9 himmelske desserter med chokolade

Er du (også) helt tosset med chokolade? Så kig med her. Vi har samlet 9 skønne opskrifter til dig, så du kan komme i gang med at bruge den smagfulde ingrediens.

Chokolade til bagning
© nerudol

Chokolade

Chokolade er en fabelagtig ingrediens, som du kan bruge i mange forskellige retter og desserter.

Nedenfor finder du 9 smagfulde opskrifter med chokolade, så du kan udfordre dig selv næste gang, du beslutter dig for at lave en ekstraordinær dessert.

Træstamme
© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær

Deluxe-træstamme med mørk rom

Vi kender alle den klassiske træstamme, men hvorfor ikke prøve deluxe-versionen? Her har vi fundet en opskrift på deluxe-træstammer med mørk rom. Prøv den! Måske bliver det din nye favorit.

Bananbrød med chokolade
© Camilla Bofill

Svampet bananbrød med chokolade

Mhm! Kombinationen af banan og chokolade smager absolut himmelsk. Giv dig i kast med dette svampede bananbrød med chokolade, som du kan nyde et stykke af både morgen, middag og aften.

Pistaciemazarin med dulcey-chokolade-creme
© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær

Pistaciemazarin med dulcey-chokolade-creme

En blød, lækker dulcey-chokolade-creme pryder toppen af denne smagfulde pistaciemazinkage. Lyder det som noget for dig? Så find opskriften lige her.

Læs også:

Chokolade-hindbærslices med brændt marengs
© Stine Christiansen

Chokolade-hindbærslices med brændt marengs

Noget frisk og noget sødt - det finder du her. Smagsvarianterne chokolade og hindbær er som det perfekte match, og det vil også du blive overbevist om, når du har smagt de vidunderlige chokolade-hindbærslices med brændt marengs.

Karamelliseret chokoladebrownie med mascarponefrosting
© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær

Karamelliseret chokoladebrownie med mascarponefrosting

Er du fan af ikke blot chokolade, men også af kaffe? Så vil denne kage helt sikkert falde i god jord hos dig. Den indeholder begge skønne ingredienser, og så er den toppet med en delikat mascarponefrosting, som slet ikke er til at stå for.

Find opskriften på den karamelliserede chokoladebrownie med mascarponefrosting lige her.

Fyldte chokolader med nougat og saltpeanut
© Ulf Svane

Fyldte chokolader med nougat og saltpeanut

De fyldte chokolader er både en fryd for øjet og smagsløgene. Nougat og nødder sætter prikken over i'et, og vi må bare sige at på trods af, at du skal igennem den svære desciplin med chokolade-temperering, så er det helt sikkert tiden og besværet værd.

Her kan du se, hvordan du laver de fyldte chokolader med nougat og saltpeanut.

Læs også:

"Brosten" med hvid chokolade og pistacie
© Foto: Tia Borgsmidt, styling: Lone Kjær

"Brosten" med hvid chokolade og pistacie

Har du smagt de såkaldte "Brosten" før? Ellers får du her den oplagte mulighed for at prøve dem. De laves en af krydret dej og pyntes med hvid chokolade og pistacie. Find opskriften lige her.

Sunde og syndige snickers
© 42Raw

Sunde og syndige snickers

Her får du både en vegansk og sundere version af de velkendte snickers. En perfekt kombination af ingredienser sikrer dig en smagfuld oplevelse hver gang, du tager en bid. Find opskriften på de sunde og syndige snickers ved at klikke på linket.

Syndig chokoladekage med kirsebærmousse
© Atelier Ea

Syndig chokoladekage med kirsebærmousse

Mums! En klassisk og traditionel chokoladekage er altid et hit. Prøv den denne gang med en smagfuld og frisk kirsebærmousse, der vil få dine tænder til at løbe i vand.

Vi garanterer, at chokoladekagen med kirsebærmousse har gode chancer for at blive din foretrukne dessert.

Læs også: