13 skønne opskrifter med kål
Kål er en fantastisk spise, der kan nydes hele vinterhalvåret. Vi har samlet 13 skønne opskrifter med spidskål, rosenkål grønkål, rødkål og blomkål.
AfSprødstegt and dufter og smager fantastisk. Retten serveres med flødebraiseret grønkål, stegesky og et drys af hasselnødder.
Rosenkål og valnødder går rigtig godt sammen. Her er herlighederne kombineret i en lækker tærte.
LÆS OGSÅ: De bedste suppe opskrifter.
En cremet suppe lavet på blomkål smager skønt - især som her med kammuslinger, spinat og friterede kapers.
Her erstattes ris med perlebyg, og salaten får masser af smag med grønkål og chorizo.
Overrask dine gæster med disse miniburgere med hoisin-and og kålsalat. De vil elske dem!
Her får du opskriften på en lækker og mættende vinterret af kalvehaler, mos og rødkål med masser af smag for pengene.
Wraps med spicy svinekød og helt uden brød, men med kålblade som indpakning. En nem, let og velsmagende ret.
Laks er både lækkert, sundt og hurtigt at tilberede. Her serveres det med spidskål i citrongræs og kokossauce.
Fyldig, sød, syrlig og smuk. Her får du opskriften på en grønkålssalat, der er nem at lave og som ligner en milliion.
En dejlig ret, der både har sødme og den fylde, man trænger til, når vejret er koldt.
Få opskriften på en lækker, varm og nærende suppe - og nyd den rendyrkede luksus sammen med dine gæster.
Andebryst smager skønt i mange andre forklædninger end rødkål, sovs og kartofler. I denne opskrift kombineres and og kål med perlebyg og spicer retten op med ingefær, soja og frisk koriander.
Frisk sprød kålsalat, som er fyldt med lækre smagsgivere. Server salaten til en af vinterens simreretter.