Dessert Sunde og syndige snickers En vegansk version af Snickers der stiller den søde trang, uden at gå på kompromis med sundhed. Af Cecillie Nexø Eriksen — 03. januar 2020 © 42Raw Snickers Ca. 20 små stk. Det skal du bruge: Bunden 350 g dadler (lagt i blød) 0,5 g vaniljepulver 75 g peanuts 160 g peanutbutter Chokoladelag 55 g kakaosmør 40 g kakaopulver 45 g agavesirup Topping 100 g peanuts Sådan gør du: Bunden Blend de bløde dadler indtil du får en glat konsistens. Rør resten af ingredienserne i. Fordel massen i en firkantet form. Chokoladelag Smelt kakaosmør. Rør resten af ingredienserne i til du har en ensartet chokolade. Sammensæt Fordel chokoladen ovenpå dadelbunden. Fordel saltede peanuts ovenpå. Sæt kagen på køl i 2 timer. Relateret Dessert Koldskål med stikkelsbær og blomsterdrys Dessert Blue cheese-tærter med brombær Dessert Smagen af dansk sommer: 7 opskrifter med koldskål Kultur Montgras fejrer 25 år i Danmark: Vine fra Chile kan være et prisvenligt og velsmagende alternativ Drinks Årets bedste alternativ til gløgg Hovedret Lav en velsmagende "rødder au vin" og skær ned på kødet
Kultur Montgras fejrer 25 år i Danmark: Vine fra Chile kan være et prisvenligt og velsmagende alternativ