7 gode idéer til den perfekte mandelgave

Efter julemaden følger risalamanden, og med den kommer mandelgaven, men hvad skal man finde på? Få 7 gode bud lige her.

jul mandelgave ideer gaver julegaver

Den perfekte mandelgave

Mandelgaven er nok den gave, som alle ser mest frem til juleaften. Der er stor rift om den, men det kan være svært at finde den perfekte mandelgave, som alle julegæsterne bliver glade for.

Her er 7 gode bud, der nok skal få gæsterne til at grave ekstra dybt i skålen for at finde mandlen. Så er det bare at vælge den, der passer bedst til lige netop din familie.

tivoli jul parterrehaven

© Tivoli

En god oplevelse

En god oplevelse er en sikker vinder hver gang. Gaven kan bruges af alle, og det er altid hyggeligt at have noget at glæde sig til. Det kunne for eksempel være en tur i Tivoli for hele familien i dagene mellem jul og nytår. Eller måske blot en god middag for to.

Læs også: Her er julens bedste events

iittala nappula lysestage

© Iittala

En hyggelig nipsting

Nipsting er noget, som alle kan sætte pris på. De fine Nappula-lysestager fra Iitalla har bløde former i et matteret materiale, der vil passe ind i et hvert hjem.

Køb Nappula hos Iitalla lige her.

wally and whiz vingummi juleudgave

© Wally and Whiz

Lidt godt til ganen

Wally and Whiz laver lækre vingummier i forrygende smagskombinationer. Her er deres juleudgave, der er perfekt til at blive delt. Den lækre gaveæske har 3 forskellige slags vingummier, der er specifikt skabt til de helt specielle julestunder.

Du kan købe Wally and Whiz lige her.

bo bedre abonnement julegave mandelgave

© BO BEDRE

En gave der bliver ved med at give

Et magasinabonnement er en klassisk mandelgave, der er en sikker vinder hver gang. Samtidig bliver gaven ved med at give, da bladet lander i postkassen hver måned. Et abonnement på BO BEDRE er perfekt til bolig- og designinteresserede i alle aldre, hvor du får lækre boligreportager, masser af inspiration til de nyeste designtrends og lækre opskrifter.

Du kan købe et gavekort til BO BEDRE lige her.

bezzerwizzer året der gik 2018

© BezzerWizzer

Et sjovt spil

Brætspil kan også være en rigtig god mandelgave, idet I kan spille det sammen senere på aftenen. "Året der gik" fra BezzerWizzer er et spil, hvor alle kan være med. Her kan I quizze hinanden i året, der er gået og huske tilbage på, hvilken Hollywood-skuespiller Prins Harry nu engang blev gift med, og hvem der er verdens bedste tennisspiller.

"Året der gik" kan købes hos Bog & Idé lige her.

dansk blindesamfund engle

© Dansk Blindesamfund

Gaven der giver mere

De fine Sankta Lucia-engle fra Dansk Blindesamfund er meget mere end fin dekoration. Når du støtter Dansk Blindesamfund med 300 kr., får du både utrolig god karma og 6 Lucia-engle, der vil pynte fint både på juletræet og i hjemmet.

Lucia-engle kan købes hos Dansk Blindesamfund lige her.

hella joof mads og monopolet

© Hella Joof/Mads & Monopolet

Hyggelæsning

En god bog er med sikkerhed et hit. Her kunne to gode bud være Hella Joofs "Dage med mildhed, modgang og mirakler" eller Mads & Monopolets "Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves". Begge bøger er fyldt med gode råd og kloge ord, der kan være inspirerende til det kommende års nytårsforsæt.

Køb "Dage med mildhed, modgang og mirakler" her og "Mod store idioter kæmper selv de bedste forgæves" her.

Relaterede Artikler