
Guide: Lad tidens tendenser præge både ingredienser og opdækning til dette års julefrokost
Inspirationen til årets julefrokostbord skal findes blandt det lette, elegante – og vegetariske. Vi guider til borddækning og giver dig opskriften på en vegetarisk version af hønsesalaten.
AfFor nogle er opdækningen af julebordet nærmest hellig. Det skal være, som det plejer: samme dug, samme pynt, samme service. Men er du blandt dem, der godt kan lide at følge tidens trends og variere udseendet fra år til år, vil du opdage, at julebordet anno 2025 gerne skal indeholde en variation af nostalgi, natur og tekstur – foruden en meget velkendt farvepalet.
I år har det organiske indtaget en central rolle inden for borddekoration. Frugter, bær, grangrene, pyntegrønt, kogler og grene pryder dugene og bordene og tillader os at sende en kærkommen tanke til naturen. Og så skaber de naturlige elementer både varme og autenticitet.
Servér for eksempel Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn, hvis du ønsker en velsmagende og kernerig bund.
Vegetarisk hønsesalat.








