Grill
© Micael Malmberg / EyeEm

5 grill og pizzaovne til den ultimative grillmester

Er du vild at grille, eller kender du en grillmester? Så tag et kig på disse brandvarme forslag, som uden tvivl vil optimere dit udekøkken.

FURNACE Gasgrill
© Everdure by Heston Blumenthal

Fuld knald på varme og farver

Med hele 3 individuelle brændere, giver denne gasgrill dig mulighed for at grille maden ved flere forskellige temperaturer - og dermed tilberede forskellige typer af mad på samme tid,

I en kombination af gasgrillens hurtighed og lethed samt en traditionel kulgrills evne til at opnå høje temperaturer, får du det bedste fra begge verdener.

Furnace Gen II, 6.999,00 kr., Everdure by Heston Blumenthal

OFYR GRILL ROUND 100
© OFYR

Til den store havefest

Denne robuste grill fra Ofyr er ideel til tilberedning af større kødstykker og grøntsager. Stativet i midten giver yderligere mulighed for at tilberede flere forskellige retter på samme tid.

Find en forhandler her

Ooni Karu 16 Multi-Fuel Pizza Oven
© Ooni

Pizza på 6 sekunder

Hvis du har en lille terrasse eller for den sags skyld en altan og elsker at lave mad derude, er Ooni-ovnen Karu 16 måske noget for dig.

Den lille pizzaovn kan naturligvis lave pizza, men kan også stege kød eller bage brød. Ovnen kører på enten gas eller træpiller, og ovnen kan nå hele 500 grader, hvilket er perfekt til pizza, der i øvrigt kun tager ca. 60 sekunder at lave.

Ooni Karu 16 Multi-Fuel Pizza Oven, €799.00, Ooni

HUB™
© Everdure by Heston Blumenthal

Den ultimative kulgrill

Bag den revolutionerende HUB kulgrill, står den verdensberømte Michelin-kok Heston Blumenthal - du er derfor sikret en genial kulgrill i høj kvalitet. Grillen kan være klar på bare 10 minutter, takket være det integrerede one-touch quick-start tændingssystem.

HUB Kulgrill, 11.999,00 kr., Everdure by Heston Blumenthal

BALCONE ELGRILL
© MORSØ

Den smarte elgrill

Elgrillen fra Morsø er perfekt dig med altan, båd eller campingvogn. Den har en praktisk størrelse, så selv de mindste altaner kan rumme den.

Grillen kobles let og hurtigt til et stik og kan på ingen tid kommer helt op omkring 250 grader.

Balcone elgrill, 3.499,00 kr., Morsø

LÆS OGSÅ