Juno The Bakery
© Juno The Bakery

Verdenskendt københavnerbageri udgiver (endelig) sin første kogebog

Nu kan du helt selv lave deres populære bagværkderhjemme, så du ikke behøver stå i meter lang kø for at sætte tænderne i deres kardemommesnurrer

Er du blandt dem, der utålmodigt har stillet dig i kø for at få en bid af deres kardemommesnurrer – eller en af dem, der kun har haft søde drømme om dem – er der godt nyt.

Der er selvfølgelig tale om det internationalt anerkendte bageri Juno The Bakery på Østerbro i København.

Bageriet har nemlig udgivet deres allerførste kogebog, så du selv kan prøve kræfter med det bagværk, der har gjort bageriet til et internationalt tilløbsstykke.

LÆS OGSÅ

Du finder således opskrift på bageriets ikoniske kardemommesnurrer, der er blevet deres signatur, sammen alt fra brød til fastelavnsboller.

Samtidig indeholder bogen også et helt kapitel om jul, hvor du blandt andet kan prøve kræfter med de svenske luciabrød, fransk nougat og ikke mindst traditionel kransekage.

Juno blev åbnet i 2017 af parret Emil Glaser og Nina Schmiegelow med det mål at at bruge de bedste råvarer til at skabe de reneste, lækreste smage med nænsom tilberedning.

Den tilberedning får du i kogebogen en brugervenlig indføring i, så du uanset erfaring kan lave dit eget bagværk a la Juno.

Billederne i kogebogen 'Juno the Bakery' er fotograferet af den danske stjernefotograf Petra Kleis.

Bogen udkommer torsdag den 11. december og kan købes hos Juno på Aarhusgade 48 i København og i diverse boghandlere både fysisk og online.

LÆS OGSÅ