10 kageopskrifter som børnene vil elske

Mangler du inspiration til børnenes favoritkager? Her er 10 lækre kager, som børnene vil elske.

Nutella cupcakes med topping
© Thomas Dahl

Disse cupcakes sælger sig selv

Du kan være sikker på, at børnene er solgt fra start, når de hører, at der er nutella cupcakes på menuen. Nutella er altid et hit hos børnene, og det er ingen undtagelse med disse lækre cupcakes med frosting lavet på nutella.

De syndige cupcakes kan toppes med alt, hvad hjertet begærer, hvilket også altid er et hit hos børnene, som kan få lov at lave deres helt egen version.

Find opskriften her.

de perfekte, tynde pandekager
© Getty Images

De perfekte pandekager

Når vi snakker børnevenlige kager, er pandekager altid en sikker vinder.

Her får du en grundopskrift på de fineste, tyndeste og lækreste pandekager, som børnene vil elske både at være med til at lave og være med til at spise. Spis dem med sukker, syltetøj, nutella, bananskriver eller is.

Find opskriften her.

Chokoladekage med blåbær
© Anne au Chocolat

Den perfekte til børnefødselsdagen

Mangler du den perfekte kage til børnefødselsdagen?

Med en chokoladekage som denne, kan det ikke gå helt galt. Den er lavet på lækker mælkechokolade og toppet med syrlige blåbær. Og så kan den laves dagen før, så man slipper for at kæmpe i køkkenet tidligt om morgenen.

Find opskriften her.

Den klassiske brunsviger
© Anne au Chocolat

En skøn klassiker

En lækker, luftig dej med en syndig blanding af brun farin, smør og sirup. Det er naturligvis brunsviger, vi snakker om.

En vaske ægte klassiker, som vil falde i god jord hos alle - unge som gamle. Denne fortolkning af den klassiske brunsviger er svær at stå for, og så er den perfekt til søndagskaffen.

Find opskriften her.

© Ditte Ingemann

Perfekt til enhver anledning

Den klassiske gulerodskage er altid et sikkert valg. Og denne kage kan børnene sagtens være med til at lave. Kagen er perfekt til enhver anledning. Hvad end det er som dessert eller en hyggelig eftermiddagssnack til børnene er gulerodskagen altid et godt valg.

Find opskriften her.

© Anne au Chocolat

Fastelavnsboller kan spises hele året

Den traditionsrige kage er altid et hit til fastelavn - men hvorfor begrænse det til den ene begivenhed? De smager skønt af vaniljecreme og remonce.

Børnene kan (ud over at spise dem) stå for at pynte fastelavnsbollerne med glasur, hindbærpulver eller hvid chokolade – det er kun fantasien, som sætter grænser.

Find opskriften her.

Nutella cookies med chokolade og peanutbutter
© mtlblog.com

Børnenes favorit

Vi har sagt det før, og siger det gerne igen: Nutella er og bliver et hit hos alle børn og nok også de fleste voksne. Og der er heller ingen tvivl om, at børnene vil elske disse snaskede nutella cookies med chokoladestykker og peanutbutter.

Find opskriften her.

Sprøde æblehorn med kanel
© theblondcook.com

En hurtig og lækker snack

Prøv disse sprøde og lækre æblehorn med kanel, som du nemt kan bikse sammen på under 30 minutter!

De skønne, små horn er det letteste alternativ til den populære æbletærte, og er perfekte som en lille kage til kaffegæsterne eller som en lækker snack til ungerne.

Find opskriften her.

Iskage med hindbær og chokolade
© Anne au Chocolat

Den perfekte kombination

Denne lækre iskage kombinerer børnenes absolutte favoritter: Is, kage og chokolade!

Den farverige kage består af en chokoladekagebund toppet med hindbæris og pyntet med hvid chokolade og friske hindbær. Hindbærisen laves uden æg for at få bærsmagen til at fremstå endnu mere intens og ren. En dejlig, frisk kage som er perfekt til de solrige dage.

Find opskiften her.

Blåbærmuffins med crumble
© Anders Schønnemann

Alle elsker blåbær

Var det noget med en omgang blåbærmuffins? De små, syrlige bær er populære blandt alle aldre - store som små. Og kombineret med søde og lækre muffins, kan det da slet ikke gå galt.

Servér disse muffins til eftermiddagsteen eller som en fredagssnack til børnene, så vil du med garanti blive rigtig populær. Det er bare med at komme i gang!

Find opskriften her.