Vind 2 billetter: Oplev køkkener og vine i verdensklasse

Deltag i konkurrencen og vind muligheden for at smage de lækreste vine og få anerkendt designers bedste råd til køkkenet.

© Multiform

Oplev køkkener og vine i verdensklasse

Få køkkendesignerens bedste råd, og smag vinekspertens valg af udsøgte amerikanske vine. Og få gode tips til opbevaring af din vin.

Alle ved det jo godt ... det bedste glas vin får man under madlavningen i køkkenet. Og det bliver der rig lejlighed til, når BO BEDREs læsere inviteres på en aften med køkkener og vin i høj, høj klasse. Vi overdriver ikke, når vi kalder Multiforms Design Center i København for et af landets flotteste køkkenuniverser – i øvrigt også målt internationalt.

Læserne vil møde Lene Halse Hornemann, som er designer og indehaver af Multiforms Design Center. Hun vil vise Multiforms allerbedste køkkener og inspirere de besøgende til at se køkkener som en mulighed for at udtrykke, hvem de er. Køkkenerne er alle håndlavede på firmaets eget snedkeri i Kibæk. Køkkener skal nemlig være smukke OG personlige, mener Lene Halse Hornemann.

Vineksperten Peter Ulvskov har valgt amerikanske vine, der de seneste år har vokset sig stærkere og stærkere på det skandinaviske marked. Amerikanske vine har i dag en kvalitet, der nemt konkurrerer med de bedste vine fra Bourgogne og Bordeaux. Til smagningen præsenterer han en række vine i verdensklasse. Han stiller desuden skarpt på temperering af vin og berører, hvordan og hvorfor vinens temperatur påvirker sanseoplevelsen.

Peter Ulvskov er professor i plantebiologi ved Københavns Universitet og underviser p.t. på kurset Fundamentals of wine making and beer brewing.

Vil du med? Deltag i konkurrencen

Deltagelse sker på: multiform@bobedre.dk. Udvælgelse sker ved lodtrækning – der trækkes lod om 2 x 2 pladser. Vinderne får direkte besked.

Praktisk:

Sted: Multiforms design center, Grønningen 1, 1270 København K
Hvornår: 21. februar 2019 kl. 18.00

Program:

Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til en aften med snedkerkøkkener, vine og Vario-vinklimaskabe i verdensklasse.

Kl. 18.00 – 18.30 Velkomst af BO BEDREs chefredaktør Erik Rimmer og designtalk med Lene Halse Hornemann.

Kl. 19.00 – 20.00 Smag på amerikanske
vine i verdensklasse, Professor Peter Ulvskov guider os gennem.

Kl. 20.00 – 20.30 Gaggenau og vinkultur,
v/Peter Rasmussen, Gaggenau.

KL. 20:30: Tak for i aften.