© Ulf Svane Opskrifter Opskrift på andebryst med asparges og hoisinsauce Enkelt og med et lækkert asiatisk twist. Af Lone Kjær — 02. juni 2024 hverdagsmad Andebryst med asparges og hoisinsauce Den saftige og møre and, kombineret med den sprøde og friske smag af sæsonens asparges og sød hoisinsauce er helt perfekt! Undgå at skærmen slukker Ingredienser - 2 personer + 1 stk. andebryst salt og peber smør eller olie til stegning ½ bundt grønne asparges sort sesam 1 spsk. sesamolie hoisinsauce Sådan gør du Tænd ovnen på 180°. Rids skindet på kødet, og krydr med salt og peber. Varm smør eller olie på en pande, og brun kødet på skindsiden. Læg kødet i et smurt ovnfast fad, og steg i ovnen i ca. 12 min. Lidt længere tid, hvis du ønsker kødet mere gennemstegt. Tag kødet ud, og lad det hvile ca. 10 min. Knæk og kassér den nederste træede ende af aspargesene, og skær dem i tynde skiver med en tyndskræller fra hoved og ned. Læg aspargesskiverne i iskoldt vand i ca. 10 min., hvorefter de afdryppes. Vend dem med lidt sesamolie. Skær kødet i tern eller i skiver, og servér på en bund af hoisinsauce, og top med asparges og et drys sesamfrø. Relateret Hovedret Lammekrone på spinat-kartoffelcreme, grillede asparges og brændte løg med ramsløgolie Forret Sprøde asparges med rejer og hjemmelavet hollandaise sauce Hovedret Opskrift på grillet salat med asparges, forårsløg, ærter og blåskimmeldressing Forret Hvide asparges, sennepscreme og frisé i sprød tærte Opskrifter Karoffelsalat med hvide asparges, blåbær, ost og kærnemælksdressing Hovedret Nem, italiensk pinsa med med langtidsbagt peberfrugt, tomat og stracciatella