Sliders med hoisin-and

De her små sliders med langtidsstegt and er den perfekte natmad. Alle dine gæster vil elske dig for at servere noget mad mellem dans, fest og drinks.

sliders and pulled duck hoisin asiatisk burger miniburger © Anders Schønnemann

Slides med hoisin-and

De små burgere er så lækre med lidt salt, lidt sødt, lidt syrligt og lidt blødt og sprødt – perfekt at servere hen på natten.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 sliders

Det skal du bruge:

  • ½ store andelår
  • Salt og peber
  • 1⁄4-1⁄2 kålhoved , afhængigt af størrelsen
  • ¼ tsk. salt
  • ¼ tsk. sukker
  • ½ spsk. sesamfrø
  • 2 stk. minisliders/burgerboller
  • Syltet ingefær
  • Hoisinsauce

Sådan gør du:

  1. Læg andelårerne i et ovnfast fad, og krydr godt med salt og peber
  1. Steg dem i forvarmet ovn ved 125° i ca. 3-4 timer
  1. Øs lidt af det afsmeltede stegefedt over lårene under stegningen
  1. Afkøl en smule, inden kødet findeles
  1. Gem skindet. Det bliver dejligt sprødt og kan spises som snack
  1. Snit kålen fint
  1. Drys med salt og sukker, og kram den godt
  1. Vend kålen med sesam
  1. Lun kødet
  1. Lun brødene
  1. Smør med hoisinsauce, top med kål, and, sushi-ingefær og hoisinsauce.

Spring over, hvor gærdet er lavest, men lige så lækkert: Køb i stedet andeconfit klar til at lune i ovnen.