Kål-wraps med spicy svinekød
© Anders Schønnemann

Wraps med spicy svinekød

Wraps med spicy svinekød og helt uden brød, men med kålblade som indpakning.

Til 4 personer

løg 1
olie
hakket svinekød 400 g
pancetta 50 g
grøn peberfrugt 1
gulerod 1
chili 1 rød, mild eller stærk
salt og peber
kinakål 8 blade
Ketjap manis (sød sojasauce)

• Hak løget og svits det i olie på en pande.

• Svits kød og pancetta skåret i mindre stykker.

• Skær peberfrugt i strimler, gulerod i tynde bånd og chili i tynde skiver.

• Svits med kødet, og krydr med salt og peber.

• Kog en stor gryde med letsaltet vand. Dyp bladene heri og tag dem straks op igen. Læg dem på et viskestykke og skær det nederste tykke stykke fra.

• Fyld med kød og server med dryp fra Ketjap manis-flasken.