Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Perlebygsalat med chilistegt grønkål, chorizo og mandler

Mellemøstens pilaf møder Norden. Vi erstatter ris med perlebyg og giver salaten mere smag med grønkål og chorizo.

© Anders Schønnemann

Opskrift 4 personer

perlebyg 200 g
grønkål 200 g ribbet
chorizopølser 400 g
hvidløg 2 fed
chiliflager
salt og peber
mandler 50 g saltede

  • Skyl perlebyggen, og kog som angivet på emballagen. Afdryp derefter byggen.
  • Skyl og snit grønkålen helt fint, kog den i 3-4 min, og lad den dryppe helt af.
  • Steg chorizopølserne på en pande, indtil de er sprøde. Tilsæt grønkål, og steg et par minutter sammen med presset hvidløg. Tilsæt perlebyg, og vend godt rundt.
  • Smag til med chiliflager, salt og peber.
  • Servér perlebygpilaf med et drys hakkede saltede mandler.

Relaterede Artikler