
Wraps med spicy svinekød
Wraps med spicy svinekød og helt uden brød, men med kålblade som indpakning.
AfMaria Meldgaard
Til 4 personer
løg 1
olie
hakket svinekød 400 g
pancetta 50 g
grøn peberfrugt 1
gulerod 1
chili 1 rød, mild eller stærk
salt og peber
kinakål 8 blade
Ketjap manis (sød sojasauce)
Hak løget og svits det i olie på en pande.
Svits kød og pancetta skåret i mindre stykker.
Skær peberfrugt i strimler, gulerod i tynde bånd og chili i tynde skiver.
Svits med kødet, og krydr med salt og peber.
Kog en stor gryde med letsaltet vand. Dyp bladene heri og tag dem straks op igen. Læg dem på et viskestykke og skær det nederste tykke stykke fra.
Fyld med kød og server med dryp fra Ketjap manis-flasken.