11 sommerlige opskrifter med nye kartofler

Sæsonen for nye kartofler er atter skudt i gang, og vi har derfor samlet 11 lækre og sommerlige retter med den fantastiske grøntsag.

GRILLEDE HAKKEBØFFER MED NYE KARTOFLER
© Anders Schønnemann

Grillede hakkebøffer med nye kartofler

Det behøver slet ikke at være besværligt eller tidskrævende at lave lækker aftensmad. Med få ingredienser kan du nemlig hurtigt lave denne lækre sommerret med grillede hakkebøffer, gulerødder, nye kartofler og urtesmør. Du finder opskriften her.

KARTOFFELMAD MED HJEMMERISTEDE LØG
© Anders Schønnemann

Kartoffelmad med nye kartofler og hjemmeristede løg

Nye kartofler, hjemmeristede løg og et stykke godt rugbrød - så behøver man ikke meget mere. Få opskriften på luksusudgaven af den klassiske kartoffelmad her.

Sprød forårssalat med kogte nye kartofler
© Tia Borgsmidt

Sprød salat med laks, nye kartofler og mormordressing

De kogte nye kartofler giver salaten en blødhed som modspil til de sprøde æbler. En skøn og sommerlig kombination. Find opskriften her.

SKINDSTEGT SANDART MED KARTOFLER
© Anders Schønnemann

Skindstegt sandart med kartofler

Denne ret med skindstegt sandart, sprøde grønsager og nye kartofler er enkel, smuk og samtidig utrolig velsmagende. Find opskriften her.

SVINEKAM MED BLOMKÅL, ÆRTER OG NYE KARTOFLER

Svinekam med blomkål, ærter og nye kartofler

Svinekam er også sommermad, hvis man dropper det traditionelle tilbehør og i stedet serverer sommergrøntsager, nye kartofler og en frisk, hjemmerørt løvstikkemayonnaise til. Prøv svinekam i sommerklæder her.

LAMMEKOTELETTER MED AGURKE-KARTOFFELSALAT
© Anders Schønnemann

Lammekoteletter med agurke-kartoffelsalat

Forkæl smagsløgene med et lækket stykke kød fra grillen og en frisk salat med nye kartofler. Det er enkelt, let at lave og meget velsmagende. Find opskriften her.

KALVEMØRBRAD MED NYE KARTOFLER
© Anders Schønnemann

Der skal nye kartofler til kalvemørbrad

Der er sommer på tallerkenen, når vi serverer kalvemørbrad omgivet af spæde grønsager og nye kartofler. Retten serveres med en let sennepscreme, der smager forrygende og er et dejligt alternativ til en sovs. Læs med her og bliv lækkersulten.

SKINDSTEGT KULMULE MED SALTBAGTE KARTOFLER
© Anders Schønnemann

Skindstegt kulmule med nye saltbagte nye kartofler

Denne opskrift på skindstegt kulmule med nye saltbagte kartofler og blomkål vil uden tvivl blive en favorit gennem hele sommeren. Drys med lidt karse - så sidder retten lige i skabet! Du finder opskriften her.

TARTAR MED SILD, URTEMAYO OG NYE KARTOFLER
© Anders Schønnemann

Tartar med sild, urtemayo og nye kartofler

Vild med sild? Så prøv en tatar af to af dine favoritsild. Det smager skønt sammen med nye kartofler og urtemayonnaise. Hvis du vil give denne sommerlige forret et skud, så finder du opskriften her.

Kylling med nye kartofler
© Anders Schønneman

Poussiner på grillen med nye kartofler

En perfekt ret at imponere dine gæster med. Tænd grillen og tilbered en pousin til hver. Servér med estragon, ristet blomkål og nye koge kartofler. Find opskriften her.

Kartoffelmad som salat
© Tia Borgsmidt

Kartoffelmad serveret som salat

Her er de nye kogte kartofler kronen på værket. En klassisk kartoffelmad er altid en succes på en sommerdag. Vi serverer den i stedet som en fyldig salat for variationens og smagens skyld. En nem og lækker ret - find den her.