Grillede hakkebøffer med gulerødder og urtesmør

En simpel, men helt fantastisk sommrret med få ingredienser og masser af velsmag!

© Anders Schønnemann

Opskrift af Lone Kjær

Det behøver slet ikke at være besværligt eller tidskrævende at lave lækker aftensmad. Med få ingredienser kan du nemlig hurtigt lave denne lækre sommerret med grillede hakkebøffer, gulerødder og urtesmør. 4 personer smør 100 g bredbladet persille 4 kviste karse 1 bakke flagesalt 1 tsk. peber små nye kartofler ca. 800 g gulerødder 2 bundter med top hakket oksekød 500 g rosmarin 2 kviste salt og peber brøndkarse 1 potte
• Rør smørret blødt med hakket persille, karse, salt og peber. Stil smørret koldt 1 times tid. • Skrub kartoflerne, og kog dem møre. • Skrub eller skræl gulerødderne. Er de store, skæres de i mindre stykker. Lad gerne toppen blive på. Damp gulerødderne, til de er lige netop møre, men stadig har bid. • Form kødet til fire hakkebøffer. • Hak rosmarin. Krydr bøfferne med rosmarin, salt og peber. • Grill hakkebøfferne i 2-3 min. på hver side, afhængigt af tykkelse. • Servér med dampede gulerødder, kogte kartofler og kryddersmør. Top med brøndkarse.

Relaterede Artikler