Bagværk Chokoladekage med blåbær Lækker mælkechokolade og blåbær sætter prikken over i'et på chokoladekagen. Af Anne au Chocolat — 12. februar 2019 #Kage © Anne au Chocolat Chokoladekage med blåbær Med en chokoladekage som denne, så kan det ikke gå helt galt.Til 8 personer Det skal du bruge: Chokoladekage 160 g smør 160 g chokolade, 70% 200 g sukker 4 stk. æg 1 spsk. mel Chokoladetopping 80 g mælkechokolade 15 g smør Pynt 1 spsk. hvid chokolade, perler 1 håndfuld blåbær 1 spsk. hvid chokolade Sådan gør du: Chokoladekage Sæt ovnen på 180°, varmluft. Smelt smørret i en gryde, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt, indtil chokoladen er smeltet. Tag gryden af varmen, og rør sukker i. Køl lidt af, og pisk æggene let sammen. Tilsæt æggene lidt ad gangen. Vend til sidst mel i. Bag chokoladekagen i en rund kageform (20 cm) foret med bagepapir, ca. 25-30 min. Opbevar den på køl, indtil kagen skal serveres. Chokoladetopping Smelt mælkechokoladen over vandbad eller i mikrobølgeovn ved lav effekt (rør undervejs). Tilsæt smør, og rør rundt, så det smelter sammen med mælkechokoladen. Fordel toppingen på chokoladekagen og pynt med blåbær, chokoladeperler og hvide chokolade spåner. Server chokoladekagen straks, eller sæt den på køl igen, hvis den skal serveres senere. Tip: Kagen skal bages dagen før, den skal spises. Derfor skal den føles lidt ubagt, når du tager den ud af ovnen. Den sætter sig til dagen efter. Relateret Bagværk Kanelkage med hvid chokolade og brunet smørcreme Opskrifter "Brosten" med hvid chokolade og pistacie Dessert Æblemazarin, hvid chokolade og glace Opskrifter 14 snedige ideer til snacks og sweets til studenterkørslen Opskrifter 9 himmelske desserter med chokolade Bagværk 10 nemme og hurtige kager, der aldrig slår fejl