Mio pizzeria
© Mio & Torben Klitbo

Sådan hænger det sammen, at du nu kan købe gourmet-pizzaer for under 50 kr. i København

Ambitionerne er tårnhøje. Og det bliver de nødt til at være for at prisen kan være så god.

Hvis du nogensinde har besøgt et af Københavns mange gourmet-pizzeriaer, vil du vide, at en god pizza er dyr.

Prisen ligger hurtigt tættere på 150 end 50 kroner for en pizza med mere tilbehør end tomat og ost.

Indtil nu.

Torben Klitbo, manden bag Cofoco-restauranterne og den budgetvenlige succes Bouillon, slog lørdag dørene op til sit nye pizzeria, Mio.

Naturligvis er et nyåbnet pizzeria i hovedstaden ikke en nyhed i sig selv. Men det er priserne.

Hos Mio kan du mæske dig i vegetariske gourmet-pizzaer til 49 kroner eller smide en 10'er oveni og få en med kød.

Hvordan hænger det nu sammen? Det spurgte vi indehaver Torben Klitbo om.

– Pizza er noget af det billigste at lave. Burger og kebab koster 3 gange så meget at lave som pizza, men alligevel har man altid kunnet tage mere for en pizza. Det er åndssvagt. Det koster kun en 10’er at lave en god pizza med tomatsauce og mozzarella, siger Torben Klitbo, der også står bag successer som Killer Kebab og Fattys (burgerrestaurant, red.).

LÆS OGSÅ

Mio åbnede lørdag aften, og Torben Klitbo fortæller, at han skal sælge 200-250 pizzaer hver dag, hvis det skal være en bæredygtig forretning.

– Men det tror jeg på, at jeg kan! Vi går ikke på kompromis med noget, fordi pizza er så nemt at lave godt, og i de her tider, hvor alting bliver dyrere, har man brug for noget glæde.

Hvis du glædes over ovnbagt pizza, kan du slå vejen forbi Mio på Falkoner Allé 17 og prøve en af de otte pizzaer på menuen.

Eller flere. Prisen tillader det!

LÆS OGSÅ