© Anders Schønnemann

Efterårspasta med æble, kål og rosiner

En dejlig efterårsret, der både har sødme og den fylde, man trænger til, når vejret begynder at blive koldt.

Opskrift til 4 personer

løg 1 stk. stor
tæble 1 stk.
savoykål 6 blade
olie
sultanas rosiner 4 spsk.
tørret estragon 2 tsk.
salt og peber

Creme:
cremefraiche 2 dl 38%
gruyere 50 g
frisk pasta 600 g

• Skær løget og æblet i tern og kålbladene i strimler.
• Svits løg- og æbleternene i olie på en pande. Vend savoykål-strimlerne i efter et stykke tid.
• Tilsæt rosiner og estragon.
• Smag til med salt og peber.
• Rør cremefraichen med revet ost.
• Kog pastaen.
• Bland pastaen med alt det grønne. og vend til sidst cremen i.