
Perlebygsalat med chilistegt grønkål, chorizo og mandler
Mellemøstens pilaf møder Norden. Vi erstatter ris med perlebyg og giver salaten mere smag med grønkål og chorizo.
AfLone Kjær
Opskrift 4 personer
perlebyg 200 g
grønkål 200 g ribbet
chorizopølser 400 g
hvidløg 2 fed
chiliflager
salt og peber
mandler 50 g saltede
- Skyl perlebyggen, og kog som angivet på emballagen. Afdryp derefter byggen.
- Skyl og snit grønkålen helt fint, kog den i 3-4 min, og lad den dryppe helt af.
- Steg chorizopølserne på en pande, indtil de er sprøde. Tilsæt grønkål, og steg et par minutter sammen med presset hvidløg. Tilsæt perlebyg, og vend godt rundt.
- Smag til med chiliflager, salt og peber.
- Servér perlebygpilaf med et drys hakkede saltede mandler.