Hjemmelavet marcipan-påskeæg
© Styling: Lone Kjær, Foto: Tia Borgsmidt

Hjemmelavede guld påskeæg med marcipan, nougat og mørk chokolade

Forkæl dine kære med hjemmelavede påskeæg med marcipan og blød nougat overtrukket med mørk chokolade og guldstøv.

Hjemmelavede marcipan-påskeæg med nougat og mørk chokolade

Små, delikate påskeæg af marcipan med en indre kerne af blød nougat. Marcipan-påskeæggene får et mørk chokolade-overtræk og drysses med guldstøv. Foretrækker du lys eller hvid chokolade, kan det også sagtens bruges til påskeæggene.

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

Hjemmelavede påskeæg

  • 40 g marcipan
  • 20 g nougat

Chokoladeovertræk

  • 40 g mørk chokolade
  • guldstøv til pynt

Sådan gør du

Hjemmelavede påskeæg

  1. Del marcipanen i 10 lige store dele.
  1. Skær nougat i 10 små stykker.
  1. Lav en fordybning i hvert stykke marcipan, og læg et stykke nougat heri.
  1. Fold marcipan om nougaten, og tril forsigtigt til påskeæg.
  1. Lad æggene stå og tørre – dækket med et stykke bagepapir – til næste dag.

Chokoladeovertræk

  1. Temperér chokolade, og dekorér æggene.
  1. Pynt med guldstøv.