Perlebygsalat med chilistegt grønkål, chorizo og mandler

Mellemøstens pilaf møder Norden. Vi erstatter ris med perlebyg og giver salaten mere smag med grønkål og chorizo.

© Anders Schønnemann

Opskrift 4 personer

perlebyg 200 g
grønkål 200 g ribbet
chorizopølser 400 g
hvidløg 2 fed
chiliflager
salt og peber
mandler 50 g saltede

  • Skyl perlebyggen, og kog som angivet på emballagen. Afdryp derefter byggen.
  • Skyl og snit grønkålen helt fint, kog den i 3-4 min, og lad den dryppe helt af.
  • Steg chorizopølserne på en pande, indtil de er sprøde. Tilsæt grønkål, og steg et par minutter sammen med presset hvidløg. Tilsæt perlebyg, og vend godt rundt.
  • Smag til med chiliflager, salt og peber.
  • Servér perlebygpilaf med et drys hakkede saltede mandler.

Relaterede Artikler