© Anders Schønemann

Tag herremiddagen til nye højder med fire smagfulde og kraftige opskrifter

Der er dækket op til en rigtig herremiddag, når vi inviterer på månedens menu. Vi laver rigtig mandfolkemad, som de fleste kan lide den ... og kvinder er naturligvis også velkomne.

Opskrift på øl-cocktail og hjemmelavet flæskesvær

Glas og bakke fra Broste, tallerken fra Aage Würtz.

© Anders Schønemann

Øl-cocktail og hjemmelavet flæskesvær

Før middagen byder vi på en øl-cocktail og serverer vores hjemmelavede flæskesvær til.

En cocktail med mørk øl og rom er et perfekt match og en rigtig god start på herremiddagen. Til øl-cocktailen serverer vi hjemmelavede flæskesvær – det vil helt sikkert imponere gæsterne.

Find opskrifterne på ølcocktail og flæskesvær her.

Andelevermousse med cognac
© Anders Schønnemann

Andelevermousse med cognac

Blød, luftig og cremet mousse, som gør munden glad. Er du ikke vild med andelever, så brug kyllingelever, som har en mere neutral smag, i stedet.

Find opskriften på andelevermousse her.

Cassoulet med oksekød
© Anders Schønnemann

Cassoulet med okse

Når drengene er til middag, skal der være gods i hovedretten, og en cassoulet er lige det, der skal til.

Find opskriften på cassoulet med okse her.

Unika oste med figenkompot og hjemmebagte rugkiks
© Anders Schønnemann

Unika oste med figenkompot og hjemmebagte rugkiks

Gode oste er en dejlig måde at afslutte en aften i behageligt selskab. Vi serverer dem med vores egen figenkompot og sprøde rugkiks.

Her får du opskrifterne på figenkompot og rugkiks.