Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Efterårspasta med æble, kål og rosiner

En dejlig efterårsret, der både har sødme og den fylde, man trænger til, når vejret begynder at blive koldt.

© Anders Schønnemann

Opskrift til 4 personer

løg 1 stk. stor
tæble 1 stk.
savoykål 6 blade
olie
sultanas rosiner 4 spsk.
tørret estragon 2 tsk.
salt og peber

Creme:
cremefraiche 2 dl 38%
gruyere 50 g
frisk pasta 600 g

• Skær løget og æblet i tern og kålbladene i strimler.
• Svits løg- og æbleternene i olie på en pande. Vend savoykål-strimlerne i efter et stykke tid.
• Tilsæt rosiner og estragon.
• Smag til med salt og peber.
• Rør cremefraichen med revet ost.
• Kog pastaen.
• Bland pastaen med alt det grønne. og vend til sidst cremen i.

Relaterede Artikler