Snobrødene her har skøn smag af chokolade og er lidt mere kompakte end speltsnobrødene.
Af
Mia Irene Kristensen
— 23. juni 2024
Hjemmelavet snobrød med chokolade
Undgå at skærmen slukker
Ingredienser
2
snobrød
62
g
hvedemel
½
tsk.
bagepulver
¾
spsk.
kakaopulver
¾
tsk.
sukker
¼
tsk.
salt
12
g
mørk chokolade
⅓
dl
vand
12
g
smør
¼
kanel (kan udelades)
Sådan gør du
Bland de tørre ingredienser inkl. chokolade i en skål og rør vand i.
Ælt dejen sammen med smørret og ælt videre i 3-4 min.
Kom dejen i en plasticpose indtil brug.
Form dejen til lange pølser og pres dem let flade. Vikl dejen om en pind og steg dem over gløderne i et bål eller på grillen. Til de er gyldne og lyder hult når man banker på dem.