Læserne har talt: Her er Danmarks bedste fastelavnsboller

Vi har efterlyst læsernes favoritter, og du finder dem alle her - de gode, gammeldags klassikere og de nye varianter, der er blevet super populære. Find dit nærmeste bageri her.

Fastelavnsboller i Aarhus

Aarhus kan bryste sig af mere end forhenværende kulturhovedstad og smilets by. Fastelavnsbollerne i byen trækker i den grad også på smilebåndet. Vi er på vej!

Hamanns Emma

Det populæreste bageri blandt læserne er Hamanns Emma i Aarhus, og når vi ser billederne af deres fastelavnsboller, kan vi godt forstå hvorfor. Deres fastelavnsbolle er fyldt med marcipan, rosencreme og solbær. Mums!

Mor Anna

Bageriget Mor Anna serverer flere lækre fastelavnsboller. Her ser du deres fastelavnsbolle med Sarah Bernhard creme indeni.

La Cabra

Munden løber i vand, når man ser fastelavnsbollen fra La Cabra med creme og rabarberkompot.

Fastelavnsboller i Aalborg

Nordpå er de hypede fastelavnsboller også fast inventar, og her guider vores læsere til deres favoritsteder i Aalborg - vi må afsted!

Penny Lane

Hos Penny Lane i Aalborg serverer de lækre fastelavnsboller med fint krymmel. Du kan også slukke tørsten med en kop kaffe med dekorative motiver.

På Fjorden

Var det noget med en fastelavnsbolle med vaniljecreme og rabarber eller en med lemoncurd, karamel og After eight? Hos På Fjorden består fastelavnsbollerne af koldhævet surdej, og du skal derfor bestille to dage i forvejen. Højst sandsynligt ventetiden værd!

Vejgaard Bageri

Der er ikke noget som en god gammeldags fastelavnsbolle. Hos Vejgaard Bageri har de givet fastelavnsbollen et lille tvist. Du kan vælge mellem en med creme og ristet marcipan, en med creme og karamel og chokolade eller en med hindbær og borgmestermasse.

Fastelavnsboller i andre danske byer

Er du ikke i hverken Aarhus, Aalborg eller København, så frygt ej - vores læsere har tippet os til fastelavnsboller i resten af Jylland, på Fyn og på Sjælland.

Småkageriet i Rønde

Der er ingen dikkedarer, når Småkageriet i Rønde sælger deres gammeldags fastelavnsboller med creme og glasur.

Kringlebageren i Hørsholm

Er du fan af Kaj-kagens nuttede udtryk, vil du helt sikkert også elske Kringlebageren i Hørholms fastelavnsbolle. Med dens søde øjne af glasur og store mund af hindbærcreme er den ikke til at stå for. Den kan også fås med vaniljecreme.

Café Le Jardin i Køge

Fastelavnsbollen fra Café Le Jardin i Køge er et helt kunstværk i sig selv. Denne variant består af Choux au craquelin, hindbærskum, saltkaramel og en bund af ruby chokolade og frysetørret hindbær.

Bakery by Doktor i Viborg

Hos Bakery by Doktor i Viborg er der noget helt særligt over fastelavnsbollerne. De indeholder nemlig sveskemarmelade. Kommer du forbi, er det helt sikkert et must try!

Chokoladekurven i Thisted

Wauw! Man nænner næsten ikke at spise fastelavnsbollen fra Chokoladekurven i Thisted, så flot er den. De kan købes hver torsdag, fredag og lørdag til og med den 26. februar.

Bagt Boulangerie og Bageri i Hornbæk

Hos Bagt Boulangerie og Bageri i Hornbæk kan du både forsyne ganen med en god gammeldags flødebolle eller den med fløde. Og så er de også til en rimelig pris, så du kan sagtens købe en til hver hånd.

Bager Pompei i Ribe

I Ribe kan du hos Bager Pompei få forskellige lækre fastelavnsboller i forskellige dekorative former - se lige chokoladecremen på toppen. MUMS!

Ølandsurdejsbageri i Kolding

Hos Ølandsurdejsbageri i Kolding er der noget for enhver smag. De tilbyder både den gammeldags, den med fløde, hvor du blandt andet kan få med appelsinsmag, og sidst, men ikke mindst, kan du købe en croissantfastelavnsbolle med nougat og flødecreme. Mums!

Clausens Eftf. i Kerteminde

Clausens Eftf. byder også på gammeldags fastelavnsboller, men som noget helt særligt har de puttet brunsvigercreme indeni. Kerteminde, here we come!

Wendorff i Odense

WAUW! Næsten for flotte til at spise. Ikke desto mindre bydes man hos bageriget Wendorff på fastelavnsboller med utallige lækre smage. Du kan for eksempel få en med smag af citron eller kaffe. Derudover serverer de også en vegansk fastelavnsbolle, som er den med hindbær.

Fastelavnsboller i København

Vores læsere har selvfølgelig også anbefalet lækre fastelavnsboller i København. Mange af dem, de har anbefalet, kan du se i vores guide over de bedste fastelavnsboller i København.

Velbekomme!

LÆS OGSÅ