Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Wraps med spicy svinekød

Wraps med spicy svinekød og helt uden brød, men med kålblade som indpakning.

Kål-wraps med spicy svinekød

© Anders Schønnemann

Til 4 personer

løg 1
olie
hakket svinekød 400 g
pancetta 50 g
grøn peberfrugt 1
gulerod 1
chili 1 rød, mild eller stærk
salt og peber
kinakål 8 blade
Ketjap manis (sød sojasauce)

• Hak løget og svits det i olie på en pande.

• Svits kød og pancetta skåret i mindre stykker.

• Skær peberfrugt i strimler, gulerod i tynde bånd og chili i tynde skiver.

• Svits med kødet, og krydr med salt og peber.

• Kog en stor gryde med letsaltet vand. Dyp bladene heri og tag dem straks op igen. Læg dem på et viskestykke og skær det nederste tykke stykke fra.

• Fyld med kød og server med dryp fra Ketjap manis-flasken.

Relaterede Artikler