre hold og skal via lyde, tegn, tale m.m. få dine holdkammerater til at gætte, hvad det er, du prøver at fortælle. Hint kan både være et hyggeligt spil med familien eller samlingspunktet til en fest.

Brætspil “Hint”, 399 kr. Se mere her.

© HuskMitNavn

Tegnesæt der samler familien

Book Lab har i samarbejde med HuskMitNavn lanceret tegnsættet OUT-OF-THE-BOX-DRAWINGS, som består af en fin æske med 40 stykket kvalitetspapir med motiver tegnet af HuskMitNavn. Nu skal motiverne bare tegnes færdige og farvelægges. Tegnesættet lægger op til timevis af hyggeligt samvær - og resultaterne kan sættes i rammer og hænges på væggen, når de er færdigtegnede.

OUT-OF-THE-BOX-DRAWINGS af HuskMitNavn, 295 kr., Book Lab.

© Aesop

Mandelgaven der emmer af selvforkælelse

Forkæl mandelfinderen med denne lækre håndsæbe fra Aesop. Sæben indeholder olier af appelsin, rosmarin og lavendel til effektivt at rense hænderne uden at tørre dem ud.

Aesop, Resurrection Aromatique Hand Wash, 260 kr., køb den her.

© Georg Jensen

Gaven til den æstetiske risalamande-spiser

Disse meget elegante æggebægre fra Georg Jensen vil pynte på ethvert morgenbord. Det er den perfekte mandelgave til personer, der går op i klassisk design og kvalitet.

Et sæt æggebægre “Bernadotte”, Georg Jensen, 399 kr. Kan købes her.

© BO BEDRE

Gaven der bliver ved med at give

Et magasinabonnement er en klassisk mandelgave, der er en sikker vinder hver gang. Samtidig bliver gaven ved med at give, da bladet lander i postkassen hver måned. Et abonnement på BO BEDRE er perfekt til bolig- og designinteresserede i alle aldre, hvor du får lækre boligreportager, masser af inspiration til de nyeste designtrends og lækre opskrifter.

Du kan købe forskellige abonnementer til BO BEDRE her.

Håndplukket til dig